Copilasi iubiti de sept-oct 2010(3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Nasterea lui Isus sa va daruiasca pace si lumina in suflet, bucurie in tot ceea ce faceti si va inconjoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza!

Dau eu o cafea cu lapte pt cine nu tine post

N-am mai apucat sa intru de ceva timp asa ca incerc, intr-un rezumat, sa raspund la ce s-a discutat si astfel sa va zic si ce mai facem noi: dimineata, adica la 9-10 (ca asa se trezeste) ii dau sa pape fructe blenduite si cred ca o sa ramanem inca la meniul asta pentru ca nu vrea sa pape paine cu gem sau altceva.
Bradul l-am facut de ceva zile, ca sa ne bucuram de el cat mai mult timp. M nu s-a atins de el pentru ca este sus pe un birou, pentru ca altfel era tentat sa "fure" ceva.
Miercuri i-am facut si noi, in sfarsit, ROR-ul ... reactii pana acum nu a avut, Doamne ajuta sa nici nu avem.
Nu stiu ce vroiam sa mai zic, dar daca imi amintesc poate apuc sa mai intru azi pentru ca maine e zi de facut mancare

O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna fetele!

Aseara am fost colindati de un cor format din parinti si copii;au cantat f f frumos de rasuna tot blocul si a fost de-a dreptul emotionant; cand au terminat de cantat primul colind, i-am spus Larisei sa faca bravo, insa ea a ramas cu manutele stranse ca intr-o rugaciune (nu a mai continuat gestul); mi-au dat lacrimile..

Histamina felicitari penntru noua postura de nasa! sa-ti traiasca finuta, sa aiba noroc!
Andreea, ce scumpa e Elenys cand danseaza si Larisa danseaza, sa caut un filmulet..
spuneati ca iesiti cu copii la plimbare in carucior..eu nu mai reusesc sa fac asta de cateva luni..nu mai sta, se ridica in picioare..vrea pe jos..(inainte o mai momeam cu un biscuite..dar acum nu mai tine); asa ca plimbarea o facem in jurul blocului, urcam-coboram scari/rampe, alergam caini si pisici..

fetele, va si va urez spor la pregatiri..diseara cred ca facem si noi bradul

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

hello
D mai nou ,ia micul dejun in bucatarie pe jos ,fac o felie cu unt sau philadelphia si papam amandoua , of corce ea scoate din sertare , apoi o para de obicei blenduita si biscuiti sau saratele la mana ,mai arunca mai mananca dar no...
Nu pot sa fac nimic numai dupa picioarele mele sta , sau ma ia de mana sa ma duca ....din brad ia globurile la care ajunge si le arnca pe jos sau le baga in gura , nu a tras de el.
Nu am gatit nimic ,inca ,am sa fac vinete ,si o friptura si poate niste snitele de pui , oricum mergem peste drum la mama zilele astea sa papam .
Aspirat , sters praful cred ca tot maine , am mobila neagra asa ca ..sunt manute peste tot
Acum face nani , apoi papa ,i-am facut dovlecel cu cartof dulce si ou , apoi afara un pic,dar e frig rau mergem fara carucior la porumbei ,stam langa o esplanada ,vara e plin de copii, dar noi nu stam aici ca mie nu imi place ,mergem in locuri cu verdeata
Spor la treaba ...am o durere la spate ,eu care nu am facut miscare acum ridic 11 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Pentru ca cel mai probabil nu o sa mai intru pe forum ziele urmatoare, va urez de astazi spor la pregatiri, Craciun fericit, pofta buna, odihna placuta, copilasi veseli, sanatosi si cuminti si sarbatori fericite!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna fetele!!!
am facut si eu curatenie generala...maine doar mai retusezEu am facut ciorbita azi ca numai aveam....asa ca pana marti numai gatesc...restul imi aduce socrela....
Elenys doarme!...va doresc si eu spor la cumparaturi,la gatit,la curatenie....
va pup..

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

nicopic ma bucur ca iti place dansul lui Elenys...pune si tu filmuletul...pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

cum maine n-o sa mai avem timp de scris ... caci vom fi ocupati toti cu venirea Mosului, va doresc sa aveti sarbatori frumoase, cu colinde, cozonaci, sarmale aburinde dar mai ales cu caldura celor dragi

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Fetelor eu nu o sa mai am internet zilele astea, asa ca va urez de acum un Craciun Fericit cu multe surprize si bucurii alaturi de bebeii scumpi si restul oamenilor care conteaza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Neatza
In primul rand va las , sa o savurati cu o felie de cozonac .
Nu am facut decat saratele , mai fac salata de vinete si restul de la mama...sunt o norocoasa stiu asta si ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare seara .
Sa aveti un CRACIUN LINISTIT , cu zapada si oameni dragi alaturi .
si

Mergi la inceput