Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
mihahegarty spune:
Oxidoni si tu esti o draguta si jumatate!
Ma bucur mult ca ti a placut la Londra, asta inseamna ca poate mai vii si atunci te rog sa ma contactezi ca tare mi ar placea sa stam la o sueta pe malul Tamisei.
Ilida ce putem face? Vorba Glianei, poate doar sa ne calmam mai mult si sa ne bucuram de bebei. Eu fac eforturi si reusesc acum chiar foarte bine, dar efetiv cel mai greu mi e sa ma calmez cand conduc, sunt singura doar cu ea in masina si tipa isteric. Atunci devin si eu isterica, mai ales ca nu am unde opri uneori.
Anaemi, parca tu intrebai cum sta buburuza mea in masina. In UK este regula ca scoica sa fie pe bancheta din spate. Daca bebe e pana intr un an atunci scoica trebuie sa fie asezata cu fata spre geamul din spate, adica cu alte cuvinte soferul nu poate vedea absolut deloc bebele. Cand conduce sotul, eu stau cu ea in spate, nu i bai, dar cand conduc eu, nu am nici un control asupra ei si de aia imi pierd mintile cand incepe sa planga si nu mai termina. In cazuri speciale, se poate aseza scoica pe bancheta din fata de langa sofer, dar trebuie dezactivate air bag urile. Si al meu sot nu le dezactiveaza. De fapt, eu nu am vazut bebe pe bancheta din fata, cred ca nimeni nu dezactiveaza air bag urile pentru ca e periculos. Plus de asta, in timp ce conduci trebuie sa fii atent la trafic si cu bebe langa tine ai fi distras. Asa de bine de rau, incerc ca caut disperata o straduta laturalnica unde sa trag.
Si eu care merg saptamanal la Londra caci vreau sa mi vad prietenele, va dati seama... A fost prima data cand Imi a fost atat de unsettled, sper de acum sa nu mai fie asa ca mi ies peri albi urgent!
pufi79 spune:
eu intrebam Miha si asta pentru ca si Eduard mai face asa uneori, daca nu ne vede devine agitat.
Poate IMi a avut doar o zi mai proasta, si bebelusii au dreptul asta .
Gliana spune:
Alexia multumesc mult si iti intorc complimentele pt bebe;;)
Mamutz, mi-ai dat de lucru , glumesc, fain ca ai atasat informatii, nu stiu de unde le ai si cine le-a scris, sper ca sunt ok. Multumim!
Eu inca nu am cumparat nimic pt diversificare, ma refer la vesela mai ales.
Vorbeati de branza calcica, citeam la info lasate de mamutz ca poti sa continui sa-i dai lapte pana la 2 ani... Eu nu stiu ce voi face, sotul meu este total impotriva branzei, a laptelui de tot felul, exclus cel matern, este impotriva tuturor iaurturilor, asa ca eu nu stiu daca-i voi putea da lui bebe lactate.
Pt sterilizate eu am un sterilizator din acela pt cuptorul cu microunde, care continea si bibetoane, dar mai am si doua biberoane de la medela care nu stiu daca le pot steriliza in acel sterilizator
Oare voi putea steriliza vesela lui in acel sterilozator pt microunde?
Parca la Cristina acum 19 ani era mai simpluuuuu nu-mi amintesc sa fi fost sau sa fi parut macarvasa de complicata diversificarea
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufi79 eu intrebam Miha si asta pentru ca si Eduard mai face asa uneori, daca nu ne vede devine agitat. Poate IMi a avut doar o zi mai proasta, si bebelusii au dreptul asta . mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel Doamne ai grija de noi |
Scuze Pufi ca te am confundat!
Este adevarat ca nu ma vede si of of ca n am ce face!! Dar de cate ori am fost noi la Londra joia asta a fost cel mai rau, deci vorba ta, s a speriat si ea o data!! Prietena mea zicea ca bebelusii cand se vad singuri cred ca mama lor i a abandonat si n o mai vad niciodata si de aia sunt disperati. Cred si eu. Stau si ma gandesc ca daca as fi mica si neajutorata, cum as reactiona daca m as vedea singura! Cred ca la fel!
LORIALEX spune:
La multe lunite fericite sarbatoritilor zilei:
IUSTIN si MATEI
si
FILIP!!!!
Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png
mihahegarty spune:
Lori, sa ne spui cum a decurs masa vegetarienilor!
Ce ai facut pana la urma de mancare?
mihahegarty spune:
No ca m am muls si eu putin in seara asta. Am scos cam 60 ml dintr un san de unde Imi nu bause. Asta cam in 10 minute sau ceva de genul. Dar acum am sa las sa se refaca laptele la loc pentru ca daca se trezeste nu am ce sa i dau daca ma mulg. Asta vreau sa i l pastrez pentru maine cand merg cu sotul la fotbal. Mi e ciuda de un singur lucru cand ma mulg: ca nu iese cat vreau eu. Daca mi ar iesi cate un borcanas de 150 ml pe muls, pe bune ca as face o mai des. Dar cand vad ca abia iese... Nu am nici un chef sa stau acolo sa ma mulg degeaba.
Tu Roberta ziceai ca uneori lasai sa mearga pompa chiar si cand nu scoteai nimic, nu? Te a ajutat sa ti mareasca lactatia?
De asemeni, daca m am muls acum, cat timp imi ia ca sa se produca inapoi? Ca acum stau cu frica ca daca se trezeste matza nu o sa aiba ce suge.
Roberta84 spune:
Miha , da eu faceam asa pt ca la inceput , cand am facut mastita imi scazuse mult productia , mai ales la sanul cu probleme , facea jumatate din cantitatea care o facea celalalt san. si asa , cu pompa am stimulat de am ajuns acum sa scot 300 la 3 ore.deci , ar trebui ca in 2 3 ore sa ai lapticul la loc. stiam ca cea mai mare cantitate a laptelui se produce in primele 2 ore dupa supt/muls.
adra_bell spune:
am trecut doar sa va las niste torturi, stiu ca sunt profesioniste p-aici si la facut si la mancat
http://bakeinparis.blogspot.com/