Colectia de toamna-iarna 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Elise a avut pantofi cu toc, nasoli, aluneca pe podea, ii fug picioarele in parti, i-am aruncat

Fabrica de inghetata: a vrut Elise de ziua ei, a citit Stef pe net si nu sunt extraordinare, motorul nu e puternic, se blocheaza/strica repede.

La multi ani Miruna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Miruna!!! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita!
Madau, sa va traiasca balerina cea frumoasa si talentata!

Crissy, ce motor la fabrica de inghetata?!?! Eu le-am luat deja o cutie pe care asa scrie, face inghetata din plastilina, nu stiu ce-o fi inauntru , dar sper sa fie ce si-au dorit.
Vezi daca n-are Elise print?

Lavi, nu stiu nimic de brida, tin pumnii sa fie bine totul cu bebita, sa creasca frumos!

Mergi la inceput

Ma gandeam la www.bestkids.ro/p-5534-fabrica-de-fructe.aspx" target="_blank">fabrica de fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

La multi ani Miruna!! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata frumoasa plina de bucurii!

Gata, am comandat si eu cutia Lego cu 700 piese. Multumesc de pont, Feli! Acesta va fi cadoul de ziua ei, impreuna cu o carticica.
De MC i-am luat un catelus care canta, de vreo 70 ron, inca o carte si probabil ii voi lua si un covoras pentru camera ei.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

La multi ani Maya, Serban si Miruna! mamicilor, sa va traiasca!

miha, ba te cred cu Craciunul fara zapada.

lavi, solutia la stresul cu brida cred ca sta in ecografii mai dese. eu asa as face.

maria, m-ai intrebat ce cadouri i-au placut lui nichita: pai preferatul a fost un lego de 700 si ceva de piese cu o barca. a primit mai multe legouri, de fapt, dar asta era mai mare. le face singur cu cartea in fata in max jumatate de ora, oricate piese ar avea. si e dezamagit ca dureaza prea putin asamblarea:) dupa ceva timp el desface legourile si-si face chestii din imaginatie cu piesele, nave spatiale etc. daca s-ar face legouri de zeci de mii de piese ar sta nemancat, nedormit, nenimic intr-o camera cu ele...i-au mai placut chestiile de construit. fiecare copil cu stilul lui, nu e obligatoriu sa va placa acelasi lucru. a mai primit si ceva ce si-a dorit de mult timp, telescop si microscop dar pt ca le-a desfacut in isterie, cu ceilalti copii la party, fara sa se uite pe carticica fiecaruia etc, s-au pierdut din lamele, nu au asamblat bine, a vazut ca nu functioneaza si a fost dezamagit. tb sa-mi fac eu timp sa-l impulsionez sa refacem echipamentele dupa carticele.
a mai primit si o chestie de logica (scrie de la 7 ani la 99 ani pe el:) care nu-i place dar care pe mine ma incanta:)) si ma joc eu. o sa pun un link de-acasa, acum sunt la serv pe graba pe net si e greu de explicat ce face jocul.

andra, avand in vedere ca ti-ai trimis-o pe fie-ta la ziua lui nichita insotita de fostul tau sot (care btw a fost foarte dragut si elegant desi nu prea a avut cu cine sa se intretina -erau numai femei care discutau despre bijuterii, scoli si politica- plus ca s-a oferit sa faca si vreo 20 de poze cu aparatul meu, singurele poze de la ziua lui nichita, eu n-am avut timp sa fac, daca nu era adi, ramaneam fara poze), m-am gandit sa-ti intorc amabilitatea si la anul o sa-l trimit pe nichita la ziua lui sarah insotit de fostul meu sot. simt ca o sa fiu ocupata atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

La Multi Ani, Miruna!!!
Madau, sa-ti traiasca balerina frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani, Miruna!
Sa fii sanatoasa micuta printesa frumoasa, sa ai noroc si multe bucurii.

lavi ai dreptate, sunt eu inconstienta. trebuie sa ma trezesc :(

Mergi la inceput

La multi ani frumoasei si finutei Rianna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

La multi ani Rianna! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o petrecere reusita si caduri minunate!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Rianna!!!
Sa cresti mare, sanatoasa si mult iubita!
Si clasica mea urare, nu va suparati pe mine, sa primesti si un fratior sau surioara!

----------

Am mai browse-at un pic pe forum si am vazut ca silvia_d a avut brida amniotica la bb1 si a fost OK. Chiar ma intrebam daca nu a mai fost nimeni la noi in grup cu asa ceva, ca slava domnului, s-au nascut ceva bebelusi!

Lavi 19 fix si [balenuta] +3kg

Mergi la inceput