Aspirante optimiste (739) Felicitari MeAlex !!!
Raspunsuri - Pagina 19
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Neata fetelor! Cory, asteptaaaaam! Moni, poate se intampla ca la mine, ramai natural pana sa faci inseminare...n-are nimic daca ovulezi pana sambata, voi oricum prestati. Nu v-a interzis medicul, nu? _ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
mai nu prea as presta....
ca daca prestam azi, nu va avea macar 3 zile de la ultimul contact si vreau sa fie totusi si multi si buni la inseminare.....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
draguta spune:
buna fetelor
Corina 87 bafta sa numai vina CM , ai folosit acest izoflavon?
Moni, Yna, Simo 82 sunteti cam in aceeasi perioada, Doamne-ajuta sa se prinda bebe la toate
la noi este asa frumos, mult soare..
tuturor, gravidute si aspirante
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Corina87 Cel mai recomandat este sa iei in z 3-7,o sa ai foliculi de calitate buna.Eu am gasit in farmacie se da fara prescriptie,se gasesc in produsele de menopausa.Si internet este in ebay. Sufletelul meu.Eric 28/09/2007 trying to conceive |
am impresia ca e un fel de clomifen nu?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui draguta buna fetelor Corina 87 bafta sa numai vina CM , ai folosit acest ivofalavon? Moni, Yna, Simo 82 sunteti cam in aceeasi perioada, Doamne-ajuta sa se prinda bebe la toate la noi este asa frumos, mult soare.. tuturor, gravidute si aspirante |
si in bucuresti e soare si frumos
speram sa iasa luna asta ca daca nu...punem pauza ca nu mai avem bani
Corina87 spune:
Iata aici un web site tradus: aaaaa nu se primeste : puneti lincul la google translate:
http://www.pregnancy-info.net/forums/Twins_and_Multiple_Birth/success_with_soya_isoflavons/
o sa fie prima incercare
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Corina87 Iata aici un web site tradus: aaaaa nu se primeste : puneti lincul la google translate: http://www.pregnancy-info.net/forums/Twins_and_Multiple_Birth/success_with_soya_isoflavons/ o sa fie prima incercare Sufletelul meu.Eric 28/09/2007 trying to conceive |
cre e echivalentul in romana pentru soya isoflavons asta?
adica daca ma duc sa cum par cum cer?
si und eil gasesc, la plafar? sau la farmacie?
e scump?
eu cu intrebarile m ele
daca nu e f scump si nu raman acum cu inseminarea, poate as mai incerca doar asta....pana ne mai revenim cu banii
Simo_82 spune:
Multumesc draguta, sa te auda doamne-doamne
La multi ani romanilor de pretutindeni!
citat din mesajul lui draguta buna fetelor Corina 87 bafta sa numai vina CM , ai folosit acest izoflavon? Moni, Yna, Simo 82 sunteti cam in aceeasi perioada, Doamne-ajuta sa se prinda bebe la toate la noi este asa frumos, mult soare.. tuturor, gravidute si aspirante |
Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica
Corina87 spune:
La farmacie se gaseste,si in tesco(daca este in RO),acus am sa caut in Ro cum se numeste ok
trying to conceive
kmy_black spune:
buna fetelor si la multi ani de 1 decembrie!!!
ufffffff, abia mu mi-a venit netu, asha k ma pun pe din urma!
abia astept s avad daca a venit cory cu vesti de la testare!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Corina87 spune:
isoflavone din soia se numesc,se gasesc in produsele de menopausa.Daca il gasesti curat numai pe el e super,dar mai degraba pe net il gasesti.Am vazut ca in RO inca nu stiu despre el.Deci daca pastila are concentratia de 40mg trebue sa iei cite 4 pe zi ca sa se primeasca 160mg poti mai mult pina la 200mg.2oog isofavlone=100 clomid dar este natural si sintetic si nu dauneaza,plus la toate lungeste faza luteala,adica daca Yna ovuleaza in z17-18,o sa ovuleze in z 13-14 aproximativ.M-am documentat timp de 2 saptamini.
Kmy cred ca miine o sa vina daca astazi nu ca am facut test si azi este not pregnant.
trying to conceive