creier vs boala: iluzii, adevaruri, statistici!?

creier vs boala: iluzii, adevaruri, statistici!? | Autor: alinuk

Link direct la acest mesaj

Foarte probabil sa se mai fi discutat aici despre aspectele de mai jos. Mai demult am citit alte viziuni similare ale lui SN Lazarev.

Ma gandesc ca bunul simt al oricarei persoane care face o minima analiza de introspectie, tinde spre a considera pertinente abordarile de acest fel.
Totusi, daca te-ai afla intr-o situatia limita (diagnosticat cu cancer de ex), cati dintre noi am renunta la tratamentele clasice aferente in favoarea acestei 'noi medicini'???
sunt doar niste iluzii, impachetate in ceva adevaruri, statistici mai mult sau mai putin relevante?
sunt cateva intrebari pe care mi le pun...

Exista o legatura intre diferitele zone creiereului si anumite organe

Dar Dr. Hamer a dus cercetarile sale cu un pas mai departe. Urmarind ipoteza ca toate evenimentele din organism sunt controlate de creier, a analizat tomografiile pacientilor sai si le-a comparat cu istoricul lor medical.

Dr. Hamer a descoperit ca orice boala, nu numai cancerul, este controlata de o zona din creier ce ii corespunde in mod specific si este legata, in mod particular, de un eveniment traumatizant perfect identificabil.

Mai exact, a sesizat aparitia unor vibratii mai anormale, vizibile sub forma de cercuri concentrice pe tomografie, in diferite zone ale creierului. Mai interesant era ca, oamenii cu acelasi tip de cancer, aveau vibratii mai intense EXACT in aceleasi zone ale creierului.

Cu alte cuvinte, fiecare tip de cancer avea o zona corespondenta in creier, care nu mai functiona corect.

Cu aceasta descoperire a pus bazele a ceea ce se numeste NOUA MEDICINA (pentru care va fi desconsiderat de ceilalti doctori, dupa care i se va retrage dreptul de a mai profesa (pentru ca perturba afacerile marilor companii farmaceutice, care, pentru a supravietui, trebuie sa vanda anual citostatice, vaccinuri, medicamente care dau dependenta etc.).

Cand Dr. Hamer a fost arestat, in 1997, pentru acordarea de sfaturi medicale, fara a avea licenta medicala, pentru trei persoane, politia a confiscat fisele pacientilor sai si le-a analizat. Un procuror public a fost nevoit sa recunoasca in timpul procesului, ca dupa 5 ani, 6.000 din 6.500 de pacienti ai dr. Hamer, cu cancer in faza terminala, erau inca in viata. In cazul tratementelor conventionale, cifra aceasta este inversa.

www.financiarul.ro/2011/05/24/descoperiri-uluitoare-despre-adevaratele-cauze-ale-cancerului-corpul-se-vindeca-singur/" target="_blank">materialul amplu aici din financiarul.ro

ce parere aveti?

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Doctorul asta a facut puscarie de cateva ori din cauza 'activitatii' de vindecator. Hai sa fim seriosi. Nu stiu de unde ai gasit statistica aia cu 6000 pacienti vindecati.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

despre cel care sustine teoria de mai sus:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ryke_Geerd_Hamer

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Doctorul asta a facut puscarie de cateva ori din cauza 'activitatii' de vindecator. Hai sa fim seriosi. Nu stiu de unde ai gasit statistica aia cu 6000 pacienti vindecati.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

am pus ghilimelele de rigoare si dat link catre sursa
din pct meu de vedere, o sursa relativ serioasa in spatiul media romanesc
Ramane ca fiecare sa decida in ce masura acest ziar prezinta faptele, sau, vrea doar sa publice o stire care sa-i aduca cititori...

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Eu cred cu tarie ca totul este in creierul nostru, tot ce ni se intampla... Daca as avea o boala, daca mi s-ar intampla ceva, poate nu as renunta la tratamentele adecvate, insa, cu siguranta as incerca sa ma uit si la felul in care gandesc, cum privesc viata, relatiile cu parintii, copilaria etc.

Nu am timp sa dezvolt. Am citi de mult "Romanul unei psihanalize" Marie Cardinal si mai de curand "Drumul catre tine insuti" Dr. M. Scott Peck si la fel am vazut ca pun problema.

Prin liceu eram pasionata de yoga si citeam tot ce-mi pica in mana de la Osho la tot felul de intelepti, care pe aceeasi idee mergeau.

Un citat din Mahatma Gandhi " Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte/ Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe, se pot transforma in actiuni/ Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni, pot deveni obiceiuri,/ Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca aceste obiceiuri, pot deveni modul tau de a trai/ Pastreaza-ti modul d eviata pozitiv, pentru ca, acest mod de viata poate deveni destinul tau", si as mai adauga, ca nu numai destinul tau ci si al copiilor tai.

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mama mea a lucrat o viata in oncologie. La inceput, ca orice medic tanar credea in steaua medicinei conventionale, nimic altceva nefiind ok. Timpul si experienta a facut ca in partea a doua a activitatii desfasurate, la intrebarea pe care pacientii o adresau inevitabil: Ce parere aveti, sa incerc si tratamentul...cutare (plante, bioterapie...etc)? Raspunsul era: incercati tot ce credeti ca e bun, dar in paralel, fara sa intrerupeti tratamentul la spital (chimio sau radioterapie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Exista o legatura intre diferitele zone ale computerului de bord si anumite parti ale avionului.

Dar ing. Hover a dus cercetarile sale cu un pas mai departe. Urmarind ipoteza ca toate evenimentele din avion sunt controlate de computerul de bord, a analizat cutiile negre ale avioanelor sale si le-a comparat cu istoricul lor de zbor.

Ing. Hover a descoperit ca orice problema de zbor, nu numai plonjarea in gol, este controlata de o zona din computerul de bord ce ii corespunde in mod specific si este legata, in mod particular, de un defect perfect identificabil.

Mai exact, a sesizat aparitia unor vibratii mai anormale, vizibile pe ecranele pilotilor, in diferite zone ale computerului de bord. Mai interesant era ca, avioane cu acelasi tip de problema de zbor, aveau vibratii mai intense EXACT in aceleasi zone ale computerului de bord.

Cu alte cuvinte, fiecare tip de defect avea o zona corespondenta in computer, care nu mai functiona corect.

Cu aceasta descoperire a pus bazele a ceea ce se numeste NOUA AVIONICA(pentru care va fi desconsiderat de ceilalti ingineri, dupa care i se va retrage dreptul de a mai proiecta pentru ca perturba afacerile marilor companii aeronautice, care, pentru a supravietui, trebuie sa vanda anual avioane noi, piese de schimb, solutii de degivrare, sa asigure verificarea si reparatiile periodice etc).

Cand ing. Hover a fost arestat pentru operatiuni de maintenanta, fara a avea licenta, pentru trei avioane, politia a confiscat cutiile negre ale avioanelor si le-a analizat. Un procuror public a fost nevoit sa recunoasca in timpul procesului, ca dupa 5 ani, 60 din 65 de avioane intretinute de ing. Hover, cu elicea in faza terminala, erau inca in zbor. In cazul reparatiilor conventionale, cifra aceasta este inversa, majoritatea fiind casate si trimise la fier vechi.

materialul pe larg in revista de moda:
"Descoperiri uluitoare despre adevaratele cauze ale PRABUSIRII AVIOANELOR. Elicea se repara singura in zbor, daca computerul de bord intelege CAUZA DEFECTIUNII."

Mergi la inceput

Capcaunul
excelent!

ai aspiratii de jurnalist? ai avea succes

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Eu n-am inteles legatura intre financiarul.ro si cancer. Sau ... criza economica e tot un cancer?

PS. In ultimul caz concluzia ar fi ca pentru a scapa de criza economica trebuie sa lucram la psihic, nu la buget!

Mergi la inceput

pai sa stii ca incet incet ajungem la niste adevaruri
criza are si partea ei indusa...nu-i asa?

crezi ca financiarul.ro sa fie atat de subtil?

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Pana acum un an jumate, cu siguranta i-as fi acordat credit acestui tip de articol si medicina. Acum, insa, cand vad saptamanal copiii afectati de cancer, mi-e greu sa cred! De fapt, mi-e imposibil. Nu poate cineva sa zica (,) ca un bb de o luna, sau un copilas de un an -2 are asemenea probleme psihologice incat isi auto-induce cancer! Si nici ca daca am trata de fapt, sursa stresului la un copilas, ar dispare cancerul... bine ar fi daca ar fi atat de usor.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput