Nasterea la Arcadia - Iasi (27)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crysacry spune:

Madline multumesc de 'pont'.Sunt frumoase si calendarele Loredanei, dar mie imi plac mai mult cele cu pozele mele decat cele unde se vede doar fatuca lui bebe.
Oiyoy, sincer nu as indrazni sa il deranjez pe tati al vostru cu asa o rugaminte mai ales saptamana asta...daca era calendarul cumparat era mai simplu.Cu programul care l-a folosit sigur nu rezolv eu nimic.Pana invat eu cum sa-l folosesc 'pleaca' mos craciun
Multumesc de raspuns

Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui crysacry

Madline multumesc de 'pont'.Sunt frumoase si calendarele Loredanei, dar mie imi plac mai mult cele cu pozele mele decat cele unde se vede doar fatuca lui bebe.
Oiyoy, sincer nu as indrazni sa il deranjez pe tati al vostru cu asa o rugaminte mai ales saptamana asta...daca era calendarul cumparat era mai simplu.Cu programul care l-a folosit sigur nu rezolv eu nimic.Pana invat eu cum sa-l folosesc 'pleaca' mos craciun
Multumesc de raspuns

Ianis

eu am facut calendar pe site la Carrefour, au program si e gata in 5 zile
poti salva programul si te joci cat vrei
sper ca am fost de folos

Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Claudia, Tardyferon Fol :). Eu mai iau si femibion. Mai am 2 cutii si apoi nu o sa mai iau, sau mai vad. Oricum nu stiu de la ce, dar am lapte ok, si nu pot spune k mananc foarte bine si nici nu beau 2l de apa pe zi. Poate o fi vitaminele, nu stiu, dar ma bucur.

Noi azi am avut program de studentie, ne-am culcat la 1 si ne-am trezit la 10 :)
Acum fugim la o plimbare :)

Fetelor credeti k e ok sa mergem la munte in ianuarie?
Ma gandesc ce o sa fac cu o pitica mica la munte?

Mergi la inceput

Lena merci, chiar uitasem
Ai iesit afara?? Si eu vroiam dar cu maraiciul meu pana ies ....poate mai tarziu.
Noi plecam de craciun la munte , bine la bunici, conditii ca acasa,dar tot am mii de ganduri , iti impartasesc dupa din experienta.
Am facut pomul aseara , a fost suuper, o sa pun vreo 2 poze pe cont sa vedeti un bb mos craciun
Dragi mamici si burtici ati inceput pregatirile de sarbatori, ce meniuri faceti, ceva idei??
Eu am dat iama in frigider in week-end si am bagat la bomboane de pom
Vreun pont ce sa-i dau lui bb sa roada?? vreo solutie minunata de la farmacie....nu stiu ceva ca ma doare sufletul

Mergi la inceput

Claudia, cu placere :)
Astept vesti de la voi sa vedem cum a fost la munte.

Pentru ros sunt jucarioare din alea pe care le pui in frigider cu un fel de gel sau jucarii de cauciuc, dar sa fie de calitate cauciucul, adica special pentru bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

OIYOY, multumim , am vazut si eu toti copilasii, sunt niste minunatii cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Buna fetelor!

Dada, la fel e si schema noastra de diversificare. Eu am fost mai lenesa si nu am mai transcris-o.
Ca sa fiu impacata, o sa ii dau separat sucul de morcov de cel de mar.

Vestile noastre de la eco-sold nu sunt tocmai grozave. Am gresit ca nu i-am mai pus orteza in ultima luna. Displazia e la limita inferioara a normalului, insa nu e bine, plus ca se vede cu ochiul liber diferenta dintre picioruse. La stangul are 3 falduri pulpita, iar la drepul, cel cu problema, are numai 2. M-am demoralizat iar, dar incep sa imi revin. Partea proasta e ca acum nu mai vrea sa stea ziua in ham. Plange, se enerveaza ca nu se poate elibera si mie mi-e mila de ea si o eliberez. Dr a spus ca trebuie sa fiu mai ferma. Urmatoarea eco va fi peste o luna, si ultima, pentru ca se osifica de tot si nu se mai vede la ecografie.

L-am intrebat pe medic ce parere are despre premergator, care este in America interzis. A spus ca este foarte ok, chiar e indicat sa fie folosit, insa numai din momentul in care copilul se ridica singur in picioruse, tinunadu-se de ceva(de barele de la pat de exemplu). NU, mai devreme!!!
El este un ortoped bun si am incredere in ce zice, asa ca ii voi lua fetei premergator cand va fi timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Buna ziua, mamici si burtici! Ati intrat in febra cumparaturilor si a curateniei? Aveti niste bebei minunati.
Am fost azi la morfologia din trim 3 si m-am bucurat de baietelul meu...am un bebitza de 1kg800g sanatos si foarte activ. Sunt f fericita:D
Spor la treburi!!!

cu 31+

Mergi la inceput

Buna seara!
Iulia la multe lunite lui bb Andrei!!! Ma dragaleam cu bb meu si-i ziceam ca uite ai 3 luni si o sapt si iar nu mai am haine ca esti ditai lunganul si mi-a cazut fisa ca o mamica isi serbeaza bb azi .
Oana , o sa vezi ca totul se va rezolva ,gandeste pozitiv
Simonik21 bravo ptr grasunel
Noua ne-a trecut febra cumparaturilor si cea a curateniei, am facut sambata, abia astept sa plec de Craciun si sper sa ninga sa am si eu 2 ore ale mele pe partie ca nu am schiat deloc anul asta ca m-a prins prima zapada cu burtica si nu m-am riscat.
si o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Simonik felicitari pentru vesti bune !!!

La multe lunite bebe Andrei !!!

Mergi la inceput