Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Anitta am uploadat pe picasa foto de la eco de 12 sapt. Imaginile doppler (cele cu rosu si albastru) nu le am in poze...ca sa fiu sincera nu am priceput mare lucru...decat ca erau niste puncte albastre si unele rosii in numar mai mare parca.
2liniute datele tale par foarte bune, nu ma pricep la grosimea peretelui ventricular pentru ca acea masuratoare lipseste din raportul meu, dar in rest e totul ok.
In ceea ce priveste insomniile se pare ca sunt un simptom comun in sarcina. Oricum, cum imi spunea o mamica de la alta odisee ar trebui sa vedem si calitatea aerului din camera in care dormim, mai ales acum ca e iarna si folosim caloriferul e posibil ca aerul sa fie prea uscat, se rezolva cu un umidificator, apoi ar trebui aerisita bine camera inainte de nani. Mi-a placut ideea cu paharul de vin, totusi eu evit alcoolul ceea ce e si recomandat in sarcina.
la burtici si bebei !

Elena 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata!

Ieri n-am mai intrat ca am avut o stare proasta(iar simteam fel si fel de intepaturi in burtica) si am incercat sa stau mai mult linistita, sa dorm.
Nu prea mi-a iesit, ca mai tarziu am avut si musafiri, dar m-am descurcat in final.

Ella felicitari pt fluturas!!! Sa fie sanatos si norocos! L-am trecut in listuta!

Bia bun venit! Astept datele tale!

Anca mie mi se par foarte bune rezultatele tale. Bafta multa!

Va pupic dulce pe toate!!! Si astazi au zis niste prieteni ca trec pe la noi, asa ca incerc sa intru mai pe seara!

Elly 18+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata fetelor!

Eu ieri am fost mai mult plecata pe afara, nu ca m-as fi simtit prea grozav, dar dacat sa stau in casa sa vomit continuu... Sunt invidioasa cand va aud ca faceti curat de zor, ca faceti mancare pentru multi musafiri si ca mergeti pline de entuziasm sa cumparati cadouri de Mos. Eu abia ma misc de colo-colo, imi tot fac curaj sa sterg macar un praf dar inca fara rezultat. De cadouri nu-s in stare sa ma concentrez deloc si abia ma descurc sa infulec eu ceva ce gasesc pe aici...Da, stiu ca par o mare lenesa, nu eram asa, serios. Acum cu starile de rau si cu senzatia de slabiciune mi se pare ca abia trec de la o zi la alta. Abia astept sa treaca saptamanile astea si sa ajung la faza plina de energie cand o sa pot sa fac si eu ce faceam inainte.

Andreea, 12+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui aever

Neata fetelor!

Eu ieri am fost mai mult plecata pe afara, nu ca m-as fi simtit prea grozav, dar dacat sa stau in casa sa vomit continuu... Sunt invidioasa cand va aud ca faceti curat de zor, ca faceti mancare pentru multi musafiri si ca mergeti pline de entuziasm sa cumparati cadouri de Mos. Eu abia ma misc de colo-colo, imi tot fac curaj sa sterg macar un praf dar inca fara rezultat. De cadouri nu-s in stare sa ma concentrez deloc si abia ma descurc sa infulec eu ceva ce gasesc pe aici...Da, stiu ca par o mare lenesa, nu eram asa, serios. Acum cu starile de rau si cu senzatia de slabiciune mi se pare ca abia trec de la o zi la alta. Abia astept sa treaca saptamanile astea si sa ajung la faza plina de energie cand o sa pot sa fac si eu ce faceam inainte.

Andreea, 12+ cu BebeLUnu

Nu te ingrijora, si eu sunt la fel.Inca vars si ma simt rau, ametesc si nu pot sa fac mai nimic in casa.Saracutul meu sot, isi face singur mancare, mai merge pe la mama si mananca si acolo, cu vasele am scapat ca avem masina de spalat vase, in rest, face el cam tot in casa. Cand pot il ajut..dar sper sa treaca si starea asta ca nu mai rezist, si ieri am plans...m-am saturat sa vars mereu si sa nu pot sa stau in picioare ca ametesc..
Si sa va dau si o veste buna, bebitza misca.La inceput nu eram sigura dar acum sunt.Aproape in fiecare zi misca si doar seara pana acum, aseara l-am simtit a treia data.Acum tati sta mereu cu mana pe burtica sa "comunice" cu bebe.
Va pup si o zi placuta va urez...

Mihaela14+ cu Eduard-Flavius (pana acum...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Buna burtici,

am lipsit cateva zile si nu am mai apucat sa va citesc asta pentru ca am fost si foarte aglomerata la serviciu. sper ca o sa citesc vesti bune pe aici pentru ca sunt ca in urma rau de tot (am de citit jumatate din capitolul 13 si ce ati scris voi in 14 pana acum sunt deja 8 pagini).
am fost plecata 2 zile si la munte si a fost super, mi-a prins bine plecarea, asta dupa ce a trebuit sa merg la serviciu pe 1 decembrie, insa mi-am luat o zi de concediu pe 2 decembrie si am plecat direct la munte. Marti mergem la doctor pentru morfologie si joi pentru analiza de sange. am intrat in 13 sapt.

multi pupici pentru burtici

[12+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Mihaela(Shoshonik) te cred ca te-ai saturat de atata "disgravidie de prim trimestru". Si eu m-am saturat si sunt mai mica decat tine cu 2 saptamani(de sarcina zic). Si eu azi am avut o stare depresiva, uneori simt ca pur si simplu nu mai pot sa ma tot chinui asa si sa incerc toata ziua sa nu dau pe afara. E oribil sa iti vina in continuu sa versi si toata ziua sa fie o fortare sa nu faci asta.
Barbatul asta al meu nu prea e cu treburile prin casa...l-am invatat prost, stiu, si nu stiu cum o sa fie dupa ce apare juniorul, dar sper sa ma ajute atunci. Din fericire macar nu e pretentios si oricum a renuntat de ceva vreme la masa de seara asa ca el chiar nu mai mananca pe acasa decat in weekend. Numai daca l-as putea corupe sa faca curat prin casa, dar nici eu nu-s foarte sigura ca vreau sa-l conving, de obicei cand se pune sa faca singur ori imi arunca o gramada de hartiute importante(zic eu) ori mi le pune cine stie pe unde de nu mai gasesc nimic. Daca il las pe el singur sa faca gasesc jumate de casa goala.

Andreea, 12+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Citat:
citat din mesajul lui aever

Neata fetelor!

Andreea, 12+ cu BebeLUnu

Si eu tot pe acolo sunt. In seara asta am vomat doar pentru ca mi-am tras pe mine o bluza pufoasa.
Ce vreme frumoasa a fost la noi, am iesit in seara asta, erau 12 grade. Plus luminitele din oras, aproape feeric, daca ar fi completat si zapada tabloul.
Shosho, ce avatar interesant ai!
Elena, eu n-am descarcat picasa, pentru ca deocamdata intru pe net de pe laptopul de serviciu si n-am acces la descarcat programe. O sa intru de pe un alt laptop zilele urmatoare.
Sa aveti o seara placuta si o saptamana cu vesti faine!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 12+

Mergi la inceput

Bun venit, Biarox! Sa te acomodezi rapid in gasca si sa-ti fie bine!
2Liniute, ma bucur ca totul e perfect cu bb, sa fie asa toata sarcina!
Nu stiu ce sa-ti spun despre insomnii, ma lupt si eu cu ele, desi uite, azi dimineata m-am trezit la ora 7, nu-mi venea sa cred ca am dormit toata noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Nici eu n-am scapat de greturi desi am implinit 15 saptamani azi Si in seara asta am vomitat si nu suport mirosuri de mancare de nici un fel. Am momente cand cred ca nu-mi mai trece starea asta. Cica trece dar pana nu vad, nu cred.

Sotul meu in schimb nu ma ajuta, face el tot.

O seara buna tuturor!

Corina 15 cu Vladut

Mergi la inceput

Aoleu, Cuchilici... Draga de tine...
Si la noi in familie tot sotul se ocupa mai mult in perioada asta, cand e pe acasa. E extraordinar de atent si empatic.

Mergi la inceput