Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna seara,

Si Alexia este racita,a luat de la mine Tuseste ca un om mare

Fecian nu stiu ce sa iti spun nu cred ca putem sa intelegem ce este in sufletul tau....Eu am o verisoara cu autism,ea are o forma grava si urata dar chiar si asa psihologii si logopedul au ajutat-o foarte mult deci cred ca dupa putina munca Bitzul tau va fi foarte bine! Doamne Doamne sa aiba grija de Bitzu si tie sa-ti dea multa putere si radare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

La Multi Ani si din partea noastra Andreilor si Andreelor !!!



Masinuta pt fetite - de ce nu iei una rosie ? Eu Irinei i-am luat de fapt de toate culorile, si camioane are vreo doua, cand era pe la 3 ani ii placeau la nebunie ! Are o colectie intreaga, si decapotabile, si de pompieri, si de politie ...



*****************************
Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele



are rosie cu telecomanda, are galbena de teren, asa i-a cerut lui Mos Nicolae, una mica si roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Adra, pe net ai incercat sa cauti? Oricum, ai sarcina grea :)

Burtocika, bine ai revenit, te asteptam mai des!

Roxy, Babylicious, imi pare rau de bebeii muciosi! Si pe noi ne incearca ceva, sper sa trecem pe langa.

Maaaaai, eu am intrat sa va spun ca Pusculeanul meu mic si foarte plangacios nu mai este deloc foarte plangacios. Ca tot capatase renume de plangacios, vreau sa va spun ca al meu copil s-a facut cuminte, plange mai rar, si de regula cu motiv serios. Crestem si noi mari.... Asa ca imi voi schimba si semnatura!

Ma uimeste extraordinar de tare cat de multe progrese fac in aceasta perioada! Eu stau cu el acasa si tot observ de la o zi la alta ce se schimba, imi imaginez cum este pentru bunici care il vad mai rar.
Azi i-am facut aerosoli, caci parca ne incearca o tuse si maine vrem sa plecam la munte, si Stefan nu a mai stat asa cuminte ca acum o luna jumate. Tot muta capul de la stanga la dreapta, si mai mult, ducea si mana catre masca de fata ca sa o dea la o parte. Si parca pe zi ce trece capata fata de copilas...

Totodata vreau sa urez si eu la multi ani tuturor celor care poarta numele de Andrei si Andreea! La multi ani, sa fiti sanatosi si frumosi!




Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara fetelor

Va multumesc pentru cuvintele frumoase! Sincer, ieri, dupa ce eram daramata de perspectiva acestui diagnostic, m-am suparat, apoi m-am enervat si am cautat pe net toate testele posibile sa incerc, pana cand voi avea un diagnostic corect, sa fac eu un mic test in casa. Acum nu stiu cat de relevante sunt, el fiind destul de familiar cu mine si de obicei raspunde stimulilor.

Dar cum spuneam, azi l-am observat toata ziua, avand in vedere simptomele descrise pentru autism, si am testat una cate una... Ori azi a fost doar o zi extraordinara, ca a raspuns foarte bine, ba chiar am facut si o schimbare in meniu. A fost foarte cooperant, empatic, vesel, a si mancat chiar si cartofi!
Nu a facut deloc crize, a urmat indicatiile cu precizie...ce sa zic.. M-a debusolat.
Acum stau si ma gandesc, poate ne plangem noi prea mult, poate el e doar un copil super-extra-mega rasfatzat, desi credeti-ma ca nu il rasfatz decat daca e cuminte...stie ca la fiecare lucru negativ pe care il face in mod intentionat este imediat taxat si recompensat la fiecare fapta buna.
Dar azi... azi chiar m-a pus pe ganduri. Asa ca am sunat prietenii care il cunosc si i-am intrebat ce cred ei despre Bitzu. Si majoritatea mi-au spus ca ei nu cred ca el are autism. Problema e ca nici unul din ei nu stiu cum e un copil cu autism deci nu au cum sa compare.

Probleme avem in mod cert, insa cum am mai scris pe FB prefer sa ma consider un parinte extraordinar de prost decat sa fie el bolnav. Sa fie vina mea in totalitate ...caci astea se pot rezolva mai ushor.
Sunt in stare sa ma disciplinez si pe mine daca e nevoie.

Noi am vrut sa ii acordam posibilitatea sa isi dezvolte talentele...sa cultivam talentul innascut pe care orice copil il are...problema e ca o data cu ele am lasat sa creasca si buruienile. Eu, cand eram mica, mi s-au impus multe chestii de fata, desi aveam clar aptitudini tehnice. Si acum sunt extraordinar de suparata si inca visez la catzelul ala electronic pe care nu mi l-au luat ai mei

In fine, azi sunt mai bine...trec de la agonie la o stare mai normala. Acum astept un raspuns oficial, un diagnostic. Oricum in fiecare zi o sa stimulez fiecare lucru care ii lipseste lui bitzu.

Va doresc o seara cat mai placuta dragelor!Si ..nu-s inca disperata! Sunt doar ceva mai informata si evident, dupa ce mi-am testat odrasla (chiar daca a fost un fel de dirty experiment) ma simt ceva mai bine. E mai bine decat o stare de incertitudine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

Felicia, te-am citit putin in seara asta pe FB, dar nu am avut timp sa intervin. Ma bucur ca te-ai linistit un pic, e normal ca parinte sa iti pui intrebari, sa te preocupe tot ce e legat de micutii tai. Daca ai cea mai mica indoiala, apeleaza la un specialist o sa fie bine
Scriai la un moment dat despre baietelul tau ca nu isi cere scuze, fetita mea nici macar nu intelege ce ii vorbesc, pentru ea limbajul e inca abstract, daramite sa execute ordine.
Iti tin pumnii si iti doresc numai bine !
Si bafta cu teza, mi se pare foarte interesant domeniul, foarte complex, si am retinut cand ai vorbit despre testele de markeri genetici
Tocmai ce au adormit si ai mei, maine avem zi grea, EEG pentru fetita, o sa fim toata ziua in spital.
O noapte linistita tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Neata fetelor
LA MULTI ANI ROMANIA SI TUTUROR ROMANILOR!!!
Noi acum plecam la socrul meu langa Slobozia si voi lipsi 4 zile.
la toate fetele si bebelusii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

Sa va spun ce am patit eu azidimineata.La ora 8 fara 10 ies din casa cu Stefi, ajungem la masina, pornesc masina, imi las geanta in masina si incep sa crat parbrizul de gheata, cand termin de curatat si vreau sa intru in masina ce credeti usile masinii erau blocate, pe moment m-am panicat ca nu stiam ce s-a intamplat, apoi mi-am dat seama ca masina e blocata iar sotul meu bineinteles ca era la servici; pana la urma m-am dus la el la servici si am luat a doua cheie de la masina, dar toata operatiune a durat cam o ora jumate, timp in care masuna mea a stat pornita degeaba in parcare. Asta e, se mai intampla.



Iti dai seama daca era bebe in masina blocat?
Dar Stefi unde era? A stat afara cu tine?

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)




Stefi curata masina cu mine afara, daca era in masina era mai bine ca deschidea ea usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

neatza fetelor. va invita la o cafelutza si un tort bun, de ziua romaniei!

anca, ce patanie...:))

fecian, noi suntem alaturi de tine, orice ar fi. asa cum putem, cu un sfat, cu o incurajare. pana la urma sunt sigura ca va fi super ok.

roxy imi pare rau pt ca a racit alexia. sa va faceti bine!

oana si tu la fel cu eliza!

florina, chiar voiam sa ti zic la intalnire ca pusculeanu cel plangacios a fost printre cei mai cuminiti, dar era asa haos la noi acolo si asa multe eram, ca n am apucat sa vb cu toate cum as fi vrut.:) cum sa l denumesti, pusculeanu cel mic si fost plangacios?:)

burtocika bine ai revenit.

salut pe lorialex, gliana si andra bell, pufy, dya, alexia, alymih, floare de colt, mariaruxi, mamutz (unde esti paula?????), corry, crissy, michelle, navicula, talida si pe toate celelalte!!


_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

La multi tuturor romanilor'
La multi ani pt ieri tuturor!

Of...eu nu sunt in stare mai deloc sa numesc sarbatoritii dar sunt mereu pe fuga cand postez ...imi cer scuze ca nu nominalizez si ca mia fac greseli dar nu am timp sa verific.

Andra am citit despre diversificare de pe site-ul dat de tine...of ...si m-a dat peste cap
..e diferit de metoda pe care mi-o propusesem, plus ca eu ii dau cereale Sarei.
Sunt un pic mahnita ca nu stiu daca am inceput bine diversificarea...sper sa nu-i afecteze pe mai tarziu.

D-soara mea mananca din ce in ce mai putin si am descoperit ca ii place ca laptele sa fie spre rece...altfel nu se atinge de el...practic eu d-astaam recurs la varianta cereale...ce-i drept...doctorul zicea sa ii bag 2 mese de cereale dar eu nu sunt de acord.

Floare de colt m-a impresionat f tare povestea Olandei...te admir f tare pt puterea si curajul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Nu am apucat sa scriu la timp, dar

LA MULTI ANI ANDREILOR SI ANDREELOR!
LA MULTE LUNITE celor care au implinit zilele astea si puiului meu!

Mergi la inceput