Marimea 158 (din Burda) este pt. 13 ani, approx?

Marimea 158 (din Burda) este pt. 13 ani, approx? | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Fetita mea are 10, este inaltuta si slabuta, am masurat-o, dar se incadreaza (dupa Burda, caci de acolo scot tiparele) la mai multe marimi (cu talia la una, cu lungimea spatelui la alta...). M-am gandit sa-i scot tiparul pt. 158, am gasit undeva pe Net ca ar fi echivalentul pt. 13 (ani) in US.

Stie cineva, e corect, parca as cobora o marime...?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

158 cred ca se refera la cm in inaltime :-)
cel putin eu asa haine ii iau fie`mi, masura 140-146 sa fie bune.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

cum a zis mamagiuliei, se refera la inaltime.

daca vrei sa i faci ceva pt partea de sus, cauta marima la care se incadreaza cel mai bine pt zona aia. pt jos, la fel.

eu, cu fundul mare :D, la pantaloni imi scoteam tipar dupa dimensiunea la sold. la pantaloni din material elastic, ma uitam dupa cea per total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Da, 158 e inaltimea, aici asa sunt toate hainele de copii, din 6 in 6 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc frumos tuturor, bine ca v-am intrebat.

Diamat, cred ca am sa procedez precum spui, mereu pantalonii ii sunt largi in talie si la fund, daca ma iau dupa marimea bluzei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ml, Bianca mea nu are inca 12 ani si poart ala tricouri 158 (are 1 sau 2 si 164) iar la pantaloni are 152. Colegele ei, care sunt mult mai inalt eca ea (ea are 155 cm) si au 11-12 ani poarta de multicel 164.

Din America Biancai i-am luat anul trecut (deci la 10 ani) masura 12.
Ce inaltime are fetita ta?

Mergi la inceput

Andreia, nu mai stiu exact (sa rad sau sa-mi fie rusine ?)! Caut maine hartiuta pe care am trecut masurile, fata m-a zapacit ca vroia la toate sa-i spun in inch, nu cm ca ea asa pricepe mai bine :)

Si a mea poarta la bluze 10-12 (ii vin cam largi) iar la pantaloni 8 (marimile americane).

Mergi la inceput

Andreia, la multi ani!

Am gasit masuratorile, are 140 ca inaltime si se incadreaza la marimea 140 inclusiv la talie.
Singurele masuratori care sar de 140 sunt lungimea spatelui si pieptul (desi nici vorba de piept, inca). Se prea poate sa o fi masurat gresit peste piept, am sa verific.

Am sa-si scot tipar pt. 140 sau poate 146, asa, in mare, va suna bine pt. 10 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Da ML, suna a 10 ani Fa-i masura 146. Si, sa ne arati si noua ce i-ai facut!

Mergi la inceput

Multumesc, Andreia. O masor din nou pe alocuri si ma hotarasc dupa;

tuturor ca nu m-ati lasat s-o pierd in pijama :) (asta ii fac, nu cine stie ce).

Mergi la inceput