Un Nou Inceput (2) Dreptul la replica

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Marius, scuze ca o zic direct, dar e de kkt ce ai insinuat. Azzure nu e prostituata, nu face bani din sex. Ar trebui sa iti ceri scuze!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

E un citat din ceea ce a scris altcineva. Se vede ca am citat? Nu inteleg nedumerirea.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Serios acum, sa arunce cu piatra cei care practica doar misionarul regulamentar de doua ori pe saptamana. Dar din atatea persoane care scriu pe forum cu siguranta sunt multe care au incercat o gramada in dormitor.
Ce-ar trebui sa facem? Sa ne scriem sub nume si pozitiile preferate? Uuuuu, Azzure nu a fost cumintica cu sotul, a incercat juma de kamasutra, gata, nu o mai bag in seama la discutiile despre "ce gatim astazi" sau la " in unul sau in doi mergem mai departe"
+30

Da ai dreptate - cred ca ar fi util sa ne inregistram pe site-uri de profil, dar nu in calitate de sot sau tata de copil, ci in calitate de barbat cu timp liber si singur in dormitor, unde nu mai conteaza altceva si deci de ce nu am propune sotiei dar nu in calitate de sotie sau mama, ci in calitate de femeie cum ar fi sa ne sexam in trei sau stiu si eu orice alta fantezie vazuta pe sit-ul de profil - macar asa ca si fair play, iar daca nu este de acord merge sa o facem si singuri in calitate de barbati (nu de sot sau de tata) cu femei singure nah'... ca doar nu vom fi fiind atat de incuiati sa o facem doar standard doar...jumatati de kamasutra cu sotia si asa mai departe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SondaRazvan

Laura25-Se vede voi femeile uneori sunte-ti limitate in gandire

Mai usor cu catalogarile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:

Laura25-Se vede voi femeile uneori sunte-ti limitate in gandire Marius a facut un cometariu foarte hazliu de altfel la alt cometariu dar hai sa nu exageram. Si despre partea cu intretinutul pe mine nu ma intretinut nimeni pur si simplu firma la care lucram a intrat in faliment mie mi-se desfinta postul si am fost obligati sa facem ceva si alta varianta mai buna nu exista la momentul ala decit sa intru eu in concediu paternal pentru ca luam mai multi bani decit daca eram trimis in somaj si sa reintroaca sotia mea la munca dar asta nu inseamna ca ma intretinut.

exista varianta sa muncesti. Acum muncesti?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Este in concediu paternal. A precizat asta. Sunt multi care adopta varianta cea mai buna din punct de vedere financiar. Si ei au procedat identic ca sute de alte cupluri. E perfect legal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

eu cred ca razvan repeta in alta forma, aici, isprava cu mailul.

a vazut ca nu i-a reusit pe deplin figura, colegii sotiei nu au fost convinsi sau nu i-a afectat ei imaginea la job, acum a apelat la planul de rezerva, de a o expune pe net, unde o simpla cautare iti returneaza ce vrei si ce nu vrei.

in plus, "mizeriile" varsate de el sunt mult mai mari decat ce a scris azzure negativ despre el.

sper sa nu ma insel si sa confund subiectele/userii, nu povestea azzure ca baietelul s-a invatat sa bage tigara in gura, vazandu-si tatal procedand asa ? inseamna ca pe tata nu prea il intereseaza sanatatea copilului, deoarece fumeaza in prezenta lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Marius, citatul spunea cu totul altceva, "glumele" cu insinuari erau alte tale.
in definitiv, am lucruri mai bune de facut cu timpul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:

Citat:

Laura25-Se vede voi femeile uneori sunte-ti limitate in gandire Marius a facut un cometariu foarte hazliu de altfel la alt cometariu dar hai sa nu exageram. Si despre partea cu intretinutul pe mine nu ma intretinut nimeni pur si simplu firma la care lucram a intrat in faliment mie mi-se desfinta postul si am fost obligati sa facem ceva si alta varianta mai buna nu exista la momentul ala decit sa intru eu in concediu paternal pentru ca luam mai multi bani decit daca eram trimis in somaj si sa reintroaca sotia mea la munca dar asta nu inseamna ca ma intretinut.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Este in concediu paternal. A precizat asta. Sunt multi care adopta varianta cea mai buna din punct de vedere financiar. Si ei au procedat identic ca sute de alte cupluri. E perfect legal.

eu retinusem ca i s-a terminat concediul de ceva timp....dar poate ma insel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Marius, citatul spunea cu totul altceva, "glumele" cu insinuari erau alte tale.
in definitiv, am lucruri mai bune de facut cu timpul meu.

Glumele sunt un raspuns la ceea ce a fost citat si denota exact nemultumirea mea fata ce ceea ce am citat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:

Citat:

eu retinusem ca i s-a terminat concediul de ceva timp....dar poate ma insel.

Da, acum vad ca si el discuta la trecut, dar din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Razvan078 spune:

Asa este Marius ce arfi sa devenim toti cupluri "moderne". Si sa ne invitam acasa uni pe alti si sa ne apucam de imparteala tu cu a mea eu cu a ta ala aia cu ala si toti in dormitor si intre timp sa inceapa si schimbul asa de plictiseala. Unde dracu am ajunge ce sar intampla cu respectul de sine si fata de cel de langa tine.

Mergi la inceput