Colectia de toamna-iarna 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

La multi ani, Rianna, multa, multa fericire si vreme buna si o petrecere reusita maine!

La multi ani fericiti si norocosi si Mirunei!

roxi - socrul meu se lupta cu niste probleme ingrozitoare din cauza unui diabet netratat ani de zile, sa nu faci si tu la fel

Maya de Craciun vrea tot Lego :)

Maria, cu printul. tare Ana, a inteles repede cum sta treaba - daca te pui in situatii vulnerabile, incepi sa ai nevoie de un print sa te salveze

Eu am fost ieri la dr, totul e bine cu bb dar sunt amarata ca n-a vrut sa-mi spuna ce e( aici se spune dupa 20 de saptamani din cauza comunitatilor mari de chinezi, musulmani, etc, in randul carora s-a mai intamplat sa se avorteze fetele pt ca erau fete....asa ca nici nu vor sa se uite ce e, au lectioara invatata daca intrebi, uf. N-avea sens sa explic ca eu nu as face asa ceva, etc, pt ca presupun ca asa spun si cele care asta au in cap. Adica ii inteleg f bine pe medici.

La controlul urmator iar n-o sa am 20 de saptamani, asa ca probabil voi afla in februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, sunt tare necajita...
Sora-mea a fost la eco ieri si se pare ca translucenta nucala e mai mare si dr a cam speriat-o cu malformatiile genetice ... alea-alea! Ea nu vrea sa vorbeasca sub nicio forma. Am schimbat cateva sms-uri cu ea si atat. O sa faca amnio pana la urma si probabil va merge si la alt/ altri dr.
Voi stiti ceva despre asta?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

cami, cat de mare e translucenta nucala? a facut si dublu test (adica i-au corelat toate rezultatele de sange si eco si i-a iesit un risc mare?)

amniocenteza acum e o procedura foarte sigura, nu fi ingrijoarata, si daca trebuie sa o faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Rianna!
Sa ai o aniversare minunata si o viata plina numai de bucurii!
Meems, sa va traiasca mica domnisoara!

Mihaela, stiu ca in Anglia nu se spune deloc sexul bebeului, fix din aceleasi motive, asa ca ... e bine . Eu tot rad: Cristi a fost vizionat ca fiind fetita pana la 20 de sapt si baiat dupa 28s .

Camelia, sa fie bine cu bebeul, cu siguranta trebuie aflate mai multe pareri.

Intru la banuieli cu Lego asta, care pe Cristi nu-l fascineaza DELOC, v-am mai spus eu... .
Pana una alta, am pus pe wish list lego-landul de pe langa Muenchen pentru anul viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_80

cami, cat de mare e translucenta nucala? a facut si dublu test (adica i-au corelat toate rezultatele de sange si eco si i-a iesit un risc mare?)

amniocenteza acum e o procedura foarte sigura, nu fi ingrijoarata, si daca trebuie sa o faca.

Miha, nu a vrut sa-mi spuna nimic, abia mi-a zis despre ce-i vorba pe sms...Nu vrea sa vorbeasca despre asta. O sa revin cu detalii dupa ce s-o linisti si o sa vrea sa vorbeasca.

Multumesc pentru gandurile bune!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multumim din suflet pentru urarile de ieri, si sarbatorita va pupa cu drag si va doreste numai bine!!!

Uram si noi La multi ani RIANNEI, sa fie sanatoasa si la fel de cocheta si frumoasa!

Despre noi...suntem in mare criza de timp cu toate, v-am zis ca am inceput un business nou si sunt bagat pana peste cap in facturi, comenzi, livari, etc..abia astept sa vina Craciunul sa ne linistim ca simt c-o iau razna

Miercuri seara am avut si serbarea la gradi, a venit si Mosul in avans cu o Barbie secretul zanelor , a fost maimutza super incantata, mai ales ca stia Mosul ca va fi ziua ei peste o zi si i-a si cantat la multi ani odata cu ceilalti colegi.

De ziua ei a primit deocamdata cadourile doar de la noi pt ca petrecerea va fi in we. I-am luat GELARTI, si-l doreste de mult si de aseara picteaza si lipeste aptibildurile pe sifonier

Mai intru diseara sa va mai povestesc si poate am timp si de ceva poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetelor, prietena mea ginecoloaga m-a invitat la o eco rapida si n-am putut sa o refuz Are super aparat si super-specializare deci am maxima incredere in ecografiile facute de ea. N-a vazut nicio brida A zis ca e posibil sa se fi inselat dr, sa fi confundat cu felul in care se lipesc peretii uterului la apasare sau si daca este si n-a vazut-o ea e de nebagat in seama si de nestresat. Oricum ma duc pe 6 ianuarie la ea la eco morfo si apoi pe 11 la dr meu sa vad daca mai vede ceva.

La pacienta dinainte de mine s-a intamplat sa vada o brida asa ca m-a chemat si pe mine inauntru sa o vad. Arata diferit decat ce a vazut dr meu.

Oricum, pana la 6 si 11 ianuarie ma relaxez si imi vad de sarbatori!

Cami bafta multa surorii tale! Tinem pumnii!

Lavi 19s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Va multumesc mult de tot pentru urarile adresate Riannei (si noua)!
Am stat aseara pana aproape de miezul noptii sa decorez casa pentru ea, dupa ce s-a pus ea la culcare. Reactia de dimineata a meritat tot efortul de aseara! N-a mai putut de incantare. In pauza de masa ma duc la scoala cu prajituri, deseara o sa fie scoasa la film, iar maine e petrecerea. Entuziasm maxim!
Ma uit cateodata la ea si simt ca nu mai pot de dragul ei, parca imi iasa inima din piept cat de draga mi-e!

Lavi, ma bucur ca te-ai linistit, sa-ti priasca Sarbatorile.

Cami, multe ganduri bune pentru sora ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

La multi ani Miruna, multa sanatate si multe bucurii!

La multi ani Rianna, sa ai o copilarie fericita !

Iei am avut serbarea care a avut loc la teatu de papusi, a fost foarte emotionant, au cantat copilasii colinde, ficare a avut cate doua poezioare, Soranica a avut mari emotii, insa a recitat foarte frumos, a venit si Mosul un actor de la teatrul cam slab si cu o voce "tanara", oricum comparativ cu anul trecut cand Sorana a remarcat cerceii mosului a fost mult mai bine

Lavi, ma bucur ca nu mai ai motiv de stres, daca vrei intreb luni cand merg la serv o d-rita de la gine amanunte despre bride.

Nu stiu ce cadou sa-i cumpar Soranei de ziua ei, anul trecut a primit un papagal Micul Alexandru( galben), iar de Mos Craciun un calut interactiv cu care doarme si il cara cu ia peste tot pe unde merge( in concediu, la bunici), acum nu am nici o idee.

La Cluj ploua, sper macar de sarbatori sa fie zapada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Camelia uite aici: http://www.medicinafetala.ro/mfc/consultatii-ecografie-fetala/screeningul-de-prim-trimestru/

Informatii despre dublul test, translucenta nucala etc.

Soanso multumesc, nu-i nevoie sa intrebi, am 2 ginecologi in care am foarte multa incredere, unul a vazut ceva, altul nu, ambii mi-au spus ca nu sunt probleme asa ca cel mai bun lucru pe care cred ca e cazul sa-l fac e sa-mi vad linistita de viata mea si sa ma bucur de sarcina.

Tare faza cu cerceii mosului!

Azi era si serbarea Nataliei la care din pacate nu a putut participa, dar nu a uitat de cadou , va trebui sa trecem luni-marti pe la gradi sa-l luam.

De luni in principiu intru in concediu medical pentru ca Virgil nu mai poate lucra de acasa, intra pe un proiect nou. Macar am redus paguba financiara la jumatate.

Azi am simtit si eu de mai multe ori bebita miscand si clar a fost ea. O data la ecografie in timp ce asteptam si de 2 ori la servici, de fiecare data stateam aplecata putin in fata cand am simtit pe cineva cotrobaind in josul burtii mele si .
De data asta am placenta anterioara si nu se prea simt miscarile cu mana din exterior in schimb se va simti mai bine din interior.

Un week-end frumos va doresc!
Lavi 19 fix, mamica fericita

Mergi la inceput