Colectia de toamna-iarna 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
meems spune:
Miha, petrecerea a iesit bine! A fost o zi superba, soare, senin, tare frumos! Partea mai ciudata a fost faptul ca invitatele nu se stiau unele pe altele, a fost un grup mixt: fetite de la preschool-ul unde a mers Rianna, fetite de la scoala din clasa ei, fetitele prietenilor de familie, si verisoarele. Dar s-au acomodat si imprietenit repede unele cu altele. Am trimis albumul de poze in contul comun!
Bic, sa stapaniti sanatosi noua casa! Si sa bagi de seama tot mai putin partile ei negative
Da chiar asa, eu nu stiu ce-i cu frigul asta aici! Nu-mi place :(
maria_alexia spune:
Multumim mult de tot pentru urari, le-am gasit pe toate canalele!
Mii de scuze ca n-am raspuns la timp, am avut niste zile fierbinti tare.
La multi ani, Victor!
La multi ani, David!
Sanatate, numai bucurii si mult noroc!
Ilenuta, sa va traiasca, sa va bucurati de copiii vostri!
Miri, toate cele bune, sa aveti parte numai de bucurii!
Si sper sa mai intrati pe-aici sa ne povestiti ce mai fac flacaii vostri.
Sa va spun cu ce ne mai ocupam noi? De ieri sunt in concediu, am fost cu copiii la gradi (dupa ce am mosmondit la tort de dimineata ). FFF fain s-au sarbatorit acolo: Cristi a primit coroana si mantie de print, copiii au cantat cantecelul lui preferat, spus poezia lui preferata, jucat de joc a vrut el... Tratament regesc Plus traditionalele cantecele de LMA :) I-am pregatit apoi o mini-pinata cu bomboane... Deci a fost party in toata regula la gradi . Plus sarbatorit acasa, in familie.
Azi am rostuit prin casa si am mai si cozonacit... Maine sper sa-l vedem pe Mosul in persoana.
Va dorim sa petreceti Craciunul cu sanatate si bucurie, si sa va intalniti cu un Mos darnic
Acum realizez ca e vremea caselor noi - sa va instalati cu bine si sa va simtiti chiar ca acasa!
madau spune:
Neata
Noi ne pregatim de plecare la munte unde vom petrece Craciunul dar nu puteam pleca fara sa intram sa uram si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor din zilele acestea, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!
Si bineinteles sa va uram un Craciun fericit si linistit alaturi de toti cei dragi, sanatate multa si un Mos incarcat de cadouri!
Pupam cu mult drag si sa ne reauzim cu bine dupa minivacanta
mandyksch spune:
Va dorim din suflet un Craciun magic! iar toti sarbatoritii nostri sa aiba parte intotdeauna de tot ceea ce isi doresc!
bianca_mo spune:
Craciun fericit, sanatate si bucurii alaturi de cei dragi, iar copiilor nostri le doresc din suflet un Mos bogat si o viata minunata! Sarbatori fericite tuturor!
Ina869 spune:
E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea Nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza.
Fie ca taina sfanta a Nasterii Domnului Isus Hristos sa va aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun!
Craciun Fericit si un An Nou imbelsugat!
La multi ani!
proadelina spune:
Un Craciun fericit , belsug, pace si buna-ntelegere, va uram si noi:
Adelina si Albert (16.11.2011)