Povestea de dragoste nu s-a incheiat

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

Dahriana nu am reusit sa citesc toate paginile,m-am ingraozit de ce scri tu aici

fetita lui de doar cateva lunite sa vina la tine??? NUNUNUNU

sunt sotie,sunt inselata,avem doi copii impreuna,m-am despartit de el de aproape un an de zile(inca nu divortati)
el vrea sa ne impacam, eu inca nu, dar stii ce face, isi inseala amanta cu nevasta ii spune ca vine la copii, nu la nevasta,ii promite ca va divorta,iar el cand vine incearca sa ne impacam
focul dragostei lor a fost atata timp cat era cu mine, atunci cand a fost liber s-a stins si focul dragostei dintre ei...
eu din nevasta am devenit amanta sotului meu

nimic nu ramane neplatit pe lumea asta, roata este rotunda, nu patrata...

carmen mami de adelina ioana 16.04.2010 si adolescent paul florian 13.09.1993

Si atunci de ce nu o lasa pe amanta pt tine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

pentru ca nu il mai vreau eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:

si atunci de ce o inseala pe amanta cu tine? ca banuiesc ca o face CU acordul tau.....

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Dahriana eu cu asta am incheiat subiectul asta, nici nu il mai citesc

sunt multe alte lucruri mai placute de citit pe DC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Citat:

si atunci de ce o inseala pe amanta cu tine? ca banuiesc ca o face CU acordul tau.....

_

Idem !...

De ce te cobori intr-acolo incat esti tu sotia-amanta.

Asta chiar mi se pare ciudat.

Spune-i ori aici ori la ea.
Nu faci decat sa-i faci pe plac . Va are pe amandoua !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Citat:

Citat:

_

Idem !...

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

stiu,dar ma are asa cum vreau eu, si cu conditiile mele, etc

nu vreau sa intru in mai multe detalii, iti spun doar ca se poate intampla si asta...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Citat:

Citat:

_

Idem !...

stiu,dar ma are asa cum vreau eu, si cu conditiile mele, etc

nu vreau sa intru in mai multe detalii, iti spun doar ca se poate intampla si asta...

O fii . Dar prefer amanta decat sotie-amanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Eu as prefera sotie-amanta.
Ma bucur mult ca mergi la psiholog. Probabil ca singura intrebare care ti-o v-a pune v-a fi ceva de genul: "ce simti acum, cand vorbesti despre asta".
Probabil ar fi bine sa te gandesti la coplaria ta si sa te intrebi ce fel de sentimente ai... incearca sa te gandesti la asta. Eu am crescut fara mama ( a murit la cand m-a nascut) si stiu cum este sa nu ai un parinte. Am trecut prin multe emotii negative, la inceptu ma simteam atat de vinovata pentru moartea ai, dupa aia o uram ca ne-a lasat... mi-a trebuit mult timp pana mi-am acceptat destinul. Am avut si mama vitrega la care ii aminteam la fiecare ocazie ca nu este mama mea si ea ma batea de fiecare data cand avea oportunitatea sa o faca... subiectiva in ceea ce priveste copiii.
Esti asa de tanara, desteapta, sunt sigura ca esti si frumoasa ai atat de multe de oferit. Nu te lega la cap cu barbatul altuia, pentru ca el nu v-a fi niciodata in totalitate al tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Nu stiu cum de nu realizezi(tot citind babele astea paranoice care put a ceapa prajita si care te invidiaza de mor) ca incet,incet ajungi exact la "vorbele" lor.Urmezi aceasi cale (nu foarte incet) care ti-au "prezis-o" ele .Etete la ele,dupa ce ca-s frustrate,mai dau si`n bobi.

Nu-ti cunosc vechile aventuri dar din suma celor doua subiecte se poate face un rezumat cit de cit apropiat de realitate.

Ai inceput prin a ne zice ca esti confidenta unui barbat insurat .Barbat care,ziceai tu, e un coleg care-ti face ochi dulci.Azi asa maine asa,pina cind,probabil intaratata de invidoasele astea de pe forum ,ai inceput sa ridici stacheta relatiei cu el(de la ochi dulci ati trecut la confidente) dar probabil si pt. a ride in nas nevestelor disperate ,ai inceput sa adaugi detalii ,si sa "complici" lucrurile .Cel mai important,ai inceput sa te descrii.Cit de minunata esti,cit de frumoasa in comparatie cu sotia,si nu in ultimul rind,cit de puternica esti tu.Ai garantat ca nu se va intimpla nimic,(sau ma rog,poate imi scapa detaliul "atit timp cit nu vreau eu")ca tu il joci pe degete cum de altfel faci cu multi fraieri care`s in limba dupa tine...ectzetera,ectzetera.

Dupa lupte seculare care au durat vreo 2 luni vii si ne zici ca ai apucat drumul "prezis".Adica ca nu ai facut nimic mai breaz decit exact acelasi lucru pe care il face o alta(amanta).
L-ai crezut,te-ai culcat cu el,il compatimesti pt mizeria in care l-a tarat scorpia de acasa si astepti fericita ziua divortului pe care il veti sarbatori in doi ,la munte.

Spune sincer,pina aici cum au gresit neveste disperate ale DC-ului??

S-au indeplinit vorbele lor,au ba?

Acum tu nu te ambitiona sa ne demonstrezi ca el intr-adevar o lasa pe sotie si te ia pe tine.Pina la punctul asta am avut dreptate si sunt sanse aproape 99% sa avem si de aici in colo.
Cel mai bine ar fi insa sa revii cu picioarele pe pamant (asa cum te-au sfatuit ladyJ,Desiree si Happy) sa-ti faci ordine in viata si in ginduri.Sa intelegi ce vrei cu adevarat de la tine.

Da,nu-l cunoastem,nu te cunoastem.Se prea poate ca de aici in colo sa ne inselam,ca el poate divorteaza pt. tine(insa evolutia lucrurilor zice invers.Sa-ti explic de ce.Un barbat nefericit si satul de infidelitatile sotiei,un barbat care NU mai iubeste,PLEACA indiferent ca in afara peretilor conjugali il asteapta o alta,sau nu!Ceea ce descrii tu,felul cum el vrea sa fie sigur ca nu renunta pt. o himera ,ar trebui sa fie punctul din care sa incepi sa-ti pui intrebari despre autenticitatea acestei relatii ,despre sentimentele lui dar si despre ceea ce el ti-a povestit din relatia lui cu sotia.Nu neg,sigur au probleme,dar tot la fel de sigur,problemele alea nu-s asa de grave cum ti le descrie el).
Cred ca nu gresesc prea mult cind zic ca,chiar de va divorta de ea si va ramane cu tine(casatoriti sau nu) ,TU te vei trezi.Brusc!Si cred ca ce vei vedea nu-ti va place la fel de mult cum iti place acum.

E doar un joc al tau.Sa-ti demonstrezi ca poti,ca esti intr-adevar femeia puternica si minunata care te crezi.Cind vei avea ce ai dorit iti va dispare cheful de joaca.
Mergi la terapie,ai grija de tine si poate ca vei descoperi femeia minunata din tine.Poate terapia te va ajuta sa devii femeia puternica care iti doresti sa fii,nu fetita care plinge inca dupa un tata.

Nu te ambitiona.Nu ai nimic de demonstrat nimanui.Nici macar tie.
Nimeni nu traieste viata ta.E doar a ta.Invata sa o traiesti frumos indiferent ca esti puternica sau slaba.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:
Dahriana: Da , poate ca la un moment dat mi-am dorit sa fac pe cineva sa plateasca. Nici eu nu stiu pt ce.

Si mi-e frica si mie de lipsa asta de scrupule la care am ajuns si la faptul ca nu ma mai intereseaza de nimeni doar scopul meu conteaza.

Wow, ce final apoteotic! Gata gagici, stringeti si mergeti acasa. Telenovela s-a terminat. Binele din Dahri a invins! Ura.

la asta ma gindeam; mai s-o minngi pe cap si s-o stringi in brate, sa uiti ca-i vorba de o familie acolo, un copilas mic ce poate ar fi crescut cu ambii parinti, daca nu-i placeau dahrianei confidentele barbatilor insurati.
psihologul ala fluturat pe fiecare pagina ar fi trebuit consultat inainte de a deveni amanta, deznodamintul ar fi fost probabil mai fericit (pe termen lung, ca altfel acum e luna de miere)

Selon ce que je pense de moi, je suis limitée ou illimitée, libre ou esclave

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput