Declaratie de frontiera
Raspunsuri - Pagina 3
mami_stefi spune:
Andacos.. sun la aeroportul Marco Polo din Venetia,de unde decoleaza avionul.
Sa fii om e lucru mare!
andacos spune:
Hai ca-mi dau quote singura ca mesaje ca vad ca tzi-ai repetat intrebarea!
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Asa si? Ce intrebi? Daca potzi parasi Italia sau daca potzi intra in Romania? Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
mami_stefi spune:
Deci le-am zis asa : noi suntem cetateni romani iar eu vreau sa merg in Romania impreuna cu fiul nostru,sotul ramanand in Italia.am nevoie de vreun act din partea lui pentru a putea intra fara probleme in Romania?
Raspuns: Da,sigur! De o declaratie a tatalui la un notar.
Sa fii om e lucru mare!
andacos spune:
Mi se parea normala"panica"ta daca sunai la Bucuresti(sau ma rog orasul unde aterizezi)si-tzi spuneai aia de acolo ca ai nevoie de hirtie de la notar!
Dar tu suni intr-un aeroport strain,sa ceri informatzii despre regimul de calatorie al cetatzenilor romani!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
michelle-usa spune:
s-a vorbit mult despre subiect la Diaspora.
noua ne-a cerut procura de fiecare data cand am iesit din ROm. stiu ca nu se intimpla in toate cazurile dar "nu stii peste cine dai"-expresie preluata chiar de la cei de la ambasada.
copilul chiar daca e cetatean strain(nascut), daca unul din parinti e roman...si el automat are dubla cetatenie, deci e si roman.
iar pt copiii romani se aplica procedura ca daca nu e la aeroport cu amandoi parintii treb procura facuta la ambasada din partea celuilalt parinte.
nu stiu cat de valabila e cea de la notar dintr-o tara straina.
asta e explicatia primita...asa o transmit mai departe....
informatiile se primesc daca suni la Customs sau cum se numeste din Rom. (la aeroport)
michelle
mami_stefi spune:
Imi cer scuze pentru intarziere! Am avut un deces in familie si am fost mai aglomerata.
Vroiam sa va spun cum a fost. Deci am ajuns la aeroport am inregistrat bagajele,am trecut toate filtrele de control sau cum se numesc si am plecat! Nu m-a intrebat nimeni nimic de tatal copilului.Am ajuns in Romania cu o intarziere de 70 min iar domnul care ne-a verificat actele se uita cam dubios si staruitor la noi dar nu ne-a zis nimic.
Si deci m-am agitat atat degeaba! Multumesc inca o data!
Sa fii om e lucru mare!
marius spune:
Pai vezi?Sarbatori Fericite!
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
mami_stefi spune:
Multumesc! Sarbatori fericite si un nou an plin de bucurie,intelegere,pace,toleranta si musai multa sanatate!
Sa fii om e lucru mare!
Victoria_mami spune:
Acum am gasit subiectul; desi e tarziu, iti spun experienta mea, calatorind intre continente, deci nu stiu cum e sa calatoresti in Europa. Poate fetele din State/Canada au nevoie de info. Acum 3 ani am fost in Germania cu Victoria, doar noi 2. Sotul meu mi-a dat o declaratie facuta la notar, cu data de iesire/intrare si adresa unde o sa stam in Germania. La iesirea din tara nu m-a intrebat nimeni nimic. Declaratia e ceruta la tara de destinatie. Mi-a fost ceruta la intrarea in Germania si mi-a fost ceruta iar la intoarcere in Canada.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia