Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Anastasia - Untul de Shea se aplica pe pielea umeda, imediat dupa baie. Eu vreau sa incerc de data asta sa dau si pe sani pt a preveni ragadele. Iar pentru pielea bebelusilor va recomand Uleiul de migdale, ala natural, nu ala folosit in creme ca si ingredient. Daria mea s-a nascut peste termen si avea toata pielea uscata si crapata. Ramasese cu putin lichid amniotic. A facut minuni uleiul asta pentru pielea ei. Sau daca vreti o alternativa naturala la crema pt funduletul bebelusului - tot unt de Shea sau untul de cocos.

Daneza - iti inteleg temerile legate de nasterea lui bebe. Daca si tu si dr va simtiti mai confortabil alegand cezariana, inseamna ca asa trebuie sa fie! Important e sa fiti linistiti. Atata ca e mai grea recuperarea (din ce am auzit). Dar nu-i o regula nici asta.

Lady - nici nu vreau sa ma gandesc ce dispuute ar fi fost la mine in casa daca alegeam un nume mai altfel pentru bebe. Gaseste argumente bune pt barbat si cu putina diplomatie, sigur il convingi.

As mai vrea sa scriu nominal, dar din pacate inca nu sunt foarte familiarizata cu nick-urile , dar ma obisnuiesc eu si nu mai scapati de gura mea.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

36+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Si eu ma gandesc la cezariana cu radianestezie..dar doar ma gandesc..totusi parca as vrea tot normal..chiar daca prima oara a fost

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Lady - cand am ramas insarcinata a doua oara, i-am spus dr inca de la prima echo ca eu vreau cezariana si sa-mi lege si trompele. Prima nastere fusese dificila tare, recuperarea a durat mult, am avut ruptura de col, travaliu de 18 ore, horror. Si n-a vrut, dar mi-a promis ca daca il fac si pe al treilea, imi face si ceza si legare de trompe. Ei, acuma nu mai vreau eu. A doua nastere a fost mult mai usoara, dupa 5 zile deja stateam in fund, conduceam, boierie. Si aveam colega cu cezariana. Mare diferenta fata de cum eram eu, sprintena, fara dureri, si ea.

Vladic
Daria

36+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

daca ai sti cat imi doresc sa-mi fie mai usor..nu cu durerea(durere oricum va fi) ci cu timpul si expulzia

ma trezesc noaptea si numai la asta ma gandesc

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

pentru vergeturi in primele luni ma dadeam cu ce nimeream in general crema de fata apoi am primit o crema de la sanosan pe care o folosesc alternativ cu un amestec pregatit de mine (ulei de migdale + vitamina A + ulei de masline) si nu am (inca ) probleme am inteles ca tine si de ereditate ,calitatea pielii si hidratare oricum d-na la care faceam masaj mi-a zis ca nu exista creme minune indiferent cat de scumpe sau profesionale sunt

pt fetele care m-au intrebat cezariana o fac pt ca eu am avut gemeni in placente diferite iar unul a incetat in evolutie si cred ca exista riscul sa nu se elimine am evitat sa deschid discutia pt ca pt mine este un subi foarte dureros

danezza multumesc

beatrix sanatate multa tie si lui Sven

33 + DPN 12 01 2012 Stefan Matei

Mergi la inceput

O sa fie! Ai incredere! Am "expulzat" prima data 2 ceasuri jumate (gravidute cu primul copil, nu va speriati, e exceptia de la regula, de obicei dureaza mai putin ) Copilul nu coborase deloc, nasterea fusese provocata pentru ca mi s-a rupt apa. A doua nastere expulzia a fost fffff usoara.

Vladic
Daria

36+

Author unknown

Mergi la inceput

Anahadasa - te-au doborat homeopatele de nu mai bufnitezi? Sper ca da si ca te odihnesti la ora asta.

Lexi - ziceai de vise urate. Eu am avut unul urat de tot noaptea trecuta, am visat ca a nins si imediat dupa ce s-a asternut covorul alb, mult-visat de mine, a dat o ploaie si s-a topit toata zapada.

Chiar is disperata ca n-a nins inca. In fiecare dimineata is cu ochii la geam. Mai si ploua acum.

Vladic
Daria

36+

Author unknown

Mergi la inceput

Felicitari cu ocazia onomasticii pentru toti purtatorii numelui Sf.Nicolae!

ma retrag la un episod din Fringe si apoi la nani!

31+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Si eu folosesc tot ulei de masline,si sunt multumita si nu ma mananca nici pielea(doar dc nu imi dai vreo 2 zile,uit).
In legatura cu cezariana ,sa stiti ca am 2 prietene care au nascut de curand si s-au refacut f repede si bine....asa ca depinde de organismul fiecareia;iar dc dr iti recomanda mai bn faci cezariana decat sa risti...ptr ca nu ti-ai ierta-o niciodata dc Doamne fereste dc s-ar intampla cv din vina ta...
Noapte buna!La multe ghete pline!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Cristina, m-ai facut sa rad! Iti multumesc ca ti-ai amintit de insomniile mele! Inca sunt treaza, dar parca simt ca ma ia somnul... Noaptea trecuta tot la 1 am adormit, e un progres fata de 3, asa ca ma pregatesc..
Copiez niste colinde de pe net ca sa mi le pun pe stick, sa le am in spital... si fug imediat la nani!

Ana, mami de doi strengari si 33+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput