Nasterea la Arcadia - Iasi (27)
Raspunsuri - Pagina 4
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claumarcoci Si inca ceva , eu il mai trag pe bebe de manute si se ridica in fundulet si stam asa cateva secunde, el e tot numai ochisori in jur, e periculos ce fac?? sau e ok, ca nu am gasit mai nimic despre asta decat o mamica care zicea ca-i rup coastele si am renuntat sa mai citesc si sa caut. si o noapte linistita. Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011 |
Bebe trebuie sa se ridice singur in fund, nu sa-l tragi tu ca sa nu fie periculos. daca vrei sa faci jocul asta tii mainile fixe tu si el trage pana reuseste NU IL TRAGI TU. E riscant sa-l fortezi.
Deci, tot ce face bebe singur, indiferent ca e mai devreme decat spun cartile e ok. Si daca se ridica in picioare tinandu-se singur de zabrelele de la pat e foarte ok indiferent ca face asta la 2 luni sau la 6 sau la 9. Dar daca il pui tu in picioare la 7 luni si el nu e pregatit( nu face asta singur) risti sa ii faci probleme. Tot asa si cu mersul... si cu statul in fund. Respecta ritmul copilului, incurajeaza-l... dar ajutorul.... ala il primeste verbal mai mult... pentru siguranta lui.
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui madline82 Neata si de la noi! Am dormit foarte bine..m-a sculat gaza la 4 sa pape, apoi pana la 9 m-a lasat sa dorm, deci sunt cat se poate de fresh! Ionela ms de sfaturi legate de banana si apa, sunt convinsa ca au si alte mamici nev de aceste informatii. eu tocmai am gasit o gama foaret buna, de produse organice pt diversificare, eu de la fulgi de orez, pana la produse mai compelxe, bsiuciti, pireuri, alte tipuri de cereale! Eu le-am gasit in Kaufland, dar va dau situl sa va uitati despre ce este vorba, sper sa ma lase.Daca nu dati pe google Organix! http://www.organixbaby.ro/ Mamica Estelei , 24.mai 2011 |
E oarecum ok gama asta... adica o descoperisem si eu si e bio si nu are sare in borcanele( pentru mine fusese important asta pentru lungile deplasari). Am folosit cateva produse apoi am descoperit ca in gama lor au carne de porc in borcanele pentru 10 luni.... ceea ce m-a facut sa ma intreb daca sunt ok. Ulterior nu le-am mai luat ca eu le gasisem numai la farmacie si ... de fapt nici nu stiu exact de ce nu le-am mai cautat/cumparat/cercetat...
Si ca tot veni vorba de borcanele pt bebe ( noi folosim si acum cand mergem pe undeva departe de casa) mi-e o ciuda ca nu avem DM la Iasi!!! Si aia au borcanele bio, ieftine si fara sare.
Si cei de la Hipp si cei de la Nestle pun sare in toate borcanelele...
madline82 spune:
Ionela, Clau cred se referea la faptul ca ii da un deget si il prinde cu manuta, si ea cand trage spre ea degetul, bebe da sa se ridice, asa am inteles eu, mie pediatra mi-a zis ca de la 2 luni e normal sa faca asta, nu toti, ca nu e lege, ci majoritatea, asa i-a verificat nu stiu ce reflex...
Simo78 spune:
Salut! Are cineva numarul de telefon al doc. Cacicovschi de la Arcadia?
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si35+ cu Youssef Gabriel
madline82 spune:
citat din mesajul lui Simo78 Salut! Are cineva numarul de telefon al doc. Cacicovschi de la Arcadia? mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si35+ cu Youssef Gabriel |
Buna, uite nr: 0744-495-427 sau 0753-100-710
gravidacori spune:
MADA, dar in descrierea colacului pe okazii zice ca e pt 18 luni...voi d c nu-l mai folositi?
madline82 spune:
citat din mesajul lui gravidacori MADA, dar in descrierea colacului pe okazii zice ca e pt 18 luni...voi d c nu-l mai folositi? MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011 |
Daca as avea piscina l-as folosi, dar fata e lunga, depaseste cada, am zis sa trecem la alt nivel, la cel cu scaunul de baita.
madline82 spune:
citat din mesajul lui Simo78 merci mada. mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si35+ cu Youssef Gabriel |
Sper ca sunteti bine, va asteptam cu vesti...
ionelamaria spune:
Mada, fetele de la odiseea lui Mihnea care si-au luat scaun din ala de baie au fost foarte nemultumite de el. In general l-au folosit de 1-2 ori si l-au dat. Spuneau ca e tare dificil sa-i faci baie copilului in ala. Noi n-am avut