Aspirante optimiste (741) Felicitari MeAlex !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui malina30

Buna DENYAND inca nu mi-am facut test de sarcina , dar sunt asa de dezamagita ma doare rau mijlocul ca si cum ar trebui sa i-mi vina CM-ul , cand am vazut aseara pata aia de sange eram asa fericita, dar cred ca ma trezesc cu urati pe cap ca , prea am durerile astea de mijloc, va doresc voua bafta fetelo si sa ne auzim cu bine

eu am avut durerile specifice decm dar nu au mai venit!
ramai alaturi de noi, k poate gasesti o cale care sa te ajute sa ai un

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

fetelor am ajuns si eu acasa
m-a cam pus pe ganduri ce a zis doctorita...
cu trompele...
a zis ca sunt prea intortocheate si sa nu cumva sa aiba si aderente.....
vom vedea
mi-a zis sa pun utrogestan de 100 incepand de joi seara
a zis ca imediat pus utrogestanul nu are un efect ok, nu e recomandat

ca sa stiti si voi fetelor

acum stau linistita
nu-mi pare rau ca mi-a taiat din avant....macar nu ma mai9 ambalez atat de tare

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

aceeasi pasi k si ai verisoarei mele!! deci mai mult ca sigur o sa ne afisezi II

bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Miky siu eu iti tin pumnii normaaaaaal
sa fie cu ochisori ca meriti

eu pana una alta ma bucur ca am terminat...ca nu mai puteam....

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui malina30

Monik erau rozalii
eu am mai fost o data insarcinata dar din pacate am pierdut sarcina dar tot asa erau rozalii, dar de unde poate fii , daca nu e de la implantare? dar ma sperie rau durerile astea de mijloc I-mi doresc atat de mult un bebe chear nu am dormit absolut de loc aseara , am tot stat cu gandul ca poate sunt insarcinata.

malina durerile de mijloc nu anunta neaparat menstra
uitte o sa iti zica si kmy, verisoara ei a avut aceste dureri o zi parca, si apoi nimic si apoooooooooi test pozitiv
deci sunt sperante

Mergi la inceput

monique

imi aduc aminte ca i-a spus medicul k poate presta si de cate 3 ori pe zik, sa se inmulteasca sansele de prins !
dar cred ca incepand de a doua zi, nu mai stiu, dar pot sa o intreb!

bebe strumph
bobocel de 6 luni

Mergi la inceput

mikybafta si tie la IA, sigur DD o sa te aiba in grija si o sa-ti faca acest cadou!

bebe strumph
bobocel de 6 luni

Mergi la inceput

au fost cred ca vreo 3 zile de dissconfort si dureri k la menstra la verisoara mea!

bebe strumph
bobocel de 6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

fetelor am ajuns si eu acasa
m-a cam pus pe ganduri ce a zis doctorita...
cu trompele...
a zis ca sunt prea intortocheate si sa nu cumva sa aiba si aderente.....
vom vedea
mi-a zis sa pun utrogestan de 100 incepand de joi seara
a zis ca imediat pus utrogestanul nu are un efect ok, nu e recomandat

ca sa stiti si voi fetelor

acum stau linistita
nu-mi pare rau ca mi-a taiat din avant....macar nu ma mai9 ambalez atat de tare

aceeasi pasi k si ai verisoarei mele!! deci mai mult ca sigur o sa ne afisezi II

bebe strumph
bobocel de 6 luni

verisoara ta are si ea trompele alambicate? in labirint asa?
sa incerc sa fac o poza cu telefonul sa vedeti si voi trompele mele?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

monique

imi aduc aminte ca i-a spus medicul k poate presta si de cate 3 ori pe zik, sa se inmulteasca sansele de prins !
dar cred ca incepand de a doua zi, nu mai stiu, dar pot sa o intreb!

bebe strumph
bobocel de 6 luni

dada, intreab-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

MeAlex, ai PM

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput