Un Nou Inceput (2) Dreptul la replica
Raspunsuri - Pagina 3
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SondaRazvan da poate nu stiai mamico dintro asfel de boala se poate muri |
razvan, ba stim. Suntem 10000 de mamici aici. Se murea acum 100 de ani;dar astazi in occident, dupa 2 zile de antibiotic, copilul merge la gradinita - e doar o alta boala a copilariei.
Ce nu stii tu, e ca te-ai bagat in gura lupului. Cu 10000 mamici active, si inca multe care citesc inactiv. De mafia mamicilor ai auzit?
Sa iti fac un rezumat: iti stim nume, prenume, google returneaza si facebook-ul tau, pana si cv-ul tau pe bestjobs. Zilele urmatoare va indexa si va returna inclusiv ce ai scris aici.
Oriunde vei merge, vei da peste 1 mamica; probabilitatea sa fie una de aici e destul de mare. Gandeste-te ca depui actele de somaj, si de acolo o femeie iti va zice: Domnul Sonda Razvan.... zau asa... Gandeste-te la ca la tribunal, grefiere sunt... femei. La fel si judecatori.
Gandeste-te ca vei depune cv sa iti cauti job... chiar daca nu va baga de seamna ce ai facut, va vedea ca scrii cu greseli gramaticale. Iar daca va fi femeie, va arunca cv-ul tau la cos...zambind.
Mult succes mai departe.
Si mai scrie aici, tocmai ai deschis tocmai subiectul lunii!!
P.S. da-i si mamei tale sa citeasca ce ai scris.
Inca un P.S. gandeste-te ca dai o intalnire la o fata. Seara, dupa aceea, vine si da search pe google dupa numele tau. Ce gaseste?
cristoiu spune:
citat din mesajul lui SondaRazvan da poate nu stiai mamico dintro asfel de boala se poate muri |
Bineinteles ca se poate muri din asta mai ales in secolul in care traiesti tu. Care este, 14, 16 sau 18?
Ce ma face sa ma tavalesc de ris e faptul ca tu acuzi mama ca ar fi vinovata de contractarea scarlatinei de catre copil. Parca ai fi bunica-mea, zau! De aia intreb din nou, din ce an de gratie te-ai scoborit pe forumul asta?
Matzaila_81 spune:
Eu nu mai scriu nimic, mi-a placut ce a scris Cleo la nebunie
Nu m-as fi gandit la asa ceva.
+30
kariguld spune:
si poza ai pus-o intru-impresionarea noastra? sau vrei sa vedem cat de coltos esti?
cleo, foarte bine punctat
Selene_Bunny spune:
Mai, fetelor, eu o sa fiu franca.
Lasati-o mai moale cu "nu se spala rufele in public". Ca fiecare isi are limitele lui. Daca te apuci si te pipi contra vantului, nu poti sa ai pretentia sa nu te uzi.
Lumea DC-ului e una, lumea reala este alta.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
en_kvinna spune:
citat din mesajul lui kariguld si poza ai pus-o intru-impresionarea noastra? sau vrei sa vedem cat de coltos esti? cleo, foarte bine punctat Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Poza arata apartenenta la familie. Ca nici Azzure nu are o poza ''dulcica''.
andacos spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Lumea DC-ului e una, lumea reala este alta. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
Da' dar sunt totusi doua lumi complet diferite care in mod normal nu ar trebui sa se intersecteze si nu in asemenea conditzii!
Laura bine ca ai stres numele real,stii tu treaba cu lista!
Razvan,ai ignorat sfatul meu prietenesc si nu ai sters mesajul (detaliile adica neinteresante pentru restul),acum ai declansat avalansa!Sa vad pe unde scotzi camasa!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Razvan078 spune:
Selene_Bunny- Separe ca singura care a inteles aceasta problema si cum m-am simtit eu facut in toate felurile de persoane care nu ma cunosc. Vreau sa stiti toate pers. de aici mama si tati jur ca tot ce am scris este adevarat nu am bagat nimic de la mine.
andacos spune:
citat din mesajul lui en_kvinna Poza arata apartenenta la familie. Ca nici Azzure nu are o poza ''dulcica''. |
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
alina_satena spune:
Cand ai postat acest "pomelnic"trebuia sa te astepti si la reactii negative,parerea mea este (nu aruncati cu rosii)ca nici unul dintre voi doi nu vedeti interesul copilului in acest razboi primeaza interesul vostru personal :cine a dat mai multi bani in casa(cand v-ati luat stiati ca toate sunt la comun trag doi la o caruta nu unul hais si altul cea)nu cine a stat mai mult cu copilul,aici COPILUL trebuie sa fie prioritatea nu voi doi.
Eu cred ca va si place aceasta situatie(fara suparare)in loc sa demonstrati ca sunteti 2 oameni maturi demonstrati exact contrariul.
Nici eu nu ma consider foarte matura(am doar 24 de ani)dar ati ceru un sfat vi s-a dat restul tine de voi si de capacitatea voastra de a face compromisuri si de respectul unul fata de celalalt.
Sper ca nu am suparat cu parerea mea dar ganditiva bine.