cum scapam de muci?
Raspunsuri - Pagina 2
Laura Ioana spune:
Inbox, fata mea nu suporta vaporub, zice ca-i intra in gura Dar si eu o mai dau seara, dupa ce adoarme ca sa nu mai am discutii
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
irinabobe spune:
am aparat de aerosoli, dar trebuie sa ii fac in somn ca altfel nu sta neam.
vaporubul cum se da, adica pe ce zona il pun? langa nas?
inbox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinabobe am aparat de aerosoli, dar trebuie sa ii fac in somn ca altfel nu sta neam. vaporubul cum se da, adica pe ce zona il pun? langa nas? mamica de Rares 21.02.2010 |
Pe piept si pe spate!
mariamihai spune:
ca si voi, la fel recomand spray cu apa de mare, poate si apa de mare cu propolis, dar poti folosi si aspiratorul nazal noi nu am avut probleme
in caz ca persista , ar fi bine sa te duci la doctora pentru un consult
Bellla spune:
Mergi la ORL pediatrie...ar putea fi o otita seroasa (nu e grav) sau ii trebuie administrate inhalatii sau dexametazona. nu sunt medic dar baiatul mau are acelasi lucru. un consult orl nu strica!
irinabobe spune:
blue flower tre sa-i fac priorixul ca sunt in intarziere rau...si apoi as face si prevenarul dar nu stiu cand mai apuc...
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Off-topic: Irina, ce vaccin vrei sa ii faci copilului? multumesc. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
mariamihai spune:
ca si restul fetelor iti recomand sa folosesti spray apa de mare , noi am folosit recent spray apa de mare cu propolis de la bebicina si ne-am desfundat in nasuc, l-am ajutat un pic si cu ser fiziologic, insa mai poti sa incerci vapori de aburi daca rezista macar cateva minute, daca nu ii trece, mai fa o vizita la doctorita pentru un alt consult..