Caut urgent o bona (Buc. / Piata Romana)

Caut urgent o bona (Buc. / Piata Romana) | Autor: mihaela_don

Link direct la acest mesaj

caut urgent o bona pt baietelul meu in varsta de 1 an si 11 luni. imi poate recomanda cineva o persoana f rabdatoare, comunicativa, calma care sa l ajute pe copil sa se dezvolte armonios , sa l stimuleze sa invete lucruri noi, nu doar sa astepte sa treaca timpul sa si ia salariul.
zona unde locuim > piata romana,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teobuburuza spune:

Buna ziua!
Sunt interesata pentru acest post, putem discuta detalii.
Cu respect
Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra13. spune:

Buna, mai este valabil anuntul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria_ana spune:

/Buna, daca te mai intereseaza doamna care are grija de fetita mea din pacate trebuie sa plece de la noi (eu ma mut cu serviciul din Bucuresti). Este o doamna extraordinara care o iubeste enorm pe Daria a stat cu ea de la 7 luni si a invatat-o enorm Daria a mers prima oara cu dansa, vorbeste destul de mult pentru varsta ei stie foarte multe este un copil cu care doamna a lucrat foarte mult) eu o recomand cu toata caldura. Daca vrei sa stii mai multe ma poti contacta pe adresa de e-mail mateeas_anne@yahoo.com si iti dau toate detaliile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Buna,

Daca te mai intereseaza bona, putem sa te punem in legatura cu o persoana foarte de treaba, calma, vesela, foarte vorbareata. Are 8 ani experienta ca bona si chiar se cunoaste asta.

Poti sa imi lasi un PM daca te intereseaza numarul de telefon pt un interviu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitucu spune:

Doresc sa recomand o bona de care am fost foarte multumita se numeste D-na Lucica tel 0741205801. Din pacate sotul meu nu mai lucreaza si a trebuit sa renuntam la serviciile aceasteia. La mine avea program de la 7.45 pana la 17.30, e o femeie energica, foarte curata, baietelul meu a indragit-o foarte mult.
Eu sunt pe forum de mult timp, am cautat intai sa duc baiatul la gradi, era mai tot timpul bolnav, si am ales varianta de a fi lasat cu bona, desi initial nu concepeam aceasta. Se pare insa ca aceasta idee nu a fost chiar asa rea, ne-am inteles excelent cu d-na Lucica pe care o recomand cu caldura. Daca doriti informatii suplimentare va astept pe pm.

Mergi la inceput