Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 14

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

vad ca am ajuns la pag 20 asa ca ma apuc de capitol nou

Monica, fericita 25+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Buna seara,
M-am intors si eu la voi, si vad ca ati schimbat o gramada de capitole...nici nu mai apuc sa le citesc.
Am fost in Germania si ne-am rasfatat la greu(si eu si sotul), am luat cadouri, jucarii, dulciuri, haine, ne-am plimbat...a fost super.
Mi-am cumparat pompa manuala de san. medela harmony cu 48 euro...nu stiu daca am facut o mare afacere, pt ca nu stiu ce pret are in Ro.Hainute pt bebe nu am gasit, adica nu erau la reduceri, erau f scumpe..in schimb am gasit jucarii frumoase si la preturi ok.Mi-am luat un sutien de alaptare, dar mi-e bun acum...daca mai cresc sanii imi mai iau altele mai mari, deci sunt de acord cu Chitzosenia sau cine zicea ca inca nu e timpul sa ne luam sutien de alaptare.
Amy,felicitari pentru nepotica, dar si pentru morfofetala
Mona, eu nu prea visez, sau ma rog nu tin minte ce visez...brrr ce urat vis ai avut.
Eu am facut intre timp si o vizita la medicul de familie...si mi-a zis ca cel mai devreme la 1 februarie pot intra in prenatal...deci cand intru in saptamana 30...intre timp ...ma mai ajuta cu cate un medical
Pe mine ma avantajeaza mai mult prenatal ca imi ridica cuantumul indemnizatiei

Miha, mamica fericita de Rares si 22+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

buna fetelorma bucur ca sunteti bine. si k finn a scapat de interventie
titi eu am avut si am probleme asemanatoare, ma calmez cu ulei si creme pt femei insarcinate,uneori nici nu puteam sa dorm k ma trezeam si ma dadeam ca sa ma linistesc,eu despre sutiene pot sa spun k am luat marimi potrivite pt acum le schimb de cate ori cele pe care le am nu mai vin am si cateva putin mai mari pt alaptare,acum am sa vad cand am sa le folosesc si pt ca timp

19+ Maria-Simina

Mergi la inceput