Copilasi iubiti de sept-oct 2010(3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna fetele!
Cum ati petrecut Craciunul?
Eveline asa face si Maia...nu mai stiu ce sa-i fac...numai plansete si tipete....aaa si doar in brate carata dintr-o camera in alta!
Cami nu am pregatit prea multe bunatati de Craciun. Am facut sarmale,friptura si racituri. Prajitura a facut-o soacra-mea.Si oricum am fost mai mult prin vizite
Nike

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

hello
Am un pic de timp ca doarme domnisoara .
Histamina -am citit si eu despre zmeurici , posteaza draga cat vrei cu copy/paste ca pe noi cele "5-6" care scriem macar o data pe saptamana nu ne deranjeaza , am observat si eu asta (citesc si la delfinasi)dar nu m-am gandit sa te premiez , asa ca astept sa-mi spui un fruct care sa contina putina histamina ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna seara,

La multi ani! celor care isi sarbatoresc ziua de nume

la noi Craciunul a fost linistit, fara maselute iesite, fara maraieli, fara mucisori si cu multe vizite

Eveline, multa sanatate la puiut. Cand ai timp poate ne spui ce mai "vorbeste" Darian, asa sa ne mai distram si noi. Lui T. ii place sa imite sunete, mai ales pe tati care ii face in toate felurile.

Ana, imi pare rau ca Maia-i maraita ... dar poate scapi cu mai multi dinti o data. Ce mai papa Maia sau a trecut si ea pe sarmale?

Andreea, ce cadouri a primit Elenys?

Histamina, asta-i un forum public, fiecare scrie ce vrea si citeste cine vrea

Pupam si restul fetelor, dar mai ales piticii

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna seara fetele!!!
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf.Stefan!!!
Astazi a nascut fina mea un baietel de 3500...e un grasan frumos...abia astept sa merg la bucuresti sa il vad...

camisv...a primit o masina winny...un cub mare cu activitati...un catel care canta si da din urechi...hainute ....o sa pun poze maine...
voi ce ati primit de la mosul?
de revelion ce faceti??
va pup sa aveti o noapte linistita

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

va las o cafeluta si un capitol nou

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput