Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
histamina spune:
vrea sa fie cadou de ziua lui mami.
mycya, multam fain.
fetele, simt ca ma scurg de somn.
eladea2005 spune:
Nicole, ufffffffffff, greu ti-a fost si tie...
mai, eu una cand il aud deja ca incepe sa planga, imi vine sa-l las sa planga...pe bune...puteti sa ziceti ca sunt rea si nesimtita, dar chiar nu mai rezist... asa ca acu ma duc sa ma bag in pat langa ei, paote apuc si eu juma de ora de somn...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
A plecat bona la ora 13...a fost bineeeee
zic eu pentru 1 zi - adica Matei era tot cu ochii dupa mine, tot cu mama mama, tot se lipea de mine dar usor usor a inceput sa se uite si sa rada si la ea
am fost impreuna afara - l-am lasat cateva minute cu ea cat am intrat intr-o farmacie si a fost bine , i-am aratat cum il spal, cum il schimb etc...s-a mirat cat de usor si repede adoarme, adica am vrut sa il tin putin in brate dar a cerut in patut si a a dormit singur in cateva minute
sa vedem maine
oricum am mai bine de o luna la dispozitie asa ca usor usor ne obisnuim...
Ochidut DA asa e, parca mi-a luat spatiul si locul de desfasurare
asa cred ca e la toate: copiii se obisnuiesc iar parintii raman cu sechele
dar mi-a placut ca s-a uitat la tot, m-a intrebat multe, s-a oferit sa ii faca mancare dar am zis ca deocamdata ii gatesc eu se vede clar ca se pricepe si i-a adus cadou de Mos si cel mai important nu s-a bagat peste mine deloc de ex. sa imi arate nu stiu ce, sau cum facea la precedentul copil ca eu fazele astea nu le prea suport
Citat: |
no bine, eu am gasit motiv de nemultumire ca Isa se uita prea mult la tv daca stie deja ce urmeaza . |
pfiuuuu asa fac si eu cateodata
asta nu i-am zis binei, ca Matei are interzis la TV
urez si eu cu intarziere La Multi Ani Elisei
vazut poze minunate
citat din mesajul lui ramonavlas Apropo, ce le aduce mosul copiilor vostri? Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
de data asta facem o concesie si pe langa fructe, dulciuri care oricum sunt pentru noi si un betisor - ca astea vor fi cadourile de Mos Niculae - anul asta mai primim perie si piaptan de par ca altfel le ia pe alea mele sa se pieptene si el
siiiiiiiiiiiiiii....un carucior de papusi ca acum o saptamana in parc alergam un alt baietel sa ii "luam" caruciorul
legat de bb - stai linistita el e bine, eu mai degraba pentru tine mi-as face griji: anemie, carenta de fier etc
citat din mesajul lui paula_m Oana, cum e cu bona? Ne vedem azi in centru, la luminite? |
nu stiu daca ajungem, azi vine mama pe la noi ca nu ne-am mai avzut de cateva zile si vine si Mosul asa ca trebuie sa fim acasa ca sa il primim
plus ca trebuie sa dau o fuga sa platesc aplica din living si sa ajung la usi cu o bucata de parchet sa ma hotarasc la culoare
la ce ora mergeti?
Adriana imi place Natalia
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui anca_vlad jucaria dispozitivul de facut baloane e un mare kk, sau teapa! are bateriile jos sub jucatie, cand face baloane se scurge din solutia respectiva si intra la baterii! fara suport nu o poti pune ca face numai apa, iar daca pui farfurioara ceva se`aduna apa in farfurioara si e direct in locul bateriilor..la noi a tinut fix 30 min! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
atunci tot Thomasul e cel mai bun...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
Nicole am vazut emailul de la tine dar nu am timp nici sa respir sorry....
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
histamina spune:
oana,
am rezolvat.nu-i nimic.
cred ca reusesc sa traduc din germana,fara sa stiu germana.
paula_m spune:
Stiti vreo cale de a scapa de parul din haine? Cum la tuns a tb sa-l tin pe Raul care se tot smucea, hainele mele si a lui sunt pline de par. Imi pare rau sa le arunc...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
btz_ovi spune:
citat din mesajul lui paula_m Stiti vreo cale de a scapa de parul din haine? Cum la tuns a tb sa-l tin pe Raul care se tot smucea, hainele mele si a lui sunt pline de par. Imi pare rau sa le arunc... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! Poze mare-partea aII a |
Da.Scuturat bine de tot,dupa care spalate de 2 ori.Cel putin la noi asa a dat roade pana sa aduca Ovidiu pelerina.
Cris2010 spune:
Buna seara, mamici!
Alice, sa ne anunti sa pregatim motatele!!! Ramane Radu Cristian???
Paula, rola adeziva pt curatat haine ai incercat?
de Solnushka Natali - 13.07.2010