Aspirante optimiste (741) Felicitari MeAlex !!!
Raspunsuri - Pagina 17
anne_marie79 spune:
Luna decembrie trebuie sa fie magica pentru noi toate si asa va fi!
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!
http://lt1m.lilypie.com/xoFKp2.png
miky82 spune:
Anne am uitat sa fur un de molipsire, vezi ca trebuie sa iei cat mai multe fete dupa tine , sa nu ne uiti.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
anne_marie79 spune:
Cum sa va uit? Eu sunt ceea ce sunt acum , ma simt pentru prima data in viata mea FEMEIE , in mare parte datorita voua. Inainte sa intru pe acest forum si sa citesc povestile voastre , nu aveam atata ambitie , gandeam ceva de genul ,, cand o fi sa fie , va fi ...'' . Cu voi , am invatat sa lupt , sa plang , sa ma ridic si sa sper din nou .
Pentru toate acestea si pentru multe altele , va multumesc si as vrea sa stiti ca voi , fetelor , cu toatele , faceti parte dintre acei oameni in fata carora imi plec capul si raman , adesea , muta de admiratie! Va astept pe toate cu vesti bune luna aceasta!
http://lt1m.lilypie.com/xoFKp2.png
draguta spune:
anne marie 79 felicitari, sarcina usoara si la termen cu un bebe sanatos
miky bafta la inseminare, sa fie cu noroc de data asta
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta anne marie 79 felicitari, sarcina usoara si la termen cu un bebe sanatos miky bafta la inseminare, sa fie cu noroc de data asta |
In curand
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
anne_marie79 spune:
Draguta ... te astept cu testul pozitiv maine!
miky82 spune:
Gaby imipare rau de z1, ai mai fost la control? chistul s-a retras?
In curand
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne_marie79 Buna , scumpele! Sunt coplesita de emotii , nici nu am avut curajul sa intru pana acum sa va scriu : dar ... DA ... cred ca sunt insarcinata! Am facut la prima ora un test FR si s-au pozitivat rapid cele 2 liniute , iar acum l-am facut si pe al doilea si e la fel de dublu . Am doar o zi intarziere de CM , dar simptomele pe care le am duc spre aceeasi concluzie: sarcina . o sa merg maine sa fac si un beta , vreau sa fiu foarte sigura . Pentru mine e o adevarata minune , e prima sarcina si fac in curand 32 de ani ... Va doresc si voua sa vi se pozitiveze visul de a fi mamici cat mai curand si va multumesc pentru tot ce am invatat de la voi . Nu sunt cuvinte mari , nici gratuite , dar reuista mea vi se datoreaza in mare masura voua: pentru ca de la voi am citit despre testele de ovulatie , de la voi am aflat efectul plantei numita branca ursului si ceea ce este cel mai important ... de la voi am invatat sa sper! Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra! http://lt1m.lilypie.com/xoFKp2.png |
Anne!!!!!
ce ma bucur!!!!!!!!
tu esti o fata extrem de pozitiva si ai atras liniutele
felicitari draguta mea!!!!!!!
sa fie intr-un ceas bun!!!!!!!!!!
si sa ne dai si noua stafeta
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
anne_marie79 spune:
Moni... multumesc! Tu , voi toate urmati , eu va intind deja mana si va astept ...