FIV cu dr Dragos Albu 50

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

ali,multumesc pt incurajare....d-asta zic ca ma bucur ori de cate ori scrii de bine,ca-mi dai forta.......daca as stii ca macar un bebeic sa fie in uter si sa fie bine sanatos, nu m-ar mai deranja petele acestea....si ai dreptate si tu,daca uterul sufera si el schimbari....e normal.....dar uite ca mai imi bag nasul pe net si se scrie ca nu sunt bune petele astea...altele ca sunt normale...altele ca mai bine maro,decat rosii....uneori netul e nociv,dar nu ma pot abtine sa nu cercetez....astept eco mai rau ca pe beta......merci si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

miruna,
netul... interzis gravidelor! ia nu iti mai baga tu nasul peste tot, ca da, fiecare doamna are propria sa experienta: mai buna sau mai rea! normal ca intr-o situatie ca a noastra, vom tinde sa punem raul in fata! eu zic, decat sa te framanti si sa te zbati precum pestele pe uscat, mai bine fa ceva cu eco aceea! hai, curaj! doar ti-am spus ce am patit eu!
abia astept sa vii cu vestea ca ti-ai vazut puii si te-ai mai linistit!
daca vezi ca petele isi schimba culoarea, consistenta, volumul, da o fuga la clinica! asistentele de acolo chiar m-au sfatuit ca in cazul in care am motive de ingrijorare sa vin, sa nu stau!

( 7 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

miruna pune mana pe telefon si da-i sms lui Albu, la cea mai mica pata. Poate avea orice culoare, marime, consistenta, miros, gust...bine, cred ca ultimele doua sunt cam greu de testat
...dar, suna la orice chestiuta care te face sa-ti pui intrebari.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

aristica, l-am anuntat pe dl dr, acum astept sa-mi zica cand sa ma duc.....astept!!!!!!
da, ali ai perfecta dreptate si sper sa va dau o veste buna

Mergi la inceput

maine la 12 la eco........offf,maine aflu adevarul...Ajuta-ma Doamne sa fie bine totul.Amin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

miruna,
Doamne-ajuta!!!

( 7 + )

Mergi la inceput

multumesc ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Bccami ici multi.
Astept ziua de vineri, nu am mai facut nici o eco nimic. Merg doar cu tratamentul in continuare (cycloproginova si utrogestan).Miruna sa ne dai o veste buna ( tripleti)
Angelica, cum te simti? Maine cred ca esti acasa, nu?

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

miruna, bafta maine la eco. Ce rau imi pare ca eu abia luni o sa-ti vad postarea, dar te pic de pe acum. Stiu eu c-o sa fie totul bine

La multi ani sarbatoritilor de astazi.
La multi ani tuturor ROMANILOR, chiar daca va mandriti sau nu cu asta...

Mergi la inceput

maripet merci pt sustinere,nu stiu daca-s 3...macar 1 bine pozitionat si sanatos tinuta,macar sa fie o veste buna sa dau si eu curaj la randul meu....merci....pupici tuturor si Doamne Ajuta tuturor

Mergi la inceput