Povestea de dragoste nu s-a incheiat

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

oooooo, cata siguranta si cat control crede ca are, oaaaaa

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Nu asa sunt amantele ? Sigure de ele ?
Da , sunt sigura pt ca pe undeva si eu il manipulez in felul meu . Doar ca mie nu-mi cunoaste defectele si am mai multe atuuri .
Ea inafara de un copil care ii leaga si niste amintiri ..nu stiu ce mai are.

Abia astept sa va anunt ca a divortat si suntem impreuna si nu va mai dura mult . Eu preconizez februarie-martie .

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

Succes!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

acu ce faci??? iti discuti cu mine titlul pe care ti-l aloci singura???? din pctul meu de vedere nu esti amanta si m-am exprimat in alta pagina cum sunt adevaratele amante (cu stau pe forum sa barfeasca nevasta, sunt discrete, cu bun simt si alte chestii care nu sunt prezente la tine).

Mergi la inceput

Citat:

m-am exprimat in alta pagina cum sunt adevaratele amante (nu stau pe forum sa barfeasca nevasta, sunt discrete, cu bun simt si alte chestii care nu sunt prezente la tine).

Corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:

acu ce faci??? iti discuti cu mine titlul pe care ti-l aloci singura???? din pctul meu de vedere nu esti amanta si m-am exprimat in alta pagina cum sunt adevaratele amante (cu stau pe forum sa barfeasca nevasta, sunt discrete, cu bun simt si alte chestii care nu sunt prezente la tine).

Pai tocmai ..daca nu sunt amanta inseamna ca-s mult mai mult .
Vezi ..am ajuns la un acord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Citat:

Vezi daca am viata de filme , ai incurcat borcanele . Respectivul de acum 1 an a fost un barbat prea departe de mine ca sa risc ceva . Asa ca am renuntat , preferand linistea asta decat sa imi asum toate riscurile pt el.

Apropo , i-am povestit si "amantului" cam ce se discuta aici si a zis ca nimeni nu stie ce simtit noi si ca nimeni nu are dreptul sa judece niste persoane pe care nu le cunosc .
A zis ca o sa-mi demonstreze ca toata lumea se inseala si ca , ceea ce e intre noi e real !

Asa ca , nu stiu care-i partea in care amanta ajunge sa fie parasita... dar nu figureaza si nu o sa figureze in filmul asta .

De ce ? Pt ca joc dur si pt ca il vreau pt mine . Initial am zis ca o sa fie ceva trecator , ca poate mi se pare , dar nu ni s-a parut si nu vrem sa renuntam , dar nici sa o ducem asa.
El nu-si doreste decat sa ma anunte intr-o zi : " Fa-ti bagaju plecam la munte pt ca sunt liber in sfarsit ! "

Haideti sa nu bagam toti barbatii in aceiasi oala. Majoritatea poate inseala pt distractie , dar in cazul asta situatia e cu totul alta.

Si nu o sa ma las doborata de parerile celor din jur niciodata pt ca doar noi 2 traim povestea

Eu ti-am citit subiectele pe diagonala, deci e posibil sa si fi inteles pe diagonala, dar corecteaza-ma de gresesc:

1. te declari o persoana puternica, ''joci dur''
2. ai avut o relatie unde tu aveai rolul de victima, deci stii prea bine cum e sa fii victima
3. in celalalt subiect parca ai zis ca nevasta-sa e membru DC.

4. Asta e o MIZERIE de subiect. Plecand de la faptul ca tot ce scrii tu aici poate fi citit de nevasta-sa denota clar intentiile de ''buna purtare'' vis-a-vis de sotie. Adica tu vrei totul sa fie bine si ok dar ii oferi pe tava calariile voastre vorba cuiva. Nu ai compasiune fata de suferinta cuiva, ceea iarasi zice ca tu stii foarte bine ce rau doare sa fii victima, atat de tare incat ti-ai propus sa fii pentur un moment abuzator, al de loveste.

5. Te lauzi ca joci dur... si EL joaca dur. Oare ce-o face el acum nu e nevoia aia stupida de razbunare pt. cele cateva aventuri (conform spuselor tale) ale sotiei? Oare nu esti iarasi o victima? Daca EL si-a iertat sotiea pt. inselat (grav in opinia mea) ce te face sa crezi ca brusc acuma s-a trezit ca nu-i mai place sotia, ca nu o mai vrea? Gandeste rational!

6. Cum naiba e atat de puternica dragostea asta a voastra daca cele cateva pagini de ocari te-au facut sa fii confuza si sa te simti instabila, incat ai simtit nevoia sa primesti confirmarea faptului ca voi doi traiti o poveste de dragoste. LOL. Adic' tu in tremurul sufltetului te-ai dus la EL sa ii zice ce crede lumea de voi , iar El ti-a zis ca lumea e rea si nimeni nu stie mai bine ca voi ce fain va iubiti voi? Asa arata o femeie puternica in opinia ta? O femeie puternica n-ar cere justificari si confirmari de iubire. Femeia puternica stie ce e real si ce e aievea. Iarasi esti o victima.

Ce e si mai nasol e ca pe langa victima mai esti si naiva. Brr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Rufus: Da' pana la urma tot n-ai zis (ca ai mai fost intrebata): de ce ai deschis subiectul asta?

Ca sa rida de voi, cei ce-i raspunde-ti. Poata cineva sa creada ca acest subiect e real? Se amuza si fata in spatele monitorului, dind friu imaginatiei. Sau poate face un studiu.
Chiar ma gideam sa deschid si eu zilele astea un subiect "incendiar" sa vad si eu niste reactii. Well, maybe not.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Pai tocmai ..daca nu sunt amanta inseamna ca-s mult mai mult .
Vezi ..am ajuns la un acord

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

Eroare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Amanta, nevasta, amica, prietena, orice ai fii intr-o relatie, nu conteaza statutul ci cit de autentica este aceea relatie. Cit de reala. Iar un lucru real si de lunga durata, nu se poate cladi pe manipulari emotionale care urmaresc un scop. (chiar tu declari ca ii manipulezi gindirea si alegerille.
Iar un lucru fortat asa nu poate fi autentic. E vorba de nuanta, de clasa, de acel ceva care face diferenta intre poleiala ieftina si stil...

Este vorba de incredere, demitate, omenie, respect, fidelitate, toate astea stau la baza unei relatii solide. Iar macho man care incerci sa il cistigi ca pe un trofeu ceva, nu este in stare sa simta nici unul din aceste sentimente. Si cum te poti lua de mina cu un asemenea om, plingind de fericire si sperind la un viitor trainic impreuna? Chiar nu e logic...

Nu pot spune ca imi este mila de sotie si nici de copil. Decit cu asa om linga ele, mai bine libere si deschise la posibilitatea de a cunoaste in viitor un OM, un barbat adevarat care sa le stea alaturi. Sau mai bine singure decit linga o asa tiritoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Amantele sunt disperate in primul rand sau interesate, fac asta pentru bani.
Cum tu afirmi sus si tare ca e pasiune nu rezulta decat ca esti o disperata care mimeaza puterea. Nu-ti poti gasi un barbat adevarat pentru ca esti slaba si patetica si in adancul sufletului cunosti adevarul asta. Asa incat a venit barbatul asta, un distrus emotional cu texte telenovelistice. Ti-a oferit la tava puterea asupra unei casnici si o rivala imaginara respectiv sotia si tu ai insfacat tot pachetul ca sa-ti consolidezi stima de sine atat de scazuta.
Daca chiar erai o femeie puternica si adevarata nu te bagai in mocirluta asta, nu aveai nevoie de atentia unui om instabil ca sa simti asta.

Nu esti o femeie tare. Esti alta femeie singura care se minte singura. Alta femeie care nu stie ce vrea si care distruge pentru ca poate si pentru ca altceva nu o duce capul. Esti o femeie care daca are vanitatea satisfacuta e capabila sa faca orice fara discernamant. Iar cei ca tine sunt cu duiumul. Fac parte din diferite secte si o iau pe aratura. Esti exact tipologia omului slab si influentabil. Si da, toti se cred mari si tari si trebuie sa-i lasi sa creada asta ca sa te poti juca in voie cu ei.

Daca e adevarat subiectul asta sper sa nu ajungi in preajma lui Bivolaru altfel o sa auzim de tine pe la televizor in timp ce te imprietenesti in grup cu o gramada de suferinzi emotional. Evident, adulterul nu va putea fi un pacat in secta aia asa ca prezic ca se va merge de data asta pe refuzul de a face nebunii in grup.

Daca erai atat de sigura pe tine, pisi, nu te aflai aici.

Eu cred ca incerci sa testezi diferite subiecte aici pe forum si cauti reactii reale altfel esti persoana cea mai saraca cu duhul pe care am "intalnit-o" Oricum, iti sugerez sa incepi altceva pentru ca esti foarte putin credibila in rolul asta. Incearca un alt personaj de data asta. Ar fi mers si asta daca nu exagerai atat de tare cu anumite aspecte.

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

eu tot nu inteleg de ce esti atat de mandra de tot ceea ce faci.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput