telefon foarte deranjant

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinueliza spune:

am patit-o si eu de cateva ori,dar cu nr ascuns.niste dobitoci,sau ... dobitoace.degeaba incercam sa-i convig sa nu mai sune,ca mai rau faceam.asa ca ori nu le raspundeam,ori raspundeam si lasam tel asa,sa vb singuri.pana la urma se plictiseau,si nu mai sunau.nu ii mai baga in seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza26 spune:

am pus nr pe lista neagra a telefonului,sper sa se potolesca .dar daca ma suna cu nr necunoscut atunci chiar ca nu mai am ce sa fac.dar am sa va urmez sfaturile raspund si las tel asa sa vorbeasca singur pana ii vine rau.sigur se va plictisi pana la urma.
as fi pus nr aici dar poate da google pe el il gaseste pe acest site si apoi o sa inceapa cu jigniri sau alte chestii.in orice caz daca nu se potoleste o sa-l pun pe toate siturile posibile sa-l sune si pe el lumea sa vada cum e. mersi frumos Mada pt intentie.va pup si o seara frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Danutza si eu am primit astfel de telefoane.
La inceput ma enervam la culme, tocmai din cauza insistentei si a limbajului folosit. Dupa aia l-am rugat pe sotul meu sa ii raspunda ... nici asa nu prea a avut rezultat. In final raspundeam cand suna, dar lasam telefonul intr-un sertar si imi vedeam de treaba prin casa; inchidea si suna din nou? la fel procedam. Dupa vreo jumatate de ora s-a plictisit si nu am mai avut probleme.
Cu siguranta e vreun nr de cartela, cu o tona de minute gratuite in retea...deci nu prea poti da de urma lui.

Nu stiam ca avem blacklist la telefon de tinut minte de viitor

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

spune-i cand suna ca, convorbirea e inregistrata si o dai la politie.

michelle

Mergi la inceput