Nasterea la Arcadia - Iasi (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Mada e acelasi tip de cereale ce i l-am luat si eu Antoniei (vezi poza cu cerealele postate de mine mai sus) si cum spuneam ai grija ca se face cu apa nu cu lapte matern.Ai desenata si pe cutie picatura de apa.La cele care se pot face cu lapte matern fara LP ai o picatura alba de lapte pe cutie.Deja cerealele astea au in componenta 34% lapte praf.Si eu am luat teapa cu ele.Deci...atentie!!!!
Din tot grupul de cereale astea sunt cele mai bunute au intr-adevar gust de lapte cu gris insa si gust de LP pe care eu nu il accept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DadaIna

Mada e acelasi tip de cereale ce i l-am luat si eu Antoniei (vezi poza cu cerealele postate de mine mai sus) si cum spuneam ai grija ca se face cu apa nu cu lapte matern.Ai desenata si pe cutie picatura de apa.La cele care se pot face cu lapte matern fara LP ai o picatura alba de lapte pe cutie.Deja cerealele astea au in componenta 34% lapte praf.Si eu am luat teapa cu ele.Deci...atentie!!!!
Din tot grupul de cereale astea sunt cele mai bunute au intr-adevar gust de lapte cu gris insa si gust de LP pe care eu nu il accept.

Dada, ale mele se fac cu lapte, si nu au lapte in compozitie, eu am luat altfel de cereale decat ai tu in poza,pe cutia ta scrie Reis Milch Brei-adica orez cu lapte uita-te atent!Pe a mea scrie orez integral, Reis Vollkornbrei
, iar in stanga sus, sub picatura de lapte, scrie mit milch zu bereiten= adica care se prepara cu lapte! Pe acutia ta scrie mit Wasser zu bereiten, adica care se prepara cu apa, pt ca deja au lapte praf in compozitie, de aia, asa ca daca vrei sa incerci fara LP, eu iti sigerez cerealele astea care le-am luat noi!

Mergi la inceput

Pai mada si pe cutiile din linkul dat de tine la fel scrie.Apasa si uita-te.Eu m-am uitat la desenul cu cutia nu la ce scrie in germana.E scris fara lapte insa cutiile postate de tine sunt cu lapte cum am eu.
De asta m-ai dus in eroare.Eu nu am gresit in explicatii.Si m-am uitat foarte atenta la cutii.Cutiile sunt identice!Eu nu stiu germanaDaca e fara lapte praf e ok sa il faci cu lapte matern.

Mergi la inceput

Cred ca asa cutie ai luat: http://www.puiumeu.ro/produse-topfer/products/view/80/206.html

Mergi la inceput

Dada m-am uitat inca o data pe linkul postat de mine,imi arata cutia la care ai pus tu ultimul link, nu stiu de ce la tine apare altceva, in fine. Cand am cautat sa cumpar cerealele m-am uitat peste tot cu atentie pt ca nu voiam sa contina lapte praf. Imi vine destul de greu sa ma storc, nu am antrenamentul tau...mai ales ca eu nu folosesc pompa, dar o sa ma obisnuiesc. Ma intreb daca nu constipa orezul??azi fata nu a avut scaun si de regula facea 1-2 pe zi, oare asa reactioneaza organismul la un aliment nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanda_baby

felicitari ionela...ma bucur ca ai reusit sa nasti cum ai vrut tu si ca ai un bebe sanatos si frumos. Sa creasca mare si sa fie sanatosi amandoi puiutii tai.Sincer te admir ca ai puterea sa le dai piept la amandoi...eu sunt pe punctul de a-l intarca pe edy ca ma musca si ne chinuim noaptea, insa tati tot ma bate la cap sa-l mai las ca trage de mine tot timpul sa-i dau si lui ii e mila.nu stiu ce sa mai fac...

asta cu muscatul o inteleg. Se rezolva si nu trebuie intarcat. fac asa cand ii mananca gingiile. Bagi degetul mic in coltul gurii copilului si-i desfaci gurita si in acelasi timp ii spui ferm dar bland: NU! MA Doare! Fa asta cu consecventa. Nu va intelege neaparat ce-i spui dar va asocia muscatura lui cu desprinderea fortata de san( fortat inseamna fara voia lui si nu violent!!).
Cat despre durere... te rog sa ma crezi ca stiu ce si cum e... si inca ce bine... dar despre asta va povestesc numai daca insistati sa stiti prin ce am trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

mada, orezul poate constipa (noi nu am patit) . atentie insa, nu mai e ca la copii alaptati exclusiv deci, daca 2-3 zilen nu face scaun ( acum spun 2-3 zile ca primeste cantitati mici) opresti orezul si astepti, daca tot nu supozitor si lasi orezul deoparte

Mergi la inceput

Mada si eu stiu ca poate constipa orezul insa nu in toate cazurile.Depinde de organism.Eu mananc orez zilnic in loc de paine si nu am probleme de acest gen.Mai tarziu cand diversifici mai mult alimentatia sa ii dai fetei in ziua cand primeste orez sa pape o para sa echilbreze balanta.Nu e normal sa se constipe bebe cand introduci un aliment nou.Antonia face zilnic si acum cu cresterea dintisorilor face kk normal si de 4 ori pe zi.Nu stiu care e legatura insa este.
Acuma m-am uitat cu lupa la paginuta aia mica cu cerealele si parca acolo arata cutiile care trebuie insa daca apesi pe cutia mica sa o vezi pe site mare (ca de pe cutia mica nu se intelege nici ce scrie si ce e desenat pe ea)eu asa am facut sa vad despre ce e vorba si pe pagina mare imi apar cerealele cu apa.
E bine ca pana la urma am inteles fiecare ce si cum.E dubios sa se vada numai la mine diferit...Eu asta vad:
http://i972.photobucket.com/albums/ae203/sermonize/cereale.jpg
Am sa ii cumpar si eu gazutei din astea care se fac cu lapte de-al meu poate asa o sa pape.Numai gust de LP sa nu aiba.Dar vezi ca omul cat traieste invata...Daca stiam eu de la inceput ce si cum e cu cerealele astea....prima oara eu am luat faina de orez de la Topfer.O consideram fainos si utila in diversificare.Am luat de la Donna o cutie si farmacista mai si zicea ca a dat si ea la bebe sa pape. De fapt acea faina e pentru tratamentul diareei la bebe.Cand am gustat terciul ala.... nu mai zic.Eu raman cu laptic stors in frigider si era bun sa il folosesc la cereale ca ii mai diversificam masa de seara fiind mai lejere.Mulsul cu pompa acum la mine e chiar floare la ureche.Nici nu ma mai mulg la 3 ore, nici macar nu ma mai mulg noaptea.Ma mulg de 3 maxim 4 ori pe zi.Dimineata la trezire 300-400 ml si peste zi cate 200 ml.Noaptea daca nu plange gazuta din cauza dintisorilor doarme toata casa.
ovi tare frumoase pozele!Ce fluturas mic avem noi acolo sa nu fi de ochi!Seamana leit cu tati.Nu stiu ce se intampla cu gazutele noastre ca toate sunt cap-picioare sotii nostri.Si la Mada si la mine si la tine vad ca e la fel :)]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Buna dimineata,
Am fost ieri la control ca ma speriasem iar doamna dr. mi-a spus ca e totul ok, ca sunt cam stresata si sa stau cumintica, si ca bebele creste foarte mult acum si e normal sa se intinda muschii si sa ma mai si doara cate putin...Am rasuflat usurata ...
Citesc cu atata drag si interes comentariile voastre despre cum dati papica la bebeii vostrii ... de abia astept si eu sa-mi smotocesc putin puiul

Asteptand minunea mea ...

Mergi la inceput

Neata si de la noi!
Nico, ma bucur ca sunteti bine, si ca te-ai linistit.Ai facut si eco, sau pe vineri a ramas?
Dada, cereale simple, adica fara adaos de LP, sunt si de la Milupa(din 3 cereale)http://www.milupa.ro/produs_detalii.php?id=31# si de la Organix,http://bio-bebe.ro/cereale-bio-4-cereale.html din 4 cereale.Se prepara fie cu LP,LM sau apa.Le poti incerca pe acestea mai ales ca tu ai atata lapte..Eu le-am vazut pe ambele in Kaufland, de la Organix am si eu o cutie.O s aiau si Milupa.
Ionela, daca totusi se constipa fata cu ce pot inlocui masa de la 10 de orez?

Mergi la inceput