Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
miha81 spune:
Buna seara dragelor! Mi-a fost tare dor de voi! De abia asteptamsa vin de la servici sa vad ce mai face fiecare dintre voi. Recunosc ca v-am citit cam in viteza, o sa reiau si revin, eu m-am relaxat la munte (Blanca am fost la Hotel Alpin in Poiana, e a patra oara anul acesta, e superb) dar m-am procopsit cu o raceala, de fapt pneumonie interstitiala acuta si sunt pe tratament cu ketof, vitamina C si Codeina. Medicul ginecolog nu a fost de acord cu ampicilina. Eu sunt de vina, am fost la piscina si apoi pe afara la plimbare.
Maine am programare la ecografia morfologica la Iosup si atunci va voi spune cu certitudine si sexul!
Va pup. Citesc si revin
pozeBianca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miha81 spune:
Virginia, sa stii ca m-am relaxat dar taremi-ar fi placut sa fiti si voi acolo!
Addya, intrebai de sex...eu fac dragoste cu sotul meu, dar ce-i drept il cam alerg. Cica ii este frica de mine!! dar sa stii ca il prind destul de des!
Ella ce face Alex? Ii merge tratamentul? Ce ii dai de tuse?
Am citit despre fetite.Felicitari, sa va traiasca printesele si sa va bucurati de ele! Eu chiar daca am una acasa recunosc ca tot fetita imi doresc!
Anca, am vazut ca intrebai de hainute de ocazie. daca nu ai o croitoreasa buna, du-te si la H&M poate iti place ceva.
Anitta, Deea, sunt sigura ca totul va fi bine. Virgina, tu esti cea mai in masura sa le incurajezi!
Corina, la multi ani pentru frumoasa ta!Trebuie sa pui neaparat niste poze de la petrecerea ei!
Ramona eu inca nu mi-am simtit bebele (azi am 14 saptamani) si te invidiez. De abia astept si eu sa simt acea senzatie minunata!
Am vazut ca au fost multe petreceri in acest week-end. Fetelor nu va obositi prea mult(Elly ai grija), prietenii cu siguranta vor intelege!
pozeBianca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
Miha relaxare relaxare dar de ce n-ai avut grija de tine..meriti bataita..refacere rapida iti doresc..
Si noi aveam probleme cu tusea asa ca am inceput sa ii dau Eurespal dupa ce azi nopate a avut un episod de n-a putut sa doarma..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 17+
tigruta spune:
ioana eu stiu ca morfo de trim 2 se face intre 22-24..chiar am sa ma uit pe analize sa vad la Luca cand am facut..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
Mai MIHA,mai...pai nu-ti mai dam bilet de voie daca te intorci racita de la munte....!Ai grija de tine si fa-te bine!
Si eu am fost in octombrie la Hotel Alpin,la un curs...dar nu mi-a placut in mod special..drept e ca n-am stat decat o noapte.
MAMITA,cum a fost la controlul de rutina?Sper ca sunteti bine cu toti(petrecaretii)!
IOANA eco de trim 2 se face la 20-21 de sapt,dar in functie de programul medicului,al tau,diverse sarbatori(cum ar fi acum de exemplu sarbatorile de iarna)se practica intre 18-24 de sapt.Asa cum cea de trim 1 se face optim la 12 sapt, cea de trim 2 ar trebui facuta la 21 sapt.
ELLYSHOR,ai terminat cu musafirii?
DIANA cred ca nu te-ai mutat la Paris ca sa ne faci in ciuda?
Virginia 17+,mami de Ioana(22.12.2002)
tigruta spune:
Stiam eu ca vreau sa fac o urare
Mamita La multi ani Ilincutei..sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii..primul anisor ce emotionant
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anitta_O/Anitta_O.jpg)
Anitta_O spune:
Ati pregatit ghetutele?
Miha, fain ca te-ai distrat ai avut si vremea destul de buna, dar naspa cu raceala. Am stat si eu la Alpin in vara. Ce mai mult insa in Poiana mi-a placut la Aurelius, pe malul lacului, ati stat vreodata? Privelistea absolut superba, camerele foarte mari, mai mari decat apartamentul meu.
Dr mi-a spus ca morfologia de trimestru al doilea se face in sapt 20-22.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 12+
miha81 spune:
La muli ani Nicoletelor si celor care poarta numele de Nicolae! Soti, parinti, veri, unchi, ce mai la tot neamul cred ca fiecare avem p cineva!
Eu m-am trezit, am umplut ghetutele, si si ma pregatesc ca mergem la Capitala azi. Inainte de eco vrem sa trecem pe la China Town sa ne mai luam ceva de impodobit casuta. Dupa vreau sa trecem pe la vreun mall sa caut un costum de Craciunita pentru printesa mea pentru ca pe 17 participa la un concurs de miss si as vrea ceva mai deosebit. Daca nu-i gasesc pana la urma o sa merg la o croitoreasa.
Anitta, am fost si la Aurelius dar Alpin e mai de suflet asa. Noi oricum stam la apartament (bine tot cele de la Aurelius sunt mai mari) dar parca e putin mai intim.
Nu ma mai certati ca promit sa ma fac bine. As vrea sa imi iau concediu toata saptamana sa ma recuperez, o sa vad sa vb la servici.
Va pup, sa aveti o zi buna si sa gasiti cizmulitele pline cu iubire si caldura sufleteasca! (si cadouri binenteles)
pozeBianca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anitta_O/Anitta_O.jpg)
Anitta_O spune:
Buna dimineata!
La multi ani tuturor Nicoletelor si Nicolailor din vietile voastre!
Miha, succes la eco, sa fie bine!
Eu iar m-am uitat la tembelizor intre 2 si 5. Acum am mancat, ma mai invart un pic pe aici si cred ca mai trag un pui de somn, ca dupa-amiaza am treaba, am nevoie sa ma concentrez.
Ah, acum mi-am adus aminte: am baut niste cafea pe la ora 15 ieri, dar nu multa, vreo doua guri. Mama ei de cafea!... Inainte puteam sa beau la ora 9 seara, ca dormeam tun.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 12+
aever spune:
Neata fetelor! La multi ani Nicoletelor si Nicolailor, sa fie sanatosi si fericiti!
Annita nu cred ca de la cele 2 guri de cafea n-ai dormit tu. Cred ca tot hormonii sunt de vina.
Miha, dar ce te-ai mai distrat tu in weekend! Si mie mi-e asa un dor de mers intr-o excursie, sa stau la aer curat, sa vad muntii...Si evident ca mi-e dor de mor de piscina, dar cica trebuie sa ma abtin inca. Ai grija de tine de acum incolo.
Ieri, dupa cum va ziceam, n-am avut deloc timp sa iau ceva de Mos, asa ca la barbatul meu n-a venit Mosu, cel putin nu din partea mea. Noroc ca a avut el grija sa isi ia ceva odata cu cadoul meu. Evident ca m-a busit plansul aseara, ma termina senzatia asta de neputinta. M-a luat in brate si a incercat sa ma linisteasca, nu ma mai puteam opri din plans...E primul an cand nu ma ocup de Mos si am fost asa de trista pentru asta! Speram sa reusesc azi sa caut ceva ca am un pic mai mult timp azi(spre deosebire de ieri cand n-am avut deloc) Nu pricep cum va puteti concentra pe cumparaturi, eu non stop am mintea ocupata sa nu vomit, nici vorba sa ma mai pot concentra si la altceva. Bine, eu nu eram super fan cumparaturi nici inainte, poate de-aia acum imi este mult mai greu.
Andreea, 12+ cu BebeLUnu