SOLUTIA RETINOPATIEI VINE DIN SUA

SOLUTIA RETINOPATIEI VINE DIN SUA | Autor: loredanadan

Link direct la acest mesaj

NU AM APUCAT SA CITESC TOATE POSTARILE DE AICI ESTE PRE GREU SA CITESC ATATEA PROBLEME DAR VA POT AJUTA !!!!

SINGURA SANSA PTR ACESTI COPII E SUA


VA DAU SI ADRESA : WILLIAM BEAUMONT HOSPITAL

SPITALUL ESTE IN DETROIT STAT MICHIGAN ROYAL OAK

AM SI CEVA TELEFOANE :248 288 2280 SAU FAX248 288 5644

NU MAI MERGETI LA TOATE VEVERITELE DE LA IOMC CA HABAR NU AU MAI ALES DOC. VATAFU MACAR DE CITESTE SI IA SA STIE UNDE AR PUTEA CA COPII NOSTRI SA POATA VEDEA DIN NOU MIE MI-A SPUS SA STAU ACASA CA NU ARE ROST SA FAC CEVA CA NU SE POATE DACA O VEDE CINEVA SA-I SPUNA CA IN SUA LA ACEST SPITAL SE FAC OPERATII DE PANA LA GRADUL 5. SA DEA ACEASTA INFORMATIE PARINTILOR . IERI PE 2 12 2011 AM VENIT DIN SUA SI OPERATIA A REUSIT. VA ROG CINE CITESTE SA SPUNA TUTUROR DE SUA SI DE DOCTORI DE ACOLO .PENTRU MAI MULTE DETALII VA STAU LA DISPOZITIE LA MAIL : skija1980@yahoo.com si la tel 0721 71 00 19 daca nu pot vorbi dati mesaj. VA SPUN DE LA INCEPUT CA OPERATIA PTR UN SINGUR OCHI ESTE DE 14750$ SI INCA CEVA PENTRU COPII MAI MARI DE 3 NU SUNT SANSE MARI DAR VA ROG SA LUATI LEGATURA CU EI. VA DAU SI NR DE TEL AL SOTIEI 0721 941 734-LOREDANA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Apreciezi ca incerci sa scrii aici despre ce ati descoperit voi si vrei sa ajuti si alta lume, dar cred ca poti sa o faci intr-un stil mai calm fara sa incerci sa defaimezi toti medicii din Romania si sa creezi impresia ca doar in America se poate totul.
Cred ca ar trebui sa te gandesti intai ca nu toata lumea isi permite zeci de mii de dolari ca sa ajunga in America si apoi sansa fiecaruia exista unde. A voastra a fost In America si ma bucura sa aud ca va e bine. Dar sansele unora sunt in Romania si asta inseamna ca si aici se poate.
Multumeste pur si simplu ca ati gasit sansa pt copilul vostru si nu mai incerca sa zugravesti totul din Romania asa de negru.
Fati timp si citeste povestile de aici si vezi cati prematuri au gasit sanse intr-un loc sau altul din Romania, cati au reusit prin lupta lor si cu ajutorul unor oameni care si-au facut din lupta pentru acesti copii o profesie.
E doar parerea mea!

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Din pacate cam are dreptate (si spun din pacate pt ca nu toti isi permit sa ajunga in SUA)
Ma bucur mult ca ati reusit


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loys spune:

Loredana are dreptate..eu sunt patita cu Romania...de doua ori am patit o si a treia a fost cand eram gravida..Bine ca am avut curajul sa plec pe moment din tara..cu toate ca sansele erau slabe sa ajung pana la un al spital din strainatate....daca ma luam dupa medicul de la noi..poate piciul meu nu mai era astazi..Multumesc lui Dumnezeu ca mia dat taria ,curajul si puterea de am plecat..cu toate ca am nascut in Budapesta,findca apa sa rupt.Dar a fost super bine findca am dat peste o Universitate si...se mai spune ca unguri sunt scarbosi..exparientaza care am avut timp de 2 luni si ..mi am dat seama ca nu este chiar asa...si inteleg cand nu sunt bani nu sunt,,,dar pentru strunful meu orice...sper sa nu va supar dar este parerea mea..si pataniile mele..poate nu toata lumea a avut experiente urate in tara..eu in schimb da ..prea multe si sunt satula...mai ales de spaga care trebuie sa o dai la dr.si la asistenete....de parca noi stam cu o comoara sub fund,,batem bani cu ciocanul..va pup si multa sanatate..

Mergi la inceput