Bucurii de sept-oct 2006 (8) Asteptand Mosii!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata tuturor!

Cam liniste in zona...pe unde sunteti??

Eu nu am nimic de zis , decat "o zi frumoasa tuturor"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Helloooooo! Mi-a fost dor de voi!
Am revenit ieri din Ro cu printesele. Johanna noastra (eu asa o voi striga) e tare papacioasa, ar sta aproape non-stop la san, e cumintica (incomparabil fata de cum a fost Maria) dar ne luptam cu niste colici puternice. Mariuca nu-si declara gelozia pe fata dar face niste gesturi din care iti poti da seama cum se simte. Totusi ea e mana mea dreapta, ma ajuta mereu, sunt tare mandra de ea.
Johanna papa numai de la san si sunt foarte fericita ca de data asta am reusit ceea ce nu am reusit prima data. A luat fix 1 kg de la iesirea din spital si pana acum.
In ceea ce ma priveste tin un regim destul de drastic ca sa ameliorez pe cat posibil colicile fetei si, cu speranta ca voi slabi...
Acum ne pregatim de botez care va fi in aprilie si pentru care vom reveni in Bucuresti in aprilie...
Le multumim tuturor celor care s-au gandit la noi, ne-au sunat sau ne-au scris, va pupam

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 40+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata!

Sa aveti o primavara frumoasa, plina de soare!

Lexi! Ma bucur ca sunteti bine, voi, printesele....ca taticul nu poate fi altfel decat fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Sa aveti o primavara minunata !

Lexi, sa fiti sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
Va doresc o primavara frumoasa cu multa caldura in suflete!
Pufy, lilina

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

Itzy, ma bucur enorm sa te citesc, m-am gandit deseori la voi!
Sa stii ca din octombrie si pana acum Maria a pierdut cei doi dintisori din fata, de jos si au aparut cei definitivi care acum sunt la fel de mari ca ceilalti dintisori, deci sunt crescuti complet. Nu-ti face griji, e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

O primavara calda, frumoasa si linistita!

Lexi, bine ai revenit pe forum!

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Salutare!

O primavara minunata, sanatate si voie buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

ei, v-ATI MAI ANIMAT! pufy, ma bucur ca ne dai vesti despre voi, ma bucur ca esti bine! cand te intorci in tara?

felicitari tuturor promovatilor la test! sunt copii care merg direct in clasa 1?

itzy, v-a cazut dintele? daria si-a scos singura al treilea dintisor duminica. si pentru ca nu am apucat sa-i iau cadou de la zana maseluta, i-am pus sub perna niste ineluse pe care le primise de craciun dar le ascunsesem eu ca le purta pe toate odata si le pierdea. am crezut ca a uitat de ele si i le-am pus ca fiind de la zana... can d le-a gasit, imediat a zis: uite inelele de la mos craciun! ce bine ca mi le-a gasit zana maseluta! :))) dar tot astept bagheta magica de la ea acum 2 seri vorbeam la telefon cu o colega actrita despre probl de serviciu. can a auzit daria cu cine vorbesc (tisha o cheama pe colega) tot insista sa i-o dau la telefon sa vorbeasca si ea cu tisha. in final i-am dat-o. ce credeti ca-i spune daria?
"alo, zana maseluta, multumesc ca mi-ai gasit inelusele, dar adu-mi si bagheta magica!!!!"
sa va explic: tisha a jucat in piesa de teatru rolul zanei maselute!!!! a fost super tare faza, cu toate ca stia ca este tisha, daria totusi stie ca tisha este si zana... :))

duminica avem atelier de facut felicitari, merg cu amandoi sa-mi faca felicitari de ziua mamei. iar duminica urmatoare avem super petrecere intr-un lub (nu spun ca sa nu zica cineva ca-i reclama) si mamicile se imbraca si ele in printese iuhuuuu, abia astept, sa vezi ce vrajiti vor fi ai mei copii. daria abia asteapta sa-si imbrace rochia de printesa iar victor cand m-o vedea si pe mine imbracata in printesa o sa fie super incantat.

vicor remarca in ultimul timp cum sunt fardata, daca sunt imbracata bine, daca am slabit sau m-am ingrasat.... ma ia la rost daca sunt in acea parte a lunii: mami, iar ai facut burta mare!!!! dar imi spune si de multe ori : mami, ce frumoasa esti! voua va spun astfel de lucruri copiii vostri? banuiesc ca este mai mult o legatura intre baietei si mamici... daria imi spune si ea cand ma machiez mai deosebit sau ma aranjez, dar victor e indragostit de-a dreptul!

puuuuup!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Va doresc o primavara frumoasa si multe multe bucurii sa ne aduca copilasii, mai ales ca anul asta incepem scoala!

N-am citit tot, din ce imi amintesc:

Alina, ma bucur sa aud de voi si de progresele Anei, tare curajosi sunteti sa traiti asemenea experiente de viata, bravo voua. Da, am mai facut torturi, cand am timp o sa le incarc pe un site, le am pe facebook.

Pufy ma bucur sa aud si de la voi, am aflat ce faci tu acolo, bravo tie curajoaso. Cred ca ti-e tare greu dar ce sa-i faci, uneori e nevoie de sacrificii. Bravo lui Alesio, baiat destept.

Felicitari tuturor care au trecut de evaluare, si noi am trecut cu bine dar mergem la cl 0, m-a cam enervat ca la inceput a inceput sa se dea grandoman si a povesteasca cum se bate el cu prietenii si alea tot insistau pe asta, sa intru in pamant nu alta... si faza e ca el e cam linistit asa, nu e super obraznic.
M-am intalnit cu Andreea Mexxa la evaluare, am stat f putin de vorba, era in graba, Sebi e baiat mare, inalt si f frumos. Nu mai stiu ce au facut ca am plecat.

Eu sunt bine, bb creste, am 11 sapt, acusi merg la dublu test si sper sa fie bine. Sarcina diferita de prima, nu am vomitat, putina greata dar a trecut deja. David e asa de incantat, imi masoara burta zilnic, o mangaie, are grija de mine, seara adoarme cu mana pe burta, ne-am distrat intr-o zi ca se comporta de parca ar fi copilu' lui...

Va pup pe toate!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 11

Mergi la inceput