Un Nou Inceput (2) Dreptul la replica

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Alexia, eu vorbesc despre ce am vazut aici, si nu am vazut o femeie scriind mesaje abjecte, ci un barbat. Am vazut o femeie care vrea sa iasa dintr-o relatie toxica, si un barbat care nu vrea s-o lase sa iasa din acea relatie, asa ca o pedepseste tarand-o in noroi. Si nu, eu niciodata nu am citit ceva asemanator primului mesaj, serios, nicaieri nu am vazut asa ceva, chiar nu am avut unde. Uite ca exista un inceput pentru orice.

Marius, de ce te prefaci ca nu intelegi? Problema nu este ca ai sau nu dreptul la opinie si la libera exprimare, problema e CUM ALEGI S-O FACI. Dreptul e evident ca il ai, si doar se vede ca oricine poate intra pe forum sa scrie orice (daca nici mesajul lui Razvan nu a dovedit asta...). Ma rog, cu niste mici amendamente, ca unii au fost pedepsiti pentru opiniile lor, altii nu.

Oricum, eu nu pot sa am niciun respect fata de un om care scrie asa ceva, fata de un abuzator, nu pot decat sa-i spun ca are nevoie de ajutor. Si nici nu inteleg sa mi se pretinda acest respect. De fapt, care e opinia despre care vorbim? Ca nu a intrat sa spuna ca nu se mai intelege cu sotia si ce sa faca, daca sa divorteze sau nu etc. (asa cum au facut alti oameni, cum a facut si Azzure), nu, el a intrat hotarat s-o terfeleasca, expunand tot felul de amanunte, in cel mai bun caz jenante. Cu ce il ajuta ca a scris astfel de mizerii, chiar nu inteleg, la ce bun?

Ma rog, de fapt, inteleg. E sindromul abuzatorului ramas fara obiectul abuzului. Asta si nimic mai mult. In fata dorintei lui de razbunare nimic nu mai conteaza, nici macar copilul. Dar sa pretinzi respect pentru asa ceva... Sau, vorba lui Matzaila, se poate vorbi despre abuz numai atunci cand avem de-a face cu maini si picioare rupte, si ochi invinetiti?!

Buflea, e o mica diferenta fata de ce ai scris tu acolo, cu facutul de rusine in public - Azzure nu a dat nume reale, si nu a scris detalii intime, penibile sau sordide. Sotul ei face asta peste tot, in fata mamei ei, a colegilor de la serviciu, aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui mami_stefi
...
Faptul ca s-a imblonavit micutul in timp ce era in grija mamei nu denota neatentie si lipsa de interes pentru copil din partea mamei.Daca cel mic se imbolnavea cat timp tu aveai grija de el? Asta te facea un tata mai putin bun?

Sa fii om e lucru mare!

Pana aici am citit.
Nu a spus nimeni ca ea e nu e mama buna ptr. ca s-a imbolnavit copilul la ea! DAR sa nu uitam ca dupa ce a dus copilul la spital, in loc sa se duca acasa cu copilul, ea a dus copilul la Razvan!!!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Desiree ,eu nu "tin partea" niciunuia.Amandoi consider ca sunt la fel de responsabili pentru tot ce se intampla intre ei,intre ei si copil,cu baietelul,cu cei din jur,totul! TOTUL tine de ei,de respect si bun simt fata de ei insisi,fata de cei din jur si mai ales fata de sufletelul asta mic!

Sa fii om e lucru mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
...
Faptul ca s-a imblonavit micutul in timp ce era in grija mamei nu denota neatentie si lipsa de interes pentru copil din partea mamei.Daca cel mic se imbolnavea cat timp tu aveai grija de el? Asta te facea un tata mai putin bun?

Sa fii om e lucru mare!

Pana aici am citit.
Nu a spus nimeni ca ea e nu e mama buna ptr. ca s-a imbolnavit copilul la ea! DAR sa nu uitam ca dupa ce a dus copilul la spital, in loc sa se duca acasa cu copilul, ea a dus copilul la Razvan!!!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Desiree ,eu nu "tin partea" niciunuia.Amandoi consider ca sunt la fel de responsabili pentru tot ce se intampla intre ei,intre ei si copil,cu baietelul,cu cei din jur,totul! TOTUL tine de ei,de respect si bun simt fata de ei insisi,fata de cei din jur si mai ales fata de sufletelul asta mic!

Sa fii om e lucru mare!

Mami stef, nici eu nu tin cu nici unul. Desi, daca ar fi sa pun in balanta, ar inclina un piiiiiic de tot in favoarea ei! Dar e urat cand (repet) punem ochelari de cal din pura solidaritate feminina.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_21 spune:

eu nu vad nici un abuz. vad 2 oameni care s-au iubit , cu bune si cu rele , iar acum nu se mai plac . toate bune si frumoase daca intre ei nu ar fi fost un copil, copil pe care amandoi il iubesc si pentru care ar trebui sa se schimbe , in loc sa se hartuiasca reciproc.
nu mai gasiti sindromul abuzului in orice comportament imatur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Desiree nu e solidaritate feminina, m-a deranjat modul in care s-a exprimat si modul in care a jignit pe toata lumea. A fost vulgar.
Nu asa te porti cu mama copilului tau, nu o tarai in noroi, nu o faci de ras pe la colegi avand in vedere ca de la acel servici iti plateste tie ratele. Omul asta nu are rusine.
Azzure a venit aici sa se descarce, sa mai auda pareri, sa nu se simta singura. El a venit doar ca sa se razbune, sa jigneasca, sa-i faca rau.
Si are satisfactie de la aceasta actiune a lui pentru ca uite cata lume ii tine partea. Nu se face asa ceva.

+30

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Ah, pe forum e ok, dar faptul ca a dat mail tuturor colegilor ei cum este? Aici poate fi interpretat dar in rest?

+30

In rest, de acord cu tine! That was NOT cool, man!

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Alexia, hartuiala e un abuz.
mai citeste din nou cum trimite mailuri murdare despre ea la toti cunoscutii ei, cum o ameninta, cum se comporta cu ea, cum cauta sa o intimideze.
Nu treci prin asa ceva, nu judeca cu superficialitate.
Repet, faptul ca nu a afectat-o inca fizic nu inseamna totusi ca nu o abuzeaza.
E simplu sa stai de pe margine in confortul caminului tau si sa comentezi " vai dom'le, asta nu e abuz, e comportament imatur"

+30

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Desiree nu e solidaritate feminina, m-a deranjat modul in care s-a exprimat si modul in care a jignit pe toata lumea. A fost vulgar.
Nu asa te porti cu mama copilului tau, nu o tarai in noroi, nu o faci de ras pe la colegi avand in vedere ca de la acel servici iti plateste tie ratele. Omul asta nu are rusine.
Azzure a venit aici sa se descarce, sa mai auda pareri, sa nu se simta singura. El a venit doar ca sa se razbune, sa jigneasca, sa-i faca rau.
Si are satisfactie de la aceasta actiune a lui pentru ca uite cata lume ii tine partea. Nu se face asa ceva.

+30

Si pe mine m-a deranjat felul in care a facut-o. Dar, atata poate, atata face. Nu spun ca tu i-ai luat ei apararea din solidaritate, dar sunt care l-au judecat pe el din solidaritate. Uite, un exemplu: cel care-mi vine acum in minte: eu_mada il intreba cum ar avea el grija de copil cand sta pr forum?! Exact asa cum are ea grija de copilul ei stand pe forum, asa cum fac eu si atatea alte mame. Deci? Si apoi mai spun o data: e urat cum a spus-o el, si motivul e gresit, dar actiunile ei raman aceleasi. Daca el venea si cerea sfaturi si imbraca totul in exprimari elegante, desi actiunile sotiei erau exact aceleasi, sunt convinsa ca avea mai multi 'suporteri' sa-l compatimeasca. Si daca mai venea o femeie sa expuna un asemenea caz... 99% din fetele de aici ar fi sfatuit-o sa-l lase si aceleasi 99% din fete l-ar fi blamat pe el.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

e cineva aici, pe forum, care tine legatura cu azzure ?

pentru ca nu stiu daca v-ati dat seama, insa o astfel de rasturnare de situatie chiar nu cred ca ar pica bine nimanui, cu atat mai mult ei, si-asa a mai fost facuta de ras o data, la serviciu, cu acel mail.

ma tem cumva ca azzure nu e tocmai ok acum, sa nu aiba o cadere sau sa nu faca un gest necugetat...tacerea asta nu-i a buna, zau...

Mergi la inceput

Corina, si eu ma gandeam la asta. era locul unde se mai linistea.

+30

Mergi la inceput