Prietene la bine si la greu - 149

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

raluci felicitari pt. nasterea super rapida. urmatorul il vei naste acasa negresit. cand va da drumul, maine?

licurici e super frumusel Dragos, iti vine sa-i mananci bolfitele.

eu cand vad ce grea e desprinderea de copil la reinceperea serviciului, parca nu-mi mai vine sa mai fac unul. mai ales ca acum s-a schimbat legea asta cu statul acasa doar un an, ma gandesc ce fac cu copilul la un an? pe mama nu mai pot pune baza, ca e bolnava si nu cred ca va mai face fatza, soacra-mea inca lucreaza, ce sa fac? sa-l dau la cresa de la un an? chiar parca imi piere tot elanul...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna ziua, fete dragi!
Mama, intra omul sa dea binete si ce vede: FELICITARI, RALUCI! sa creasca mare, sanatos si sa aibe o viata plina de impliniri.

Multumim pentru urari, am sarbatorit ieri fetita, cand ii spunea cineva LMA ea intreba imediat "cadou?". I-a placut sa sufle in lumanare (de doua ori) si s-a bucurat de o groaza de jucarii frumoase.
Ne mai laudam si noi cu o fetita care vorbeste binisor, are 11,500kg (cu greu am ajuns si aici) si 87cm.

Many, da, dr la care fac eco este dl dr. Pop si asa e, m-a luat cu lichidul si cu IR-urile. Dr de spital care ma are in observatie mi-a recomandat sa fac totusi si analizele la dr. Uscatescu, dar zicea sa nu intervenim deocamdata cu nimic (presupun ca se referea la medicamente).

Maine ma duc si eu la serviciu si deja ma apuca jalea cand ma uit la fata. I-am spus ca mami trebuie sa mearga serviciu si stiti ce-a zis? "nu pace mami seviciu".

Ma duc si eu pe langa pui mic nu inainte de a ura un foarte calduros LMA pentru IUSTIN,sa ai o viata frumoasa si sa-ti bucuri parintii mereu!

Va pup pe toate.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009) si din nou cu 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani, Iustin! Sa ai parte numai de lucruri bune in viata iar impreuna cu frumoasa ta surioara sa va bucurati mereu parintii!!!

Dana, mami de 2 minuni David (2.11.2009) si Lucas (23.11.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

LA MULTI ANI IUSTIN!!

Raluci, ce scump e bb Cezar! Chiar ca nu seamana cu Remus... Cat stai in spital? Felicitari pt nasterea super mega rapida.

Licu, falcutele lui Dragos.

E asa frumos afara ca numai hai-hui suntem ups, s-a trezit zburlita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

La multi ani Iustin!!!

Mami fericita de strumfita si 26+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

La multi ani IUSTIN ![s]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

La multi ani Iustin!!!, cuscri sa-ti traiasca feciorul scump si drag cu boticul lui ala frumos ... va imbratisez, petrecere frumoasa!

Raluci bebe Cezar este o dulceata de baiat...sa va traiasca !

nu as vrea sa stric momentele astea de bucurie, pe mine sa ma iertati ca am stat ascunsa, dar de doua week-end-uri incoace mergem numai pe la inmormantari , asa ca starea generala in casa este una trista si apasatoare...ooofff, asta e, unii se nasc, altii se duc...

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ancutz din pacate da, asta-i viata, hai capul sus

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 38+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

raluci, inca o data FELICITARI pt asa nastere rapida si asa bebe frumos.

LA MULTI ANI FERICITI, IUSTIN!

ancutzule,

Of, sa ma plang si eu nitzel . Cred ca Timi a dezvoltat o alergie la laptele de vaca. Inca din vara i-au aparut niste pete rosii pe pometi. Am crezut ca de la soare, desi il cremuiam mereu inainte de a iesi din casa. A trecut vara, a venit frigul, si i-a mai aparut o pata rosie si la spranceana si de curand una pe barbie. Lapte nu i-am mai dat deloc de cateva saptamani, desi imi adoarme tare greu fara el (ii dau apa la pranz si seara inainte de a adormi). Pe lapte de capra nu vrea sa puna gura. Isi face greata si vomita instant.

Pe cand se ameliorasera cat de cat petele astea rosii (pe care le-am si uns cu nshpe creme date de medic), am introdus aproape zilnic iartul seara si zilele trecute - branza de vaci dimineata cateva firmituri. Pfoooaii...explozie din nou pe fatza lui. In alte locuri nu, doar pe fatza. Dar daca nu opresc imediat lactatul respectiv, petele devin un rosu aprins si se si umfla putin.

Acum ma intreb daca mai are rost sa-l duc pe la analize, ca mie mi-e destul de clar ca de la laptele de vaca e toata treaba (desi i-am dat si lv de alimentara UHT si pasteurizat si lv de la tara, sursa sigura, deci nu cred ca provenienta laptelui e problema, ci lactatele in sine).

Sunt cam debusolata pt ca nu stiu cum si de la ce ar fi putut dezvolta alergia asta. Trebuie sa fac ceva sapaturi pe net, ca sunt paralela si echidistanta la capitolul alergii.

Va trebui sa fiu tare creativa zilnic ca sa-i inlocuiesc cu ceva branza/cascavalul de dimineata servite in atatea moduri si combinatii si iaurtul de seara care ma salva intotdeauna.

So, daca aveti idei de mic dejun fara lactate, pliiiiizz, ajutati un neuron blegit.

PS: Am citit pe blogul Oliviei Steer despre laptele de susan, o sa incerc maine cu el, sper sa il accepte. I-am mai dat lapte de migdale si i-a placut.
Problema nu e asa mare cu laptele, cat cu branzica pe care i-o combinam cu smantana, avocado, fructe, etc si iaurtul de seara care va trebui inlocuit cu...."nu stiu ce" zilnic.

Mami de Timi nazdravan si micuta [b]Dora
pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ramonika depinde de ce alegi ca poti sta si 2 ani acasa, dar mda, depinde de bani .

Angi sunt de acord cu sarbatorita ta si pot spune si eu "nu pace mami seviciu" . Hai curaj

Ancutz condoleante

Raluci maine plecati acasa deja?

Smarandito imi pare rau de asa necaz cu laptele de vaca . Pentru lapte crud vegan, te poti uita pe blogurile consacrate:
Ina, Olivia Steer, www.rawmazing.com/" target="_blank">Susan, Corina Bacalu, Vali, Simona.
La Simona ultimul articol este f fain de fapt pentru oricine are nevoie de ceva idei in plus.
Laptele merge facut din orice fel de seminte, iar pentru alte retete de inlocuit branza si iaurt sunt convinsa ca vei gasi repede idei macar pe unul dintre bloguri (daca nu in toate).

Iulian tuseste in continuare, dar febra a facut la interval mai mare de 8 ore si doar 38. In schimb a puscat o super diaree de la rahaturile de siropuri (eurespal+nurofen). Cu toate astea, am avut o seara reusita in companie aleasa si va las sa va hliziti si voi: aici.

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput