Nasterea la Arcadia - Iasi (27)
Raspunsuri - Pagina 6
ionelamaria spune:
mos Nicolae vine numai la Mihnea cu un joc tip lego( octogone ) si un puzzle cu piese maaaari
Mos Craciun deja i-a pregatit o masa cu scule de surubarit de la cars
Dada, eu am specificat: borcanele bio fara sare/ zahar numai in deplasari(de genul mare/munte). Eu si in deplasari luam blenderul cu mine pentru fructe. Cumparam iaur din comert dar nu borcanele. Pranzul insa greu aveam timp si spatiu sa-l prepar, asa ca borcanelul era salvare
Noi suntem plimbareti din fire... acum am rarit putin, dar curand o luam de la capat si na... cand am cum, fac si in deplasare un gratar de peste, o ceva pentru copil... dar nu poti tot timpul si nici nu i-as da de pe te miri unde ceva...
Cori la inceput cel putin merg fierte sa nu ii dea dureri de burtica. Eu le fierbeam pe aburi
Nu e simplu deloc cu diversivicarea daca nu consideri parizerul de pui ca fiind carne de pui cum am auzit pe la unii. daca iti pasa ce mananca bebe si incerci sa-i dai mancare sanatoasa si echilibrata e chiar complicat
Nico_A spune:
Buna seara, Simonik21 vineri dimineata am programare la eco pt morfologia de 32 saptamani . IonelaMaria am citit povestea nasterii lui Tudor , a fost foarte emotionant...am inceput sa dau apa la soricei...de abia astept sa-mi vad si eu bebele .
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nico_A Buna seara, Simonik21 vineri dimineata am programare la eco pt morfologia de 32 saptamani . IonelaMaria am citit povestea nasterii lui Tudor , a fost foarte emotionant...am inceput sa dau apa la soricei...de abia astept sa-mi vad si eu bebele . |
Ma bucur ca ti-a placut
Sfatul meu e sa-ti faci un plan... sa stii ce vrei... si sa mergi cu lectia invatata acolo. Vorbest cu medicul tau inainte ... ai sa vezi ca e foarte bine
madline82 spune:
Buna fetelor, i-am cump Estelei cereale bio de la topfer, simple din orez integral, le-am si gustat, mi se par ok, nu au gust ciudat sau de chimicale, asa ca de maine incepem diversificarea la 6 luni jum :).Desigur fac cerealele cu lapte de la mine si daca papa o lingurita ma declar multumita
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui madline82 Buna fetelor, i-am cump Estelei cereale bio de la topfer, simple din orez integral, le-am si gustat, mi se par ok, nu au gust ciudat sau de chimicale, asa ca de maine incepem diversificarea la 6 luni jum :).Desigur fac cerealele cu lapte de la mine si daca papa o lingurita ma declar multumita Mamica Estelei , 24.mai 2011 |
asteptam cu interes relatari despre experienta
PS. vezi sa nu fie gros continutul... sa curga
madline82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
asteptam cu interes relatari despre experienta PS. vezi sa nu fie gros continutul... sa curga Mami fericita de Mihnea si de Tudor |
Deja am emoti...Sper sa ma descurc, off ce repede trece timpul!
sanda_baby spune:
buna fetelor...ma bucur ca sunteti bine si voi si bebelusii vostri.nu am mai intrat de mult pentru ca bebe are acum 9 luni si cum suntem mai mereu singuri acasa ori avem activitati impreuna ori el doarme si eu mai fac mancare sau altele prin casa. Edy mananca acum cam toate legumele facute pireuri si combinate cu branza de capra, galbenus de ou sau piept de pui.Ii place..ieri i-am dat spanac pentru a doua oara ca prima oara a refuzat dar incet incet ma perfectionez si eu in bucataria lui bebe.
Ionela am vrut sa citesc si eu povestea nasterii tale dar nu pot din cauza ca nu am intrat de mult..poti sa.mi dai link-ul?
camelia33 spune:
Seara buna!
Greu cu diversificarea ....Mada sa inteleg ca tu incepi cu lapte cu cereale? Noi am fost acum 2 sapt la pediatru sa vb despre cum incepem ca acus avem 6 lunite si mi=a spus asa: sa incep cu suc de mar o lingurita prima zi apoi 2 apoi 3... pana la 10 lingurite, apoi incep sa ii dau mar pasat prima zi 1/4 apoi o jumate si tot asa pana la 1 mar. apoi sa pun biscuite in mar.Dupa ce experimentam marul incercam si cu banana, apoi cu branzica si apoi sincer nici nu mai tin minte ca a vb o gramada si nu tineam pasul cu ea...Si nici acum nu sunt prea lamurita cate mese pe zi sa ii dau si ce anume (in afara de mar)
madline82 spune:
citat din mesajul lui camelia33 Seara buna! Greu cu diversificarea ....Mada sa inteleg ca tu incepi cu lapte cu cereale? Noi am fost acum 2 sapt la pediatru sa vb despre cum incepem ca acus avem 6 lunite si mi=a spus asa: sa incep cu suc de mar o lingurita prima zi apoi 2 apoi 3... pana la 10 lingurite, apoi incep sa ii dau mar pasat prima zi 1/4 apoi o jumate si tot asa pana la 1 mar. apoi sa pun biscuite in mar.Dupa ce experimentam marul incercam si cu banana, apoi cu branzica si apoi sincer nici nu mai tin minte ca a vb o gramada si nu tineam pasul cu ea...Si nici acum nu sunt prea lamurita cate mese pe zi sa ii dau si ce anume (in afara de mar) Mami de Sofia Maria, 14.06.2011 |
Camelia, si mie mi-a rec. fix ce ti-a rec tie pediatrul, dar eu am ales alta schema, cea postata in primele pagini.Deci incep cu fulgi de orez si laptic de la tatzuca, la ora 11.Revin maine cu noutati:)
madline82 spune:
citat din mesajul lui sanda_baby buna fetelor...ma bucur ca sunteti bine si voi si bebelusii vostri.nu am mai intrat de mult pentru ca bebe are acum 9 luni si cum suntem mai mereu singuri acasa ori avem activitati impreuna ori el doarme si eu mai fac mancare sau altele prin casa. Edy mananca acum cam toate legumele facute pireuri si combinate cu branza de capra, galbenus de ou sau piept de pui.Ii place..ieri i-am dat spanac pentru a doua oara ca prima oara a refuzat dar incet incet ma perfectionez si eu in bucataria lui bebe. Ionela am vrut sa citesc si eu povestea nasterii tale dar nu pot din cauza ca nu am intrat de mult..poti sa.mi dai link-ul? |
Sanda, ai baiat mare..ce mai, inr cu diversificarea esti in plina forma:), uite linkul cu nasterea lui Tudor!
http://mihneapuimic.blogspot.com/2011/11/povestea-nasterii-lui-tudor-asa-cum-mi.html