Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Alina draga, in cazul asta nu stiu ce sa-ti spun, dar e mare camera, de ce nici cu caloriferul electric nu se mai ridica temperatura?

Florina, multam de raspunsuri, esti o scumpa
Referitor la iaurt, cred ca voi face cum facea mama, la borcane sau oala de lut, punea lapte de vaca fiert, oala unsa cu smantana, totul la caldut si a doua zi era gata iaurtul :))
Lori, vai ce eveniment cu dintzucu, deja are ca un orezuc...hi,hi,hi, e cavaler, imi pare rau ca a durut , nu avem ce face, zicea cineva ca durerea este atat de nasoala ca un adult nu ar suporta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Buna dimi,
Tocmai ce i-am dat un biberon Mariei si mi-a fugit somnul, asa ca am zis : hai pe forum
Stiti ca ma plangeam ca nu prea mananca fata si aveam de gand sa merg la dr, dar nu mai e cazul pt ca de 2 zile a inceput sa manance aproape la fiecare masa 150 ml, dar nu-i mai dau la 3 ore ci la 4, iar noaptea cand se trezeste, dar tot cam dupa 4 ore.
Baita noi faceam zilnic, dar de cand am fost 2 saptamani in spital bunicile au spalat-o la 2 zile ,si de cand am vent acasa am facut la fel pt ca imi e destul de greu la baita, ea avand aproape 9 kg....si nici eu nu m-am refacut complet dupa operatie.
In rest matza mea e tare cumintica, doarme toata noaptea, papa mai mult in somn dar cand e treaza vrea numai in brate, ca asa a invatat-o tati , noroc ca are cine sa o tina, ca toata ziua sunt la noi bunicile, matusile etc.
Iar tati e in CIC, si pleaca numai 2 ore la antrenament (joaca rugby) in rest e numai cu noi si se joaca non stop cu Maria.
Sigur va fi o rasfatata ,dar nici nu se putea altfel la cat a fost de asteptata...
Hai ca m-am intins...va pup si va urez o zi si o saptamana excelente !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Gliana, eu n-am reusit sa folosesc cuptorul cu microunde, in veci nu mi-as fi cumparat asa ceva, e primit cadou. Il folosesc doar la uscat putin nucile/alunele pentru prajituri, in rest imi e mai usor sa incalzesc pe aragaz, de dezghetat, scot de cu seara din congelator si pun in frigider, ce mai, m-as dispensa bucuroasa de el

Alina, eu ii fac baie de doua ori pe saptamana, dar il spal la fund dupa fiecare schimbat de scutec, si cam de fiecare data si pe maini/fata, ca sa nu se irite de la saliva

Florina, eu am termometru de ureche, nu este la fel de exact ca un termometru obisnuit, dar macar ma orientez cu el. Da, asa-i cu kk la Lm, lichid pana la diversificare, asa a fost si la Eva.
Din cauza zvonurilor despre radiatii (neconfirmate de altfel) incerc sa nu las telefoanele chiar f aproape de copii, mai ales la capul lor.

N-as sti ce sa zic in legatura cu febra, pe Eva o las cu febra, ea oricum nu face febra mare, dar Eva e mare, la copiii mici situatia poate evolua brusc. Pe de alta parte, n-as fi convinsa ca la voi e febra, bebelusii au temperatura corporala un pic mai mare la care mai adaugi un punct-doua ca-i masori intra-rectal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neata....
babylicous multumesc de ganduri!ah ce bine e sa alalptezi fara sa doara!

Lorialex felicitari pt dintzuc!

Vflorina eu nu cred ca e febra,pt ca la temp masurata rectal eu stiu ca se scad 5 puncte,iar temp normala masurata rectal e max 37,5...noi avem de-ala de ureche,f bun si util,nu il mai dzbrac,nu il mai trezesc,in special pe cel mare,eu sunt super multumita....

mai al meu are 2 puncte albe pe gingie,la mana nu simt nimic,dar sunt acolo....raresel al meu in doarme,s-a tezit pe la 7 fara 20 a facut kk,l-am schimbat,apoi l-am pus la san a papat si a adormit si ink doarme
eu is treaza,beau cafea,apropo cine vrea???l-am trimis pe razvi la gradi....

o saptamana frumoasa si usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Buna dimineata!
fecian sper sa-ti treaca repede raciala. Si Luca e doar cu manutele in gurita, iar balute...fara numar.
Nici noi nu ne grabim cu diversificarea, incerc sa-i dau doar LM pana la 6 luni, asa ca sper sa incepem doar prin martie dar sa vedem si cum ia in greutate pana atunci.
v_florina nici eu nu cred ca avea febra, daca era si cald in camera e posibil sa fie si de la asta. Eu termometru am de la Chicco, cu varf flexibil, tot intrarectal, dar mie mi se pare ca ea destul de repede. Eu acum Paulei cum e mai mare il pun la subrat sa stiu macar asa orientativ.
Cum spunea si andra_bell la bebelusi evolueaza mai repede orice asa ca trebuie sa fim pe faza tot timpul.
Nici eu nu sterilizea pentru ca nu am ce. Vigantolul eu il dau direct in gurita, suzeta nu a vrut sa ia si acum nici nu mai insist, biberon cu ceai nu vrea si il dau doar daca trebuie sa merg undeva si-l las cu cineva acasa. Eu nici la Paula nu am fost foarte consecventa cu sterilizatul, poate doar la inceput, dar legat de acest aspect fiecare mama face cum se simte si crede ca e mai bine pentru puiul ei.

Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Lorialex iepurasul mic.
Gliana si eu mai fac iaurt cum zici tu...acum mai trebuie sa gasesti si laptele care sa corespunda cerintelor sotului

in alta ordine de idei sunt indragostita de puiul meu care s-a trezit si zambeste si povesteste asa frumos cu mami

Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neata fetele, am o intrebare, ce fel de cereale ati dat bb-lusilor de la 4 luni?

Mamica de Luca (05.08.2011) & Maria (29.05.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Neatza!
Hai ca m-am bosumflat. Nu stiu dc steamer-ele astea sunt bpa-free. Probabil nu sunt Adra, poate stii tu mai multe...

Felicia, sanatate multa! Bun venit in clubul cu manute pana in gat si icnit de la ele...si baleeeeeeeeee

Alexia, felicitari gimnastei! si razacioasei!

Florina, cred ca e normala temp! Si caca la fel :))

Lori, felicitari de dintisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

[quote]citat din mesajul lui v_florina

Mamutz, si voi sunteti mari deja! Ce tare ca l-ai tuns. Si mie imi cade parul, monstruos de mult. Am decis sa ma tund scurt. Tot o sa-mi cada, dar mancar nu o sa-l mai vad asa peste tot. SI ma pieptam ca disperata la baie, doar-doar nu mai cade prin casa. Dar de unde!

Florina...eu deja am intrat in depresie......de o sapt imi cade parul groaznic, aveam parul pana la umeri, m-am tuns putin in scari, degeaba.....zilele astea merg la mama si o voi ruga sa ma tunda la O pt ca nu mai suport sa vad par peste tot, pe bebe, pe jos , pe haine....oriunde te uiti e par de la mine...voi aveti alta solutie?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Maria2mami, cred ca singura solutie ai dat-o tu. Tunsul la 0

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput