Povestea de dragoste nu s-a incheiat
Am revenit cu vesti noi . Desi nu s-a terminat foarte bine subiectul anterior , vroiam sa va spun cum au evoluat lucrurile.
Nu s-a incheiat , ba mai mult au evoluat mult . A facut multe gesturi iesite din comun pt mine . Nu pot sa le scriu pt ca dau o tenta prea personala lucrurilor si e posibil sa citeasca cineva cunoscut.
Am realizat amandoi ca nu suntem doar prieteni si ca e mult mai mult intre noi . Am plecat 3 zile departe de lume si a fost superb . Traim ceva pasional , mult mai puternic decat noi . Nu vrea sa renunte la mine si nu vreau sa renunt la el.
Daca pana acum eram confidenta , acum sunt chiar amanta .
Sotia lui s-a prins , l-a sunat nonstop , i-a trimis mesaje , la intrebat cine l-a distrus asa , ca nu-i mai pasa de ele , ca stie ca nu o mai iubeste si ca acum e cu alta si e fericit , ca ea nu poate fara el ca nu poate trai fara el etc...
Am citit asta la el pe tel , mi-a aratat el.
Nu pare sa aiba nici o influenta asupra lui . Acolo cand eram singuri departe am avut cea mai sincera discutie din viata mea , am plans ca 2 copii unul in bratele altuia de teama ca se va sfarsi , de teama ca e prea puternic ce e intre noi .
El a luat deja o decizie si anume sa divorteze , dar ii e teama sa nu fie tarziu , sa nu fiu cu altcineva . M-a intrebat ce insemn eu pt el . Probabil vrea sa divorteze pt ceva real nu pt o himera.
E foarte dificil totul . Nu doresc nimanui sa fie in situatia mea , a lui , nici a ei .
Dar daca ea ar mai avea demnitate , ar renunta !
Am decis sa mergem eu cu el la un psiholog pt a expune situatia noastra si ca vrem sa fim impreuna si sa-l ajute sa gaseasca o modalitate sa o faca astfel incat sa nu o distruga nici pe ea si sa faca vreo prostie din disperare.
Sper sa fac fata situatiei si sa nu cedez la un moment dat .
Cand o sa afle ea cine sunt , etc ..ma astept si la o intalnire intre 4 ochi sau cine stie ce alte manifestari ar face un om din disperare.
Cert este ca , nu e 100% vina mea ca s-a ajuns aici . Situatia lor era incerta de acum 2 ani . Eu am fost doar motivul pt care s-a luat decizia in final.
Din cate a zis , ea a inselat prima data si nu doar o data . Asa ca ma indoiesca ca e usa de biserica !
Raspunsuri
My_Lady0091 spune:
31+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana Dar daca ea ar mai avea demnitate , ar renunta ! "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Daca el avea demnitate nu incepea nimic cu alta pana nu incheia cu nevasta.
Daca tu aveai demnitate nu incepeai nimic cu un barbat insurat.
Asa ca nu pretinde ceea ce tu nu faci!
And, so very true, inside you both monsters and ghosts have won.
Alexandra Maria
14.12.2007
ZIZOU spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana vio
Daca el avea demnitate nu incepea nimic cu alta pana nu incheia cu nevasta. Daca tu aveai demnitate nu incepeai nimic cu un barbat insurat. Asa ca nu pretinde ceea ce tu nu faci! And, so very true, inside you both monsters and ghosts have won. Alexandra Maria 14.12.2007 |
Corect Dana Vio
hannen spune:
Fetele adunarea!Scoateti artileria grea.eu aduc pop corn-ul!
Whatever happens don`t let go of my hand!
Laura25 spune:
Vai ce fain tu fata! Ce tare esti, fata! Mai zi ca mai vrem sa stim, sa invatam si noi cum se face.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
J.D. spune:
Felicitari! Ai vazut ca te/ai lipit pana la urma? Lucrurile bune vin la cei care asteapta. Inca o data felicitari!
Finn Constantine 15.10.2009 si 19+ Euan Tudor
Lali spune:
Dahriana, fii atenta maica, asta-i numai una din primele faze care duc la aia cu cratita pe foc, plozii atarnati de sortul de bucatarie si DC deschis la "raspunde la subiect" pe computer.
In timp ce sotul e la specializare...
ingridnen spune:
tu erai cu subiectul cu colegul ca nu mai stiam....
Ce ti-e si cu barbatii astia, ochi alunecosi, inima zburdalnica
Ingrid si Cristi 8 ani
nikol24 spune:
Stai ca nu inteleg ceva...poate nu sunt la curent cu toata povestea dar tu vii aici si ne spui ca traiesti o pasionala poveste de dragoste cu un om insurat,care isi lasa nevasta si copilu pt tine,o acuzi pe saraca femeie pe care o lasi fara sotul ei ca nu are demnitate....si astepti ce????