ce alimente previn constipatia?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

perele sunt inca bune acum si date cu coaja contin o cantitate mare de fibre. ananas-ul crud iar este foarte bogat in fibre.
succes,

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Multumesc mult Andacos, histamina si roxanaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Confirm si eu pt semintele de in. Cel mai bine e sa le macini pt ca altfel nu au nici un efect. Cerealele integrale sunt o sursa grozava de fibre. Gasesti de la sanovita musli cu cereale integrale, e vre 10 lei un kg parca. Trebuie doar sa le lasi un pic la inmuiat in lapte inainte pt ca sunt mai tari. Si poti adauga in cereale "faina" de in sau tarate de psyllium.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Portocale pentru Mos Nicolae

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si noi avem problema asta. O mai rezolv cu 5-6 caise uscate, date dimineata, inainte de masa.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Uleiul de peste la noi face minuni.De cand am incaput sa-i dau are scaun in fiecare zi.In plus ii asigura omega 3 si vit D, A si E.
Nu-i mai dau vigantol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

De unde procurati semintele de in?
Ce fel de ulei de peste folositi??
Si noi avem aceleasi probl si cu atat mai mult nu stiu ce sa mai incerc, pt ca nu vrea fructe sub nici o forma (crude sau preparate, legume crude - nu), nici sucuri nu mai vrea

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Ulei din ficat de cod de la Lysi, special pentru copii ca este si pentru adulti...e mai scump ca e vreo 75 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

de la plafar sau din hala din OBOR .sunt f faine semintele de in de acolo.

Mergi la inceput

Sorilea, semintele de in le gasesti la Plafar sau chiar si in unele supermarketuri.

Ulei de peste - ma mai interesez. Pe sticlele celor de la Lysi scrie: contine ulei de peste si ulei din ficat de cod, dar nu zice procentual, deci poate fi si 95% cu 5%. Faptul ca nu dau clar cat si cat ma face sa nu am incredere in ei...

Mergi la inceput