Ne construim o opinie politica sau "numa'" stam?
Pana acum nu am comentat struto-camila USL.
Poate ca nu numai eu sunt deranjata de aceasta alianta contranaturii, iata ultima "dilema":http://ziarero.antena3.ro/articol.php?id=1318676680
Raspunsuri
Deceneus spune:
Construim!
Dar eu sunt adversar al ideii de cautat "lideri providentiali" pe care sa-i sustinem in viata politica.
Consider ca o societate functioneaza dupa proceduri, care trebuie perfectionate continuu, adaptate la realitatile vietii, si atunci procedurile trebuie sa fie in centrul preocuparilor.
Alta idee este implemetarea subsidiaritatii, a descentralizarii.
Daca aceeptam ca ideile de mai sus sunt de importanta capitala, putem continua.
b.nica spune:
Haida-de!
Daca tu Deceneus ne consideri prosti si ca vom accepta afirmatii fara substrat ar trebui sa te lasi pagubas.
De cand functioneaza acest Forum am fost bombardati cu multe interventii cu scop mai mult sau mai putin onest pe aici, sunt useri destepti si un site OK care nu ne lasa sa fim victimile unor posibili manipulatori!
Daca ma insel dovedeste-o!
b.nica spune:
Poate faci un efort si dai un raspuns mai concis, la obiect.Nu crezi ca ar fi util? Numai asa se vor alege apele!
Deceneus spune:
Nu stiu ce raspuns astepti?
N am fost trims de nimeni aici pe forum, dar indiferent ce afirm nu cred ca o afirmatie te convinge, daca esti convinsa de contrariu. Ramane ca timpul sa lucreze.
AkaManah spune:
Din ce am constatat in ultimii 20 de ani nici o alianta nu rezista la proba impartelii. Dupa alegeri, daca vor castiga ceva, se vor parui ca la piata pe posturi impreuna cu nelipsitul UDMR pentru ca nu vor reusi singuri o majoritate. Calculul politic ingemanat cu obrazul gros specific va arunca viata politica in haos cel putin 3 luni dupa alegeri. E foarte posibil sa obtina un numar mai mare de voturi pe fondul nemultumirilor populatiei care, nu alege ci pedepseste. In alta ordine de idei nu ma pot abtine sa constat ca, a inceput o campanie prin care guvernul Boc este laudat, intern si extern, pentru clarviziune si succes in combaterea declinului economic. Sunt convins ca este strategie electorala dar...e drept ca Romania pare sa se indeparteze de prapastie insa, cu un pret mare platit de populatie. Ponta si Antonescu nu inspira incredere, se vede de la o posta ca saliveaza dupa scaune.... Sper sa iese providentialul PPDD bine la alegereri pentru ca va fi extrem...Condurateanu va fi clar prim-ministru si nu cred ca pot suporta asta. Regret ca nu exista o societate civila inchegata care sa taxeze activ derapajele de orice fel.
Lasati-va de fumat, renuntati la alcool, treceti la o dieta sanatoasa, nu mancati seara tarziu si in doua saptamani o sa pierdeti 14 zile!
ligeea spune:
Ar fi culmea ca la 21 de ani de la revolutie sa iasa de fapt iar Iliescu si PSD .
Decat ei mai bine Partidul lui DD .
Impresia mea este ca in afara BNR-unde Isarescu e sustinut din exterior ,nimeni nu vede decat scaunele la care jinduieste sa ajunga.
pe bune , il vedeti pe Ponta prim ministru sau pe Corlateanu???
Si nici prestatia lui Antonescu nu ma convinge .
Bine ca nu s-a mai pus problema primarului unic in capitala ca parca vad ca participa si Vanghelie...
eLcristina spune:
Desi acesta este un subiect foarte serios si in final, politica e cea care ne influenteaza cel mai mult viata, ca de obicei, interesul pentru el este minim. Asta si pentru ca romanii nu au o constiinta sociala si politica, ei considera ca statul trebuie sa faca totul pentru ei iar ei nu trebuie sa faca nimic.Asa e si cu politica de fapt, majoritatea romanilor ignora politica insa apoi sunt victima ei.
Va dati seama ca votul in Romania a devenit apanajul taranilor,pensionarilor si extremistilor. Ei sunt cei care decid soarta acestei tari...din pacate.
Interesul pentru politica este minim exact acolo unde ar trebui sa fie maxim, si de unde ar trebui sa apara noua clasa politica: populatia tanara care munceste.
In schimb, se va ridica o nulitate ca DD sau un nimic ca VT.
ch_dana spune:
Nu neaparat, doar ca uneori nu ai pe cine sa alegi.
Imi amintesc in 2000 cand l-am votat pe Frunda...iar la turul 2 nu m-am dus. Mi s-ar fi uscat mana sa-l votez pe Iliescu, iar pe Vadim iesea din discutie. Ce faci in astfel de cazuri ?
Dana & Amelia (21.06.2011)
eumada spune:
Decat influenta partidei R..R si a lui DD...MAI BINE..a ungurilor....
Spuneam ceva la un subiect despre doctrina la care aderasem cand eram tanara....
Ei ,deoarece am petrecut doi ani in Tg.Mures,dincolo de micile mizerii gen"daca nu vorbeai ungureste,te tratau cu fundul,am ajuns la cateva concluzii..asta dupa repetate vizite in orase din vestul Romaniei.
1.extremisti sunt peste tot,in toate taberele...
2.majoritatea oamenilor normali sunt ...normali.
3.Influenta vestica se simte,clar in partea de vest a Romaniei...cam pe unde a fost imperiul austro-ungar...
Nu sunt de acord cu multe din teoriile propagate de maghiari.....dar decat o anume natie combinata cu alta...mai bine civilizatia....vezi cum au tratat magistratii si politia ungara cazul Cosma si vezi cum asasinii de la noi fac chefuri cu magistratii nostri.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....