FIV 297
Raspunsuri - Pagina 21
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicolle88 mi-am schimbat si semnatura! 12+ mami de pufoase |
Acum ca vedem semnatura actualizata , sa speram ca starea de rau este pe final. Acus este gata primul trim. Bravo si fi si tu mai atenta, lasa fudulia ca nu mai este loc de asa ceva.
Pupici si te mai asteptam cu vesti
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aruam ...Eu nu am specificat ca am un CM de 32-35 de zile si in momentul cand am facut inseminarile cu stimulare am avut un endometru de minim 10 mm a fost si 12 mm si de asta nu sunt speriata sunt convinsa ca o sa fie bine . |
pai eu credeam ca-ti vine ciclul in 2 zileee, mai-mai!
many stiu ca piciul e fulg de nea
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
amy25 spune:
daniela daca aio un cm de 28 zile, o grosime de 15-16 a endometrului la transfer (banuiesc ca ziua 14-17 max) e mare. Deja e in faza secretorie.
Eu am citit intr-o carte de medicina si specializata pe Fiv ca endometrul bun pentru a se dezvolta o sarcina trebuie sa fie in faza mijlocie. Eu cu 1-2 zile inainte de transfer aveam 9,5 mm. Mai putea maxim creste vreo 3 mil, dar nu 15-16.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
29+ Victor Gabriel
AMR 9 saptamani
daniela74 spune:
offff,de la ce o creste asa,o fi de la endometrioza mea?
desi doctorii,ca au fost mai multi,au zis ca e ok,cit mai gros cu atit mai bun,eu tot nu sint linistita.
Gravidutelor,ce repede trece timpul la voi,sa aveti sarcini usoare si bebicii sa vina la termen
weekend frumos sa aveti,la sanie cu voi
daniela,
amy25 spune:
Daniela, e ok gros, dar are o limita. Caci el se tot ingroasa pentru a fi eliminat , adica imbatraneste daca nu are motiv si rol de sarcina. La fiv asta a fost una din explicatii ca imi crescuse nu stiu ce analiza prea mult care a dus la eliminarea si producerea cm. Acum.. eu nu-s dr, dar cartea de care ti-am zis e scrisa de Protopopescu. Si eu mai cred ca si endometrioza face dificila obtinerea sarcinii.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
29+ Victor Gabriel
AMR 9 saptamani
aristica spune:
daniela eu am endometrioza si nu creste, batel-ar focul! Vezi ca are adrianaady o explicatie foarte logica pe FIV: trebuie sa-ti testezi progesteronul, estradiolul, dar si LH-ul, ca acest LH iti arata daca stai bine hormonal, cu toate ca endometrul este mai grosut. Eu nu stiu sa-ti explic asa frumos cum o face ea, dar intreab-o
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
fivoase spune:
Va astept la un nou capitol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170032