"Buburuze 2009 La multi ani" Eva te asteptam!!!
Raspunsuri - Pagina 9
madyrizi spune:
neatza!
si eu sunt prin zona. am facut ieri mancarica, curatenie si am amenajat locul pt. pom (nu l-am scos inca ), asa ca azi stau cumintica si ma fac bela . saptamana asta am avut un ochi umflat si rosu si un nas asemenea . mai e putintica raceala, dar trece.
am citit despre voi, m-am amuzat sau m-am intristat... dupa caz.
picky, e greu cu romanii, dar e si mai greu cand te dezobisnuiesti de apucaturile lor sau ai asteptari prea mari sau ai cunoscut o altfel de civilizatie. eu, una, sunt obisnuita cu smecheriile. ca sa-ti dau un exemplu: pe 30 noiembrie m-am trezit ca brd ne-a golit, mie si sotului, conturile de salariu. au virat toti banii disponibili pe contul de credit, desi noi pusesem bani in el cu 2 zile inainte, deci nu aveau de ce sa ia bani din alte conturi. plus ca este pe numele sotului contul de credit, deci nici o legatura cu al meu pt. ca nu am nici imputernicire pe el. am facut reclamatie, m-a sunat o duduie si atat. m-am infuriat si i-am facut albie de porci, asa ca azi mi-au aparut banii in conturi. explicatia: greseala de soft. daca nu-mi dadeam seama ramaneam asa. problema nu e ca s-au dus in contul de credit, problema este ca daca voiam sa scot acei bani plateam dobanda, adica plateam pt. banii mei .
anna, ti-as zice sa stai cumintica, dar si pe mine ma apucase schimbarea inainte de mihaita. eu mai renovasem si garsoniera pe care o am inchiriata, pe langa casa in care stam si care era cu susu-n jos.
cris, mai las-o naibii de munca. nici duminica nu stai cuminte?
sorina, simina, baietii curajosi.
elena, ma bucur de vesti.
ninia, pana la urma ce ai pregatit?
getooo, ce faci? margelesti?
ema, toate bubele rele... stii tu. e mai bine darius? ai mei n-au avut niciodata o boala a copilariei sau orice altceva in afara de raceala si cand a avut alex infectia. asa ca sunt afona...
alynta, ce faci?
pup toate fetele si pe buburuze.
eu le-am luat la baieti cadourile, le-am ascuns, dar smecherul de alex le-a gasit. o sa-i mai cumpar ceva ca sa fie surpriza si pt. el.
vad ca si-a revenit cu scoala, a venit acasa numai cu lucrari fara greseala , iar la pregatirea suplimentara il lauda doamna ca e cel mai bun, sper sa nu i se urce la cap.
mihaita face numai dracii. ieri eram la bucatarie, alex la tv, tac-su pe afara... iar el a facut piure din pipi+caca din oala . putea ca un rahat , dar nu stiam de unde vine, el era ud fleasca... imi venea sa si rad dar sa-l iau si la omor .
la serviciu merge destul de bine, enervant ca ma ocup de alte prostii decat ar trebui sa fac, dar asta e. sper sa gasesc candva un post pe specializarea mea.
revin cand mai am timp, acum ma duc sa pap si eu ceva.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
Picky_toto spune:
Salutare,
Scriu si eu 2 randuri ca de mai mult nu am timp. Noi am avut un weekend plin si inca nu s-a sfarsit, mai am de cacat, spalat si mers la condus .
Doar ce am montat bradul, ca Stefi a vazut ca Lili l-a impodobit de acum 1 sapt si ne tot bate la cap ca vrea sa impodobim bradul. Asa ca azi a fost montatul, iar diseara posibil impodobitul si gata, poate veni Craciunul...Pacat ca nu prea se anunta zapada anul asta la noi (anul trecut era totul alb in perioada asta) dar totusi sper intr-o minune, ca fiica mea vrea sa "patineze".
Stefi inca imi e cu tuse, iar azi noapte mi-a facut bucuria, dupa luni de zile a facut pipi in pat, deh s-a tot jucat cu apa la masa de seara si era de asteptat...s-a speriat mititica si era ff traumatizata de ce a facut, dar am linistit-o si i-am psus ca nu-i nimic grav..insa era tare afectata ca si-a udat lenjeria de pat cu micky mouse si a usurat fericita cand a vazut ca totusi i-a mai ramas perna cu micky care nu o udase . Azi i le-am spalat si i le pun din nou diseara.
Anna topaie prin taota casa, si spun topaie ptr ca asta face ,ca un iepuras. aa si sa nu credeti ca merge in piciosure, nu, inca nu, si nici de-a buselea ..ci sare pe fund,(se taraie cu fundul) si ajunge rapid unde isi doreste Sa nu care cumva sa piarda ea ceva..si stiti inca nu a zis nici un cuvintel, in schimb scoate sunete de lupatator, zici ca-i la razboi asa se aude ...
Gata merg sa le dau sa pape. Pupicei si o duminica placuta
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
SoriLea spune:
Ce mai faceti fetelor???
Anna nu am fost la Auchan de cand cu Micky mergem destul de rar. Mosul e permanent acolo, sau doar pe weekend??
Noi toata ziua vb de mos. Abia asteapta sa-i mai aduca daruri. Pe 16 trebuie sa mergem la serbarea cu Mosul de la mn de la serviciu. Pe 18 suntem invitati la serbarea cu Mosul de la asociatia copiilor adoptati (sper sa pot ajunge macar la una daca nu la ambele). Apoi mai vine Mosul si pe-acasa
Cred ca a fost cuminte ingerasul meu pana la urma, de vin atatia mosi la el, NU??
Stiti ce ma intreaba Razvan aseara? Se uita la desene in dormitor si ma trezesc cu el la mn in bucatarie "MAMI VEAU SI EU UN FATE" (vrea si el un frate ) De unde i-o fi venit, nu stiu. Ma gandesc ca a auzit ceve pe la desenele alea, sau mai stiu eu ce!!!
Cert e ca nu-i pot oferi decat unul de plastelina si tare mi-e ciuda ca nu v-a avea frati/surori
Merg sa-l scot din baie, ca s-a murat de tot (sta acolo de-o ora )
pt fiecare si multa sanatate.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
ninia spune:
Sara buna!
Hop si io , sa nu ma dati disparuta..
Am avut multe activitati zilele astea , mai mult am fo plecata decat am stat pe acasa, asa ca ma asteapta un morman de haine de spalat si de calcat le fel..
Apai am zis ca am facut zacusca si cozonac. Al treilea fel nu a mai trebuit pt ca lucra cu inca o colega si a facut ea nu-s ce prajitura.. Zacusca mai ca eram in stare sa o mananc pe toata asa de buna a fost .. cozonacul bun , dar nu prea a crescut ..la noi e incaperea mare si am bucatarie deschisa.. cu toate ca alte dati mi-a crescut ..poate nu a fost destul de cald..In fine, nepoata a avut tare mult succes, ca toata lumea vroia retetele! Asa ca mi-am indeplinit misiunea!
Sunt deja chioara de somn, azi am fost la un parc de distractii pt copii (Plopsaland Indoor Hasselt, daca esti curioasa picky ), e acoperit, deci super pt. ca nu e de stat toata ziua pe afara..Ne-am luat abonament pt un an si putem merge la vre-o 4 , din care 2 in aer liber .. asta cand o fi vremea.. Am considerat ca e mult mai convenabil sa luam abonament ca ne cam ustura la buzunar sa mergem o data sau de 2 ori , plus parcare ..etc. Deci avem ce face tot anul !! Am umblat pe acolo dupa copii de numa..Am aflat si cat are Elena ca au trebuit s-o masoare , de la un metru in sus platesti pret intreg, deci are 94 de cm..s-a lasat pictata in "pinsesa" roz.. cre ca i-am facut o mie de poze.. asa de draga imi era!!
Vineri am fost in Germania, in Aachen la piata de Craciun, si la cumparaturi , de incaltari , avem un magazin unde mereu au reduceri , si pt copii ma scot.. altfel tre sa dau o groaza de bani , macar daca le-ar purta mai mult de 3 luni , dar ..
In seara asta cand ne-am intors de la parcul ala , cum am intrat in masina , cum incepe Mathias sa maraie tare ca il doare urechea ..da pana atunci nici ca a avut ceva., cu chiu cu vai l-am pacalit sa-i dau ceva pt durere cand am ajuns acasa.. ( intr-un iaurt ) ca e jale cu el nu ia nici antibiotic, nici un fel de medicament nu ia pe gura...na asa ca maine merg cu el la dr , iarasi otita.. si ma tot intreb ce poa sa-i faca , atat timp cat el nu ia antibioticul!!!!!
Mai intru maine ca abia mai vad ce scriu , va pup pe toate si multa sanatate la puiutii bolnavi!!!
emanouela spune:
salutare
Ano...e, e otita medie, cum a avut si al tau pitic....nu e din aia severa, acuta. deci tu ai tratat lasand-o de la sine, bun. pt ca maine am de gand sa intrerup antibioticul. citeam pe net ca la un mom dat timpanul se sparge si curge infectia, eventual si nitel sange si timpanul se reface de la sine.....stii ceva de asta??? pt mine suna cam sinistru. ok, mai las agitatele
Cris....apoi e bun fata, las sa ninga, eu astept. a dat drumu si la luminite....
Mady...e otita, nu e boala de copilarie. sincer, iti doresc sa ramai afona si sa nu te confrunti cu din astea, eu deja devin doxa....pot sa sustin examen la medicia. e bine, n-are nik acu, acu tratam infectia de la ureche, ca asa e otita
ooooo Picky ati facut bradutttt, frumos. eu tre sa il achizitionez intai. cred ca-i mortala Anna
Virginio mai fata, si pitic e la otita si eu in in plin studiu a acestei afectiuni....se trateaza si fara antibiotic, important e sa fie otita medie si nu alte tipuri de otita
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si fougue
Stiti ca azi am programare la gineco.? Ei bine,iar reprogramezacum de dimineata iar au menit musafirii.M-am dereglat de tot si imi vine sa urlu.Asa patteam pana sa iau anticonceptionale..o zi da 2 nu.Cred ca o sa sun mai tarziu si asa ma duc azi ca sincer..NU MAI POT
mady daca asa a cazut ziua de munca,asta e.
Tind sa cred ca sistemul asta la noi e de tot rahatul,ca sa ma exprim cat de cat frumos..pai dau cu ei de pamanat dac incearca ceva de genul...asta cu softul ca a fost o eroare e o scuza de 2 bani.Cine stie ce duduie de acolo si-a bagat degetele unde nu trebuia si apoi si-au dat seama ca au gresit abea cand s-a facut sesizare,si au incercat sa dreaga busuiocul
deci Alex e un smecher
Valeuuuuuuu,ce piureeeee a facut .
picky impodobiti cradul? Eu incerc sa ma tin tare de tot,cu toate ca Miru a vazut peste tot "pom cu cobulete cu bec".
ce tare e Anna sigur e distractie totala la tine.
Ehh, se mai intampla si accidente,dar asta e. Mi s-a intamplat si mie cu sectorici cand am fost la sora-mea la munca. cat am iesit pana la magazin sa cumpar o apa,4 minute..cand m-am intos era o balta la picioarele ei de zieai ca a strans pipiul tot de pe o saptamana pentru atunci
sori ce de Mosi.
E varsta la care ei cer multe..chiar si un partener de joaca.Nu te intistra ca nu poti sa-i realizezi dorinta asta,e mic si nu stie. Va intelege cand va fi mai mare si va vedea ce parinti minunati are care ii ofera cat pot ei de mult si il iubesc neconditionat.
ninia ma bucur ca retetele romanilor sunt apreciate..acum sincer..avem si mncaruri bune,tara frumoasa,dar din pacate nu e promovata pozitiv.Dar v-ati distrat zilele astea nu gluma stii ca tin musai sa vad si eu printesa,da?.
Imi pare frau ca si voi sunteti cu otitia sper sa va dea ceva picaturi ca sa ii treaca mai repede la baiat si sa nu-l mai doara urechea
ema ia,te rog sa lasi medicina ca salariu e mic,da?
Pe noi ne-a ferit de otita..cred.Sau e posibil sa o fi avut odata la urechiusa stanga,dar nu mi-am dat eu seama. Acum cateva luni tot baga degetul in ureche si se cam maraia,si dimineata am gasit sange pe pernuta(nu mult) si pe ureche.dar prima data am crezut ca se zgariase ca are prostul obicei sa se scarpine pana ii da sangele pentru orice rahat.
Mirunel terorista
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata!
Oau ce titlu ati pus!Am citit repede crezand ca deja vine Eva !
Noi am impobodit casa in week-end(pe exterior)si nu exagerez dar e cea mai frumoasa din zona-am pus instalatii si furtun luminos si am agatat si un mos-o sa fac poza sa va arat!Mai am acum de facut curatenie cu spalat de geamuri si perdele si sters fiecare coltisor dar am lasat-o pe week-end-ul asta-sper sa am si timp ptr ca sambata este si serbarea lui Andutu.
Cris-nu mai amana controlul!Ce parfum mi-am luat?YSL-opium-e preferatul meu.Nici nu vreau sa-mi imaginez ce era la tine dupa terminarea decoratiunilor.
Mady-f tare Mihaita cu piureul Vezi mai mami ca ai baiat destept?A avut si el o perioada...
Sorina-chiar ca a fost cuminte Razvanel de vin atatia mosi.
Anna-oau cata treaba ai facut!Sper ca ati terminat cu toate sa te odihnesti si tu putin ca acu vine bebelina!
Picky-ati impodobit bradul pana la urma?Cred ca e tare dulce Anna cum "sare".
Elena-f mare puiuta ta cu plansul!
Ema-ce bine ca te tii de zumba!Eu n-am fost in stare!Cred ca ati scapat deja de antibiotic!
Virginia-vrem poze cu "pinsesa". sa treaca durerea de ureche la baiat!
Alina-ati facut vaccinul?
Lali,Getik-voi ce faceti?Ce mesteriti?
Va las,ma duc sa mai beau putina cafea!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
alynta27 spune:
Salutare!
Da ne-a facut vaccinul cu tot cu urma de muci! Suntem bine! Aerosolii ii facem des. Ma urla pitica... E lipita de tita mea de dimineata. Am poze, urmeaza sa le descarc. Aseara am mers sa vedem luminile din oras. Fain! Matei ieri a urlat si nu i-a convenit nimic. M-a cam intors pe dus... Merg sa linistesc pitica! O sapt buna!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
getik1 spune:
buna ziua fetele cine vrea un capucino fierbinte, la noi este ff fri si ploua.
daca pap litere scuze dar tastatura este varza adica plina de bile de 2 mm ca face ary "bile" cu "geta mami". Piciulica este bine azi a mers la gradi si m-am enervat la culme, ca de sunt oameni cu bani si fac mofturi si fite si cei care nu au tac si fac pe dracu in 10 sa fie bine (legat de bani pentru ingrijitoarele de la cresa care sunt 8 si sa hotarat sa se dea 50 de lei) si acu mofturi ca sunt rea multi in fine asta e...., a scapat de raceala si am ajuns la concluzia ca are un sistem imunitar ff crescut deoarece au fost cazuri de :pneumonie, otita si viroze urate cu stat acasa 2 saptamani si tot mai tusesc saracuti picii.
in fine trecem peste, nu am reusit sa citesc nimic, am terminat o parte din comenzi dar cu ary acasa nu pot face mai nimic deoarece ea vrea sa faca bile cu mine
pe 15 ianuarie in sfarsit imi baga gaze si sunt ff fericita, si in sfarsit a reusit si cez sa puna rigips in baie si nu se mai pierde atata caldura, la pc nu prea am avut acces .
fug sa etrmin mancarica si apoi sa iau fetita de la gradi
pup toate fetele si puiuti
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
anna-mama spune:
Buna,
Eu tot cu treaba, mai avem de aranjat, normal, ca ieri nu ne-am mai ocupat de asta. Ieri am fost la cumparaturi, am luat cateva cadouri pt Craciun, dar pt Vladut nu, va jur ca eu nu am ce sa aleg din sutele de jucarii care sunt prin supermarketuri nu mi se pare nimic deosebit... Ba da, am vazut intr-un magazin mai multe lucruri frumoase, dar zau ca mult prea scumpe , mi-a placut o racheta (dar costa 250 ron), pai nu cred ca se merita acum sa dau banii astia, macar daca era mai mare ca sa poata sa se joace mai mult cu ea... Si uite asa, copilul meu tot fara cadou e (poate nu a fost cuminte si de aia nu gaseste Mosu ce sa-i cumpere ). Ieri, cat am fost noi dupa cadouri el a fost cu mama la mall unde sunt o gramada de activitati pt copii, si mi-a facut o felicitare super singurel, doar cu indicatii. Era si mama uimita, nu s-ar fi asteptat ca are asa multa rabdare si indemanare!
Acum a plecat tot cu mama pana la gradinita sa le duca copiilor jucarii, am strans jucarii din casa si le donam la gradinita! A sosit, revin mai tarziu!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 39+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR