Aspirante optimiste (741) Felicitari MeAlex !!!
Raspunsuri - Pagina 12
lucianamoga spune:
Neata fete!
Ce faceti?
Haideti la cafea
Ati fost foarte harnice in weekend-ul acesta.Va multumesc pentru sfaturi , inca nu m-am hotarat 100% daca sa fac stimulare.Mai am o saptamana de gandire
Moni m-am bucurat tare mult cand am citit ca ai reusit sa faci inseminarea.Acum stai relaxata si sa fie intr-un ceas bun.
Azi parca e randul lui Miky la inseminare nu?Multa bafta Miky !
la toate fetele
Mihaelafalt spune:
Neata.
Miky multa bafta pe astazi, te astept peste 2 saptamani cu un test super pozitiv, nici nu se discuta sa nu vina mos craciun cu un sac plin de teste pozitive.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
V-ati pregatit papucii si cadourile pentru soti?
Of inca nu am luat nimic, ca al meu sot nu vrea nimic si eu speram sa ii dau un test pozitiv dar acum ma gandesc sa iau ceva semnificativ.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ancadragoman spune:
Neata
Moni ma bucur ca ai reusit
Eu nu ii iau nimic sotului ...eu sunt dulceata lui de Mos Nicolae
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
lucianamoga spune:
Nici eu nu-i iau nimic de Mos Nicolae , dar de Craciun vreau sa-i iau doar ca nu stiu ce...
Mihaelafalt spune:
Ce liniste pe aici, unde e toata lumea?
malina30 spune:
Buna dimineata fetelor, o sa va spun in graba ca trebuie sa merg la serviciu, am fost la doctor si mia zis ca nu sunt insarcinata ar fi fost prea frumos sa fie adevarat, mia zis ca de la candida e posibil sa curga putin sange, si o sa imi vina CM in curind in cateva zile, de acolo veneau durerile de burta si spate Va multumesc fetelor ca ati fost alaturi de mine , va doresc voua multa bafta , se pare ca eu sunt mai pitin norocoasa, o sa raman linga voi nu o sa imi pierd speranta, Va pwp si sa aveti o zi frumoasa
lucianamoga spune:
Chiar e liniste pe aici...sa speram ca e linistea ce precede furtuna de liniute duble
mirunita1983 spune:
buna fetele
bun venit noilor aspirante si fuguta la odisee
Gaby pt z1 ,hai repede acasa
Luci stai un pic cu stimularea ca poate nu mai e nevoie
Moni ma bucur ca ai reusit sa faci inseminare