Copilasi iubiti de sept-oct 2010(3)
Raspunsuri - Pagina 15
cameluska spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camisv just_me Tudor pune in cosul de jucarii tel. mobil al meu, cremele de maini sau ce mai scoate el de prin sertarehttp://www.youtube.com/watch?v=euFBbSr0V1Q Camelia,mami de Tudor (10/9/10) |
Ce-mi place rasul asta colorat al copilasilor. Ce scump e Tudor, si cum participa el la rasturnatul castanelor.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor
cameluska spune:
Am vazut poze cu copilasi frumosi, Elenys, Maia, Tudor din povestile mamicilor imi imiginez ce scumpi sunt Dara(just_me), Ionut (anca_mak), Sebastian (histamina), acum e varsta boacanelor, eploreaza tot ce se poate, sunt curiosi si vor sa vada, is niste dragalasi.
Nici Ioana nu-si pune jucariile in cutie, doar daca ma vede pe mine ca le adun, mai pune si ea una, doua. Daca gaseste o scama pe jos face la fel ca Sebastian, spune ca e caca si mere sa arunce la cosul de gunoi.
O data se juca cu o telecomanda de TV si cand am avut nevoie de ea nu am gasit-o. Ne-am pus cu sot de cautam telecomanda, si am intrebat-o pe Ioana unde a lasat-o, s-a dus la cosul de gunoi si a scos telecomanda, singurul loc in care n-am fi cautat, acum e primul loc in care cautam in caz ca dispare ceva (la fel am patit cu cardul de HelpNet, ii dadusem voie sa umble in geanta mea).
Din pacate Ioana nu prea se joaca singura, max 30 min, in rest ma tot cheama sa ne jucam, si nici cu bunica ei nu vrea sa stea prea mult, tot pe mine ma cere, dar tot e un progres, acum cateva luni nici 10 min nu se juca singura.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor
andreea88 spune:
cameluska...nici elenys a mea nu se joaca singura mult timp...are reprize...
noi am fost afara sa ne plimbam ,sa luam aer...voi scoateti copilasii zilnic??..sa o faceti ca e bine pt organism....
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
just_me31 spune:
Dara cand gaseste pe jos ceva baga in gura
; pe tati il conduce la cos sa arunce pampi murdar.
Eu o scot in fiecare zi afara , normal cand ploua stam in casa si la vant tare ,plus ceata .Cand e rece 0gr ,macar cateva minute , in carucior bagata in sac .In rest facem o tura de 15minute cu caruciorul (sa ma odihnesc eu
)apoi pe jos .
Azi i-am luat un lolipop , ca fugea dupa un copil , a ros un pic din el
, noo asta e ,am vrut sa-i fac pofta .
ancamak spune:
va las o cafeluta.
I-am dat aseara siropel Humex si i-am pus si apa de mare in nasuc si am dormit super, super bine
Mami cu
Andrei Ionut
poze
just_me31 spune:
Neata...buna nu e
, ca nu am curent .
D inca doarme , daca nu vine curentul pana se trezeste fug la mama, in living sunt deja 17,5 grade , papa nu pot sa-i incalzesc , nici macar cafea nu pot sa-mi fac
. ..suntem in secolul 21 nu ?? VREAU O TARA CA AFARA
pentru voi
ancamak spune:
Nicoleta , deschide geamul ca-ti trimit una.
Ieri i-am cumparat o furculita micuta din melamina. Dimineata ii infingeam branzica si el papa singurel.
Mami cu
Andrei Ionut
poze
andreea88 spune:
buna dimineata!
ce faceti fetele?
ca pregatiti pentru masa de Craciun??
voi ce le mai dati copilasilor la micul dejun??
astazi am program de curatenie...
va pup ...va las si cate o ciocolata calda
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
pianna spune:
Neatza la amiaza fetelor!
Ce le luati la pitici de mos Craciun? Azi sau maine vreau sa merg si eu sa dau si eu o tura prin magazine si sa stau linistita.
camisv spune:
buna dimineata, mai la amiaza![]()
la noi este vreme inchisa, dar nu ploua asa ca am luat o gura de aer. Si noi iesim zilnic, uneori si pe ploaie (avem la carucior protectie de ploaie), de cele mai multe ori fara carut, ca acem suntem baieti mari![]()
Hadrianae n-am apucat sa spun "drum bun" spre casa, dar cred ca deja ati ajuns cu bine. Sa ne spui cum a fost in avion. Si noi am vrea la primavara sa mergem undeva cu avionul dar sotul tot imi spune ca T. nu va sta cuminte in avion.
Cameluska mi-a palcut faza cu telecomanda, de acum o sa controlati zilnic gunoiul
. Si am vazut poze cu Ioana
, ce de jucarii are in casa
. Eu zic ca 30min e OK daca se joaca singura.
Just_me dar macar v-au anuntat ca intrerup curentul? Noi n-am avut intr-o zi apa si a trebuit sa-i dau mancare de la borcanel ... dar macar a fost cald![]()
Andreea, la noi micul dejun e cam de bebeluseala, adica lapte cu cereale sau biscuiti, iar din cand in cand mai mananca si paine cu unt si cascaval (gem nu-i place). Apoi la 10 mancam fructele! Spor la curatenie! Si eu am dat cu aspiratorul la etaj spre extazul lui Tudor.
Anca mi-l si imaginez pe Ionut cu mancand tacticos cu furculita
. O sa incerc si eu cu una metalica, ca pe aia de plastic o roade![]()
Pianna daca vrei sunt la Real puzzle-uri din acelea de lemn cu butoane. Noi i-am luat unul simplu (cu 4 piese) si unul cu animale care scoate sunete cand pui piesa la loc. I-am mai luat un Donald de plus (ca mi-a palcut mie
), o tabla magnetica si o jucarie mai mare cu diverse activitati (un fel de cub dar care poate fi facut si covoras si care are pe fiecare fata cate o activitate). Noi ne limitam la atat, pentru ca se plictiseste repede de jucarii si nu vrem sa facem depozit in casa.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)