Prejudecati despre feminitate si masculinitate

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Nu stiu sa-ti raspund, JD. De regula, o femeie care intimideaza sexul opus, care are prestanta, oricat de frumoasa ar fi nu-i acostata, fluierata, pipaita. E interesant de analizat.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

ok, am inteles, nu aveam destula prestanta in ninsoare la -15 C alergand dupa tren. trebuia sa fi avut un topor in mana, ceva pentru intimidare. ca tot era in apropierea craciunului.

Finn Constantine 15.10.2009 si 20+ Euan Tudor

Mergi la inceput

revin. stii ce este interesant de analizat, Ingrid? asa fara prestanta cum sunt nu am avut parte de astfel de incidente neplacute la nici o ora din zi si noapte in nici un oras unde am locuit / budapesta, varkaus, nottingham, praga. cel mai putin am locuit in budapesta, 3 luni, deci era timp si pentru asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

JD, nu e vorba de topor.

Multi infractorii isi aleg victimele dupa anumite caracteristici, si cand pari a fi ´´in profilul lui´´ ataca. Cum se alege victima? Sa fie cat mai naiva, slaba, sa nu faca multe probleme.
Uite, eu aveam 16 ani, individul ala s-a gandit probabil ca-s numa buna de agresat, tanara, singura, slabutza si cu fatza de copil naiv.
S-a speriat cand am ripostat, nu se astepta sa lupt cu el si a fugit.

Mergi la inceput

Lady, si agresorul meu a aplecat pentru ca l/am lovit. dar a fugit dupa alta fata pe care a si bagat/o intr/o masina. fata a fost luata din spate, nici nu a vazut cine si ce i/a facut. eu am avut noroc pentru ca eram departe de strada principala unde avea masina oprita. si nu sunt genul naiva deloc. si nici nu mi/a vazut fata.barbatii in general se feresc de mine. si foarte bine fac. eu nu cred ca teoriile se potrivesc 100% tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

JD, bucura-te ca ai scapat.
Agresorul tau putea fi un psihopat sexual( ca si Ramaru) care sa-si fi culcat victima la pamant cu o lovitura in cap, din spate, fara alte introduceri.

Se investeste mult pentru a studia modelele comportamentale ale infractorilor, nu-s toti infractorii trasi la indigo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Nebuni sint peste tot.
Mie mi s-a intimplat acum citeva saptamini .....am trecut pe linga un van cu muncitori care atunci isi mincau prinzul. Unul dintre ei a zis niste lucruri mai mult decit porcesti, l-am intrebat "Sorry" , idiotul a repetat.
Mi-am scos telefonul, am sunat firma respectiva (au numarul pe van) .....si am zis ce s-a intimplat unde sint muncitori, etc......a facut ala niste ochi.
Eu copil am suferit din cauza idiotilor astia , acum am zis cum prind unul ii arat eu.....trec pe linga ei fetite de 12 ani poate chiar mai mici , si astia le agreseaza verbal .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Eu va pun doua linkuri dedicate preventiei violului, in ideea ca pot fi de folos cuiva, cindva.

Nici unul nu face referire si nu trateaza modul in care se imbraca o persoana, provocativ sau nu.

De asemenea, clasele de self defense sint oferite de catre Politie, nu sint scumpe, iar in campusuri au oricum pret redus. Eu am luat asa ceva si consider ca sint extrem de folositoare.

http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/007461.htm

http://www.corporatetravelsafety.com/safety-tips/rape_prevention_tips

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

tu esti in US din fericire, in RO nu am auzit de asa ceva, politaii sunt in general cei mai grobieni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ruxi, cred ca ai incurcat subiecte :) nu ca nu ar fi normal ca toate sunt cam la fel dar asta e in principal despre femei discriminate si abuzate
america vs europa e la ala cu viata in Romania

Mergi la inceput