Nasterea la Arcadia - Iasi (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Multumim mada!Stiu ca seamana cu tati muuulttt.Eu zic ca-s aidoma insa una e fetita mica si unul e calau mare insa fetele la fel
Bentitele care le-am luat de la mamica de pe net ne-au ramas mici.Trebuie sa fac comanda fetei de altele insa am sa o rog sa mi le faca putin mai latute.Asta cu fundita roz din poza din email, mai noua, e luata de la H&M.
Aici bentite de la mama Nicole:
https://picasaweb.google.com/113363107393778474617/ACCESORIIFETITEBENTITEPAR
Si noi i-am luat deja cadoul Antonicai.Deja e pus sub bradut.Si la noi a fost cam generos mosul anul asta si a venit si jucarii si hainute frumoase tare si pantofiori de la H&M.I-am luat o sacosa plina insa nu m-am putut abtine.I le-am luat pentru 1 anisor sa ii vina de la anu' bine. E primul nostru Craciun in 3.Ieri i-am facut bradut, de fapt l-am facut ca ea ma ajuta din carut :))
Acuma vorbeste toata ziua cu mine pe intelesul ei.Zice ma-ma-ma,ba-ba-ba,mi-mi-mi, insa nu leaga inca silabele.
Poate totusi ii ies ochii albastri sa semene si cu mine putin.Nu se vede bine in poze insa sunt albastru inchis spre cenusiu, iar in unele poze ii ies rosii de la blitz ca si mie.Stiu ca ochii deschisi la culoare patesc asa.Acum vom vedea.Dar pozele voastre unde sunt mada???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

SI MIE SI SOTULUI NI S-A PARUT CAM AGRESIV MASAJUL ALA FACUT DE LUCIU LUI BEBE ,SE VEDEA CA NU-I OK LA CAT DE TARE PLANGEA SARACUTUL, IMI ERA ASA MILA DE EL, SINCER SIMTEAM O REVOLTA SI MAI CA-MI VENEA SA PLANG. A MEA NICIODATA NU A PLANS LA BAIE, II PLACE ENORM, LA MASAJ NU MAI SPUN CE PLACERE ARE. OOOF.....SI ASA-S MITITEI CE 3...POATE I-O SPUNE CINEVA CEVA TOTUSI SA FIE MAI ATENTA..E MASAJ NU 'MASACRU' CUM ZICEA SOTUL ASEARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Dada, f draguta bentita de la h&m, noroc ca o sa avem si noi din aprilie in iasi...Am pus si eu niste poze cu fata.

Poate ii raman asa ochii lui Anto, de regula dupa 6 luni nu prea se mai schimba

Mergi la inceput

Cu papica la noi e cam asa: cel mai mult i-a placut iaurtul simplu,ca doar de asta i-am dat, a papat 2 lingurite,apoi dupa cateva zile i-am facut suc de morcovi ,a luat o lingurita, apoi l-am amestecat cu iaurtul.am vazut ca e ok ,dupa cateva zile i-am facut piure din morcov amestecat cu iaurt si a papat 2 lingurite.precizez ca am insistat putin cu lingurita pe la gura ei,ii puneam putin pe buze ,apoi restul linguritei,ca daca lasam pe ea nu faceam nimic. am observat ca ii place iaurtul si i-l amestec in cereale si piureul de morcov . ieri i-am facut si supa de morcov cu telina, a baut 20ml.azi am incercat pt a 2 oara cu piureul de para , a papat 2 lingurite..cu rabdare.
deci, mult calm, rabdare, si putina insistenta ,ca eu daca vedeamca nu deschide gura o lasam in pace. si inca ceva, mi se trezea din ora in ora noaptea, nici nu mai dormea la ea in ritmul asta ,pune-o /ia-o ..de cand ii dau seara 2 lingurite de papa doarme macar4 ore legate. si ziua 2.asta e la noi cu diversificarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Da e fain ca se face si in Iasi.Eu am pe cineva care imi cumpara din Bucuresti si mi le trimite prin posta.
Si Estelina a crescut!Sa nu fi de ochi ce printesa frumusica avem acolo!Si ochisorii...ca cerul!Vrem si noi!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

Cu papica la noi e cam asa: cel mai mult i-a placut iaurtul simplu,ca doar de asta i-am dat, a papat 2 lingurite,apoi dupa cateva zile i-am facut suc de morcovi ,a luat o lingurita, apoi l-am amestecat cu iaurtul.am vazut ca e ok ,dupa cateva zile i-am facut piure din morcov amestecat cu iaurt si a papat 2 lingurite.precizez ca am insistat putin cu lingurita pe la gura ei,ii puneam putin pe buze ,apoi restul linguritei,ca daca lasam pe ea nu faceam nimic. am observat ca ii place iaurtul si i-l amestec in cereale si piureul de morcov . ieri i-am facut si supa de morcov cu telina, a baut 20ml.azi am incercat pt a 2 oara cu piureul de para , a papat 2 lingurite..cu rabdare.
deci, mult calm, rabdare, si putina insistenta ,ca eu daca vedeamca nu deschide gura o lasam in pace. si inca ceva, mi se trezea din ora in ora noaptea, nici nu mai dormea la ea in ritmul asta ,pune-o /ia-o ..de cand ii dau seara 2 lingurite de papa doarme macar4 ore legate. si ziua 2.asta e la noi cu diversificarea.

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

Cori esti norocoasa, Estela nu vrea sa pape nimic, si nu mai vrea ncii al ea in patut, si eu ma chinui cu ea noaptea..off, se foieste ca o rama, se intoarce de mii de ori , ca o limba de ceas, si se mai si trezeste plangand noaptea, sper s afie de la dinti, oricum incep sa ma obisnuiesc sa nu mai dorm noaptea.Cor, puen si tu poze cu Estera.

Dada, poate si lui Anto ii raman ochisorii bleomarin..cine stie.Fata mea a luat ochii de la bunici, eu si sotul ii avem caprui...

Mergi la inceput

MADA, AI UN PM ,ca nu stiu daca am voie aici.
nu stiu unde se pun poze,da-mi detalii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

MADA, AI UN PM ,ca nu stiu daca am voie aici.
nu stiu unde se pun poze,da-mi detalii.

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

Am raspuns la Pm.Poze poti pune pe contul comun de gmail, ai adresa pe prima pag, sub burtici, paroka ti-o trimit imediat, dupa ce intri in cont te duci in stg sus, in bara la photos si dai incarca.Succes!

Mergi la inceput

merci MADA, maine le voi pune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salut gagici,

Ce bebelei draguti avem :X

Mergi la inceput