Prietene la bine si la greu - 149

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

ionela - trebuie sa fii logata cu contul comun ca sa se vada

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

doh! Logic!!! Da-s asa de obosita ca nu stiu nici sa ma imbrac, nici cum ma cheama ...
Ies olecuta la aer, poate asa imi revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna ziua fetele,

ionelamaria iti urez putere sa treci mai usor si sa treaca cat mai repede perioada asta

fetelor am fost in parc si acolo o mamica mi-a spus ca fetita mea poate deveni obeza spunea ca este prea grasa, prea mare pentru varsta ei, m-a speriat,am venit acasa am masurat-o si am cantarit-o

avem asa:
14.00 kg si 84 cm (masuratori acasa)
iar la ultima masuratoare luna iulie la pediatrie, avea 12,200 kg si 81,5 cm
mananca legume,fructe,peste, pui, ciorbita,bea si lapte biberon in jur de 570 ml toata ziua,adica de dimineata la ora 06.00 si ultimul biberon la ora 22.00

sunt putin speriata

carmen mami de adelina ioana 16.04.2010 si adolescent paul florian 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Stanucel LASA LUMEA SA VORBEASCA!!!Eu zic ca au si ei perioade, in care par mai grasi sau mai slabi, chiar dc greutatea nu se modifica prea mult!
Si mie imi spune lumea ca-i grasa fata, desi are 12,5kg...

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!!

off topic: tare mult m-am bucurat aseara ca a castigat Jojo si baiatul ala.....dupa mine, a fost primul finalist care chiar merita( sunt tare curioasa cati bani si-au luat vedetele si coregrafii...........am si eu o problema......si, salariul lui Esca)

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare de la Cluj!!

LA MULTI ANI,ANA-MARIA
LA MULTI ANI,EDUARD CRISTIAN!!!

Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!!!

Mergi la inceput

ramonika tare frumoasa e Ruxi!!!;daca nu aparea si tati in poze as fi jurat ca ai facut-o singura,dar privind mai de aproape are si din tati cate ceva...Sa va traiasca fetita cu codite!!!

Ionela multa putere iti doresc si cat mai multe momente de relaxare!!! sa treceti repede peste pacatosii de colici!!!

stanucel stii vorba cantecului"lasa lumea sa zica ce vrea,tu ascultati inima";dac-ar fi sa ascultam ce zice"lumea"(oricare ar fi ea,inclusiv rude) cred ca mereu ar fi ceva in neregula cu copiii nostri,ba prea grasi sau slabi,ba prea mici sau mari,ba obraznici si razgaiati...and so on...
p.s eu una as fi intrebat-o pe tanti aceea,in ce calitate vorbeste ..e cumva doctor de stie dupa ochi ce si cum..

fug sa fac ceva de papa,ca diseara mergem "downtown" sa vedem orasul "impodobit"....

-ici la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

La multi ani, Ana de Angi!

La multi ani, Eduard de Cristinica!

Stanucel, atata timp cat stii ca fetita mananca sanatos nu are rost sa spunem copil gras.. Cel mai bine intrebi pediatrul vostru ce parere are. Si oricum nu se pune problema de dieta la copil asa mic. Ei au perioade si perioade, o sa aiba perioade cand creste numai in inaltime si o sa stagneze la kilograme, si atunci se echilibreaza altfel raportul.
Eu m-as teme sa imi spuna lumea ca fiimea e grasa daca as sti ca ea mananca numai dulciuri si ar bea sucuri si alte prostii. Altfel...nu imi fac griji caci nu e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

mesaj de la Raluci:

"contractii la 5 minute, am plecat la spital"

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

HAI RALUCI!!HAI BEBE CEZAR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

mesaj de la Raluci:

"contractii la 5 minute, am plecat la spital"

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

M-au luat si pe mine emotiile.

Raluci nastere usoara
Multumim Monis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Deschide omu' forumachele sa-si spuna oful, si iote ce vede: naste raluci.

HAI, RALUCI!!!!
NASTERE USOARA!!!

HAI, BEBE CEZAR!

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput