Copilasi iubiti de sept-oct 2010(3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

A venit curentul si cand am vrut sa-i fac suculet s-a luat din nou.Acum este ...
Nici la noi micul dejun nu prea este ,ii dau suc , apoi ia putin din paine (2-3 bucatele )apoi ii dau fructe ,sau iaurt si in timp ce se joaca un biscuite sau rondele de cereale .
Acum am pus-o la nani ,incerc un somn pe zi , ca la 2 ,ultimul poete ajunge pana la 7 jumate si nu mai doarme pana la 22 iar eu sunt terminata .
Am fost afara 1 ora , nu am vazut bebei,cand am iesit era 1 grad ,ne-am intors cu muci curgatori ,nu multi ,am sa-i dau oscilo preventiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

noapte buna copilasi iubiti!!!!

o noapte linistita!!!!va pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Dimineata la trezire isi bea lapticul apoi cam in jumate de ora o duc la papa, paine+cascaval, paine+unt+gem, paine+crema de branza cu verdeata. Oricum paine cu ceva. Acum ma gandeam ca as putea sa-i dau si paine+pate+rosii. Luam un pate de la Real, e nemtesc, si e chiar fff bun, si un pic mai sanatos decat astealalte, dar ei inca nu i-am dat. Sa vad poate ii prepar in casa sau ii voi da din asta cumparat. Ca si dejun mai mere ou fiert cu branzica.
De regula insist sa pape putina paine dimineata ca apoi sa-i pot da fructe.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

va las cafeluta...
La noi ploua cu galeata si imi da o stare tare naspa.Cred ca si strumfului deoarece vad nu-i convine nimic

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ei,da,se mai intampla si credeam ca mie nu mi se va inampla.am clacat.am avut 3 nopti consecutive cu max 2 ore dormite,intre timp am taiat si transat si pregatit un porc de 120 de kg si ieri am clacat.
am ametit,nu puteam nici sa respir, nici sa mananc.
cu chiu cu vai m-a scos sotul din casa la stomatolog unde, minune,chiar mi-am pus o plomba.a fost super prietena mea,mi-a spus ca e cadou de mos si nu platesc.
o plateam oricat,important e ca a avut disponibilitatea s aimi lucreze.

azi noate a marait,plans mancat de la 2 la 3.30.am dormit de la 3.30 la 7.30,ceea ce mi s-a parut enorm.
strumf e fenomenal.se joaca,rade,vb,se catara,e o minune.am spus ca daca nu era al meu,il infiam.il iubesc pentru ceea ce este el,pentru ca e minunat si abia astept sa il descopar cum infloreste,minunea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am fost asa de zombie ca pe 18 dec ,mi-am amintit abia seara ca e Sf Mc Sebastian,deci e si onomastica strumfului!
mama denaturata.

Mergi la inceput

histamina la multi ani pt Sebastian!!

buna ziua...si fimea azi dimineata pe la 6 a baut lapticul si a stat treaza pana la 7 statea pe burtica si vorbea si apoi radea era asa dulce....apoi somn pana la noua...si am vazut azi ca a spart si maseluta nr4...

azi program de gatit...ciorbita de pui si pilaf cu legume....si spalat rufe

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna,
se vede ca vin sarbatorile si toata lumea are treaba. La mine s-a "rezolvat" cu geamurile, ca s-au murdarit iar de la ploaie, T. are grija sa le "mozoleasca" si pe interior (asa ca Maia), asa ca stau "bine" la capitolul curatenie.

Histamina, "la multi ani" cu intarziere lui Sebi, las ca la anul iti aduce el aminte ca trebuie sa-i iai cadou.

Andreea, ati scapat de primele masele si vad ca fara prea mare scandal, ba chair cu bucurie

Anca, fruntea sus si zambeste pentru Ionut!

Cameluska ce pate iei de la Real, ii stii numele?

Just_me, azi-dimineata pe la 6 s-a luat la noi curentul si m-am gandit la tine ... asteptam sa se faca frig, dar a venit repede!

Ana, ce bunatati faci de Craciun?

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

daa camisv pot spune ca sunt norocoasa...nu am simtit cand au iesit dintisorii,si maselutele...

cameluska ce pate cumperi, cum se numeste??eu i-am dat o singura data pateu ardealul dar un sfert de felie de paine ca mancam eu si nu am scapat...0

Fetelor ce mancaruri,dulciuri faceti de Craciun???
eu am terminat mancarea...Elenys nu a vrut sa doarma decat 30min....acum se joaca scoate mingiute ...

astept sa vina mama pe la mine...va pupp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

salutareee
Petru doarme de 2 ore, a dormit azi pana la 10
dar cu mancarea tot putin, azi a mancat 1 banana cu iaort si tzatza...ma dezbraca...mai are putin si ma mananca

pup ca vine Ema

Mergi la inceput