FIV in Ungaria 145

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

corinuka, pot sa te intreb la care medic ai fost in cluj? Nu ai activat PM.

--------------------------------------------------------------
V Leiden pozitiv, MTHFR 1298 heterozigot, PAI-1-4G/5G heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pety1981

florymaiti multumesc de raspuns.imi e de mare ajutor.nu stiu la ce sa ma astept.cu toate astea te rog sa imi spui daca pot sa imi cumpar tratamentul in ziua consultatiei si sa il fac acasa,ramanand sa mai merg in Ungaria doar intr-o anumita zi?mai exact...trebuie sa am bani la mine si sa cumpar tratamentul in ziua primei consultatii?am vreo sansa sa ma opreasca acolo sa incep tratamentul pentru fiv daca sunt in a 2 zi a CM si analizele sunt Ok?Intreb pentru ca eu nu am banii de fiv,inca.abia ce am terminat de facut analizele si astept rezultatul.
cybele multumesc de raspuns.ma bucura sa vad ca sunteti mai ceva ca o familie.zile frumoase va doresc si reusite cu carul

Daca e totul ok, e posibil sa incepi tratamentul din ziua a 2-a de ciclu, injectiile e bine sa le iei din ungaria(nu vei avea probleme cu procurarea lor). Cat despre statul in ungaria, odata ce incepi tratamentul, dupa ziua a 5-a de stimulare te va chema cam o data la 2 zile pt echo+analize de sange. Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere. Poti sa-ti activezi PM ca sa-ti pot da mai multe detalii, sa nu deranjam fetele cu amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

samira te-am stresat cu un pm

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Bun venit fetelor noi! Vad ca sunt si clujence de-ale mele :-) Corina, stiu despre ce vorbesti. Mie, minunatul Stamatian, mi-a infundat trompele si mi-a defectat ovarele cu laparoscopia lui. Ai ale bine calea Ungariei, sa stii. PK este senzational, ai sa vezi.
Cat despre amh, nu te ingrijora ca sunt altele care au reusit si cu amh mai mic. Bafta multa!
Fetelor, eu le-am cunoscut pe Samira, Lori si Adriana - fete super dragutze si ma bucur ca forunul asta exista caci vad ca avem ocazia sa cunoastem oameni frumosi!
Cat despre embrionashi, am fost anuntati ca avem 2 si jumatate. Adikatelea 2 sigur si inca unul poate- mai vedem pana maine.
Sa fie cu noroc. Sambata am transferul si vin acasa.
Multumesc tuturor pentru ganduri bune si sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

aoleu, scuze de typing...nu inteleg de ce manac literele in halul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

cand citesc posturi ca al corinukai, inca o data ma mir si ma minunez cum de lumea inca mai merge la szeged si alte aasemenea. auzi, sa te roage pacientii sa le faci fiv, sa iti dea bani, si tu sa nu ai timp sa le faci o programare.e clar, pk e deja un brand sinonim cu idealul.

corinuk, amh de 0,8? relax, e foarte bine. de emdometrioza sa scapi si sa ai bafta de embrioni lipiciosi. am amh mai mic ca al tau si 2 bebelusi facuti "cu" pk.
ioana, sa fie cu noroc!
no hai ca o sa faca si clujencele intalneli, nu numa bucurestencele!

Mergi la inceput

pety, zi-ne mai multe despre tine, ca doar toate ne-am datara chilotii jos p-aci, textual vbind.
haydee, maine se implinesc 2 ani de la punctia mea oarba si nu as fi crezut in veci ca anul urmator o sa ma gaseasca deja cu 2 urlatori deja livrati in patuturile lor, iti inteleg implinirea sufleteasca.
maine e o zi de suflet pt mine, zamislirea proorocitei ana in pantecele mariei. nu e cu cruce rosie in calendar, dar pt mine e o data importanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...normal, ca doar si in pantecele doamnei profesoare zamisli acum mai bine de-un an o Ancuta...care-a venit si c-un bonus: Ioachim

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Vai minunatelor ... cat de harnicute ati fost in lipsa mea ... La ce activitate e pe aici (si implicit la Buda) ... cu siguranta Mosul o sa aduca multe ||
Eu am fost racita bocna la inceputul lui noiembrie ... 7 zile de Augumentin si am fost ca noua, doar ca de atunci o tine al meu intr-o tuse continua ...Deocamdata ne tratam deci ... nu cred ca mai reusim sa facem FIV-ul in ianuarie cum ne gandisem initial. Oricum, vroiam sa facem cariotip si trombofilii si nu avem inca banuti, deci mai amanam ... Dar va citesc de fiecare data cand am putin timp... si sunt mereu cu gandul la voi.

Va pup ... si astept multe vesti bune de incurajare!!!!

Mergi la inceput

rectific, toate in afara de tanoo ne dezbracaram, ca asta ne mai lipsea

Mergi la inceput