caut urgent o bona pt baietelul meu in varsta de 1 an si 11 luni. imi poate recomanda cineva o persoana f rabdatoare, comunicativa, calma care sa l ajute pe copil sa se dezvolte armonios , sa l stimuleze sa invete lucruri noi, nu doar sa astepte sa treaca timpul sa si ia salariul.
zona unde locuim > piata romana,
Buna ziua!
Sunt interesata pentru acest post, putem discuta detalii.
Cu respect
Teodora
/Buna, daca te mai intereseaza doamna care are grija de fetita mea din pacate trebuie sa plece de la noi (eu ma mut cu serviciul din Bucuresti). Este o doamna extraordinara care o iubeste enorm pe Daria a stat cu ea de la 7 luni si a invatat-o enorm Daria a mers prima oara cu dansa, vorbeste destul de mult pentru varsta ei stie foarte multe este un copil cu care doamna a lucrat foarte mult) eu o recomand cu toata caldura. Daca vrei sa stii mai multe ma poti contacta pe adresa de e-mail mateeas_anne@yahoo.com si iti dau toate detaliile
Buna,
Daca te mai intereseaza bona, putem sa te punem in legatura cu o persoana foarte de treaba, calma, vesela, foarte vorbareata. Are 8 ani experienta ca bona si chiar se cunoaste asta.
Poti sa imi lasi un PM daca te intereseaza numarul de telefon pt un interviu.
Doresc sa recomand o bona de care am fost foarte multumita se numeste D-na Lucica tel 0741205801. Din pacate sotul meu nu mai lucreaza si a trebuit sa renuntam la serviciile aceasteia. La mine avea program de la 7.45 pana la 17.30, e o femeie energica, foarte curata, baietelul meu a indragit-o foarte mult.
Eu sunt pe forum de mult timp, am cautat intai sa duc baiatul la gradi, era mai tot timpul bolnav, si am ales varianta de a fi lasat cu bona, desi initial nu concepeam aceasta. Se pare insa ca aceasta idee nu a fost chiar asa rea, ne-am inteles excelent cu d-na Lucica pe care o recomand cu caldura. Daca doriti informatii suplimentare va astept pe pm.