AJUTOOOR.....SUNT SPERIATA

AJUTOOOR.....SUNT SPERIATA | Autor: corinapoara

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor....nu stiu daca postez unde trebuie dar la ora asta nici nu stau sa mai caut.Nu am gasit nimic concret si as avea nevoie de ajutorul vostru.
Am 5 luni si 1 saptamana de cand am nascut prin cezariana.....du maxim 2 saptamani m-am refacut complet (in exterior:D)...iar acum dupa 5 luni au aparut niste usturimi uneori ingrozitoare in partea dreapta a aoperatie in interior simt usturimile astea si se umfla un pic.Pana luni ce ajung la medic as vrea sa stiu daca a mai trecut cineva prin asa ceva pana acum.
Adevarul e ca am facut si efort avand in vedere ca "bibi meu" are 7 kg si 800 gr. toata ziua cu el in brate si purtat ub ham pe afara in fiecare zi pt ca in carucior nu sta si ma gandesc, ca poate si din cauza asta.
Nu stiu ce sa zic....poate ma ajutati voi...sper sa nu fie ceva mai grav pentru ca nu as vrea sa ajung la spital....asta ar insemna sa nu il mai alaptez pe copil.Soacramea mi-a spus ca poate mi s-a desfacut operatia in interior sper sa nu fie asta.
oricum pe luni o sa sun la doctorul meu sa imi fac programare dar pana atunci poate primesc ceva raspunsuri de la voi.
Va pup pe toti si pe toate si sanatate multa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

nu te va ajuta raspunsul meu, chiar daca iti spun ca si eu am patit cam la fel (din cate imi aduc aminte de acum 5 ani), tot asa niste intepaturi puternice, niste galme pe linia operatiei insa la control sa-a dovedit ca totul era in regula. Din cate retin dureaza ceva pana se contracta muschii (si abdominali si uterini), iar tu ai acolo cateva taieturi (adica pe cateva randuri de muschi) si daca adaugi si putin efort...
Insa clar ca cel mai bine e sa mergi la medic la control, dar nu te ingrijora pt ca nu-ti ajuta la nimic.
O sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Usturimi si intepaturi mai mari am vut pana pe la vreun an si jumatate, fara sa descopar neaparat o cauza. Acum mai am usturimi la ciclu (dar nu mereu) si cand se schimba vremea.

Mergi la inceput