Tort ptr aniversare, unde in Ploiesti?

Tort ptr aniversare, unde in Ploiesti? | Autor: Muso

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor

Am deschis subiectul asta deoarece n-am gasit mai nimic pe net , sa fiu mai explicit, caut o persoana care se ocupa si realizeaza torturi foarte bune ptr copii(de cofetarii m-am saturat, preturi mari si marfa proasta), in conditii de igiena si cu ingrediente cat de cat ok, (nu cu prafuri din comert ca asa pot face si eu cu un blat de 10 lei si arunc in el doua creme din prafuri si gata tortu').
Deci daca stie cineva pe cineva si recomanda, sunt interesat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Sunt un pic off topic, dar daca nu gasesti alta solutie local, incearca www.cofetariaalice.ro/" target="_blank">Cofetaria Alice din Bucuresti. Cumpar de ani de zile de la ei si au produse de calitate si cozi interminabile . Poti sa comanzi online si sa ridici tortul cand ai nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris_ratiu spune:

buna, te pot ajuta eu dar as prefera sa vorbim pe privat pentru a nu se considera reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muso spune:

IoanaPos- multumesc ptr solutie, dar sincer nu prea am de gand sa vin pana la Bucuresti ptr un tort; chiar asa de prapadit sa fie orasul asta al meu incat sa nu gasesc un tort de Doamne ajuta?/tot ce e posibil.

Citat:
citat din mesajul lui kris_ratiu

buna, te pot ajuta eu dar as prefera sa vorbim pe privat pentru a nu se considera reclama.

Cam cand crezi ca ''ma poti ajuta'' ca eu am nevoie de el peste o saptamana; ti-am scris un pm ieri dar nu mai raspunzi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Muso, nu cred ca e 'prapadit', iti dadeam doar variante daca nu gaseai ce iti doreai.

Mergi la inceput