Povestea de dragoste nu s-a incheiat
Raspunsuri - Pagina 10
columbiana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dahriana
Aoleo ..ce furtuna , ce artificii !! Ce am eu impotiva unui copil ???? Nu simt nici o ura , nici o rautate pt un copil ! Nici cu sotia lui nu am nimic . Eu as fi capabila sa vorbesc cu ea frumos , dar ma indoiesc ca ea ar fi . Am inteles ca nu-i prea diplomata. Si avand in vedere ca si ea a fost cu un barbat casatorit cu 2 copii , maritata fiind..poate ca nu ar trebui sa fie surprinsa. Stie cu ce se mananaca astea ! Cu polonicu ! La psiholog vrem sa mergem eu cu el impreuna . Dar initial o sa merg eu ca sa discut despre asta . El nu vrea sa repare casnicia . Vrea sa mearga la psiholog ca sa-l ajute sa iasa din ea cat mai putin sifonat , pt ca tine mult la imagine si e constient ca o sa-l judece toti ca ar fi lasat-o cu copilul. Si nici nu se pune problema ca el sa nu-si caute fetita ! Nu as fi eu de acord . Pt ca si eu am crescut fara tata , ba mai mult situatia e identica in proportie de 99% si amanta tatalui meu a pus picioru in prag si din cauza asta nu m-a cautat niciodata . Si e cu aia si azi ... "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
lol, a devenit psihologul mai la moda decit coaforul
Selon ce que je pense de moi, je suis limitée ou illimitée, libre ou esclave
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Dahriana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Hai mai bine sa asteptam pana chiar divorteaza. Sa vezi de-acu' cate scuze o sa-ti serveasca sa nu divorteze inca! Si pana sa divorteze o sa se sature de tine si te va lasa in gura lumii, singura si el se intoarce la ingrata care nu gateste si la copilul care poate nu-i al lui! Tu chiar crezi ca el va divorta??? _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685 |
Da , sunt convinsa chiar
emanouela spune:
oooooo, cata siguranta si cat control crede ca are, oaaaaa
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Dahriana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BalMascat Oare de credem ca nevasta a fost infidela? doar pt ca sotul ei declara asta? dar oare nu ar spune el orice sa se bage in patul unei puicutze? dovada ca asta si face. orice spune, Dahriana crede, pt ca ea vrea sa creada orice. el face ce face orice barbat, si ea inghite galusca. bineinteles ca cel mai bine ii sta sotului rolul de victima......vezi ce face sotia, il santaseaza emotional, nu se duce nici la lapte singura, pt ca are copil de 9 luni si toate stim ce inseamna cumparaturi cu copilul mic dupa tine...si multe altele. eu vreau sa citesc subictul cand barbatul in cauza a divortat. hai sa o vedem si pe asta!!! |
Daca citeai de la inceput am precizat acolo ca mi s-a confirmat infidelitatea ei in unu din mesajele ei catre el . Nu sunt baliverne.
Dahriana spune:
citat din mesajul lui emanouela oooooo, cata siguranta si cat control crede ca are, oaaaaa mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
Nu asa sunt amantele ? Sigure de ele ?
Da , sunt sigura pt ca pe undeva si eu il manipulez in felul meu . Doar ca mie nu-mi cunoaste defectele si am mai multe atuuri .
Ea inafara de un copil care ii leaga si niste amintiri ..nu stiu ce mai are.
Abia astept sa va anunt ca a divortat si suntem impreuna si nu va mai dura mult . Eu preconizez februarie-martie .
emanouela spune:
asa sunt amantele numai ca tu nu esti amanta, doar visezi la titlul de amanta si ti-l asumi pe nedrept
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Dahriana spune:
citat din mesajul lui emanouela asa sunt amantele numai ca tu nu esti amanta, doar visezi la titlul de amanta si ti-l asumi pe nedrept mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
Dar cand te culci cu sotul unei femei si te suna nonstop si vorbeste cu tine absolut tot , atunci ce esti ? Psihologul lui ?
Rufus spune:
Da' pana la urma tot n-ai zis (ca ai mai fost intrebata): de ce ai deschis subiectul asta?
Evident ca tu esti de o parere si toata lumea cealalta de parere opusa. La ce-ti foloseste? Si sa nu zici ca nu te asteptai la reactiile astea...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
kariguld spune:
citat din mesajul lui Dahriana Abia astept sa va anunt ca a divortat si suntem impreuna si nu va mai dura mult . Eu preconizez februarie-martie . |
oah, pana atunci ne pilim unghiile. sau le roadem de invidie.
ma distreaza la maxim, spui lucruri pe care noi nu avem cum sa le verificam. si nici pe cuvant nu te mai credem, ca prea te-ai schimbat de la anotimp la anotimp.
continua sa visezi. nu costa nimik!